Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Verita jak ja bym chciala miec taki 3 trymestr
Ja póki co 0.5 kg na plusie... Ciekawe jak to się rozwinie. -
nick nieaktualnyJa spojrzałam i na Twoim etapie miałam plus 2,5kg, później szło piorunująco...najwięcej przytyłam od 20 - 28 tyg prawie po kg tygodniowo. Tragedia.
Mam ogólnie spoko ciążę naprawdę, gdyby nie te pierwsze tygodnie z krwiakiem kiedy leżałam, miałam mdłości, i ogólne mega oslabienie to bajka. -
No ja od dwoch tygodni bez wymiotow i mdlosci, spania. Z pecherzem byl problem bo bakterie mialam i jelita daly sie we znaki, ale ogolnie zaczelo sie robic calkiem spoko. Mam nadzieje, ze tak zostanie brzucha nie mam widocznego... mam nadzieje, ze nagle nie zrobi sie bum i nie popekam ;p
-
Magda - mbc wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8d088e0c82a.jpg
pierwszy w życiu owulacyjny test!
Ktoś coś? Dodam, że zalał mnie dziś płodny w ilości dla mnie dotąd nieznanej.
Nie wiem czy faktycznie nie piłam 2h bo upał jaki jest same wiecie...
Jeszcze trochę, może za dwa dni? powinny być takie same albo ta druga mocniejszaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda jeszcze nie ma. Jutro myśle już Ci wskoczą dwie tłuste;) Mi tej firmy wychodzą więc na spokojnie zrób jutro:)
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Verta, kiedy opis PETa?
Do mnie sam z siebie napisal F. z pytaniem czy jest efekt jakis po czopkach. Oczywiscie zaden, napisal mi o jeszcze jednych - Diclofenac. Zobaczymy czy zadziala, bo do tej pory zaden przeciwbolowy nie dawal sobie rady.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O, to milo z jego strony
A boli Cie dalej tak?
Ja mam antybiotyk bo w moczu bakterie... mam nadzieje, ze przejdzie po tym. Mecze sie juz dwa tygodnie... -
nick nieaktualny
-
Jesli sa i bakterie i leukocyty to jest stan zapalny, jak same bakterie to bym zrobila posiew.
Seli, tak, boli mnie. Zle mi z tym. Boli okropnie, a przez to nie moge zajsc w ciaze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 21:19
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Tak, robilam posiew. Bolal mnie mega brzuch,twardnial i nie moglam praktycznie chodzic. Przez moment myslalam, ze to tak ciazowo ale chodzilam do lazienki co sekunda... no i wyszly w posiewie bakterie. Dal mi antybiotyk ale jeszcze nie wiem jaki, recepta dopiero w czwartek. Choc jest juz lepiej. Ale pewnie nie jest doleczone.
Paula kurcze... Tak wielu rzeczy probujesz i nic? Wspolczuje tego bolu bo wiem jak potrafi bolec... mnie bolaly raczej naczynka a nie sam jajowod ale bol okropny. -
Paula serio ja juz przekopałam internety co Ci może być. To nienormalne że lekarze nie mają pomysłu. Na Twoim miejscu bym sobie strzeliła kolonoskopie i bardzo dobre usg brzucha. Jest taki lekarz we Wro radiolog chyba na nazwisko Herfurt. Jak leżałam na Borowskiej to mi kilka osób o nim mówiło. Że bardzo dobry radiolog i opis robi na całą stronę A4. A ta kolono nie jest glupim pomyslem. No ale zrobisz jak chcesz;) Poprostu zmuś Fabijanskoego do laparo to bedziesz miala pewnosc co z jajnikiem.
Ja jutro lece do mojego gastrologa w endomedzie na gastroskopie heh. "Uuuwielbiam" to badanko:/ Chociaż to już u mnie chleb powszedni to nienawidzę łykać tej rury... Na szczescie moj lekarz jest wyrozumiały i mówi do mnie jak do dzieciaczka hihi. Polecam jakby co dobrego gastrologa Radosław Kempiński (ordynator na borowskiej).
Miłego dnia!
U mnie 9dc ale w sumie to nie skupiam się pierwszy raz na cyklu bo czekam na wizytę 20.08 w łodzi. Ok zbieram sie do pracy - u Was też tak w domu ciepło? U nas wczoraj o 20stej było 30 stopni w domu a na termometrze zewnętrznym 44 w słońcu... Teraz już jest 26 masakraaaaa07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyU mnie masakrycznie gorąco. Ja wstałam i zbieram się na badania bo w piątek wizyta. Jeszcze po południu mam spotkanie z koleżankami też wymyśliły w taki upał...nie chce mi się ale pójdę.
Nie wiem co ugotować dziś na obiad w takie gorąco nie mam w ogóle pomysłu a coś jeść trzeba. -
U mnie dzisiaj ledwo dostrzegalny bladzioch. Oby jutro był mocniejszy
Magda - mbc, Pati88, veritaserum, Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%