Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:moim zdaniem była, mega mnie bolał jaknik, a teraz lekko już piersi więc prog. ruszył. Oczywiście jeszcze poserduszkujemy. Teraz są upały ciężko nie pić 2h i się ogarnąć z tymi testami więc jestem dobrej myśli.
Bede w pon u F. to podejrzymy. Teraz się martwie tymi badaniami bardziej...
No więc właśnie mogło być rozwodnione Zawsze warto słuchać intuicji. A będziesz robić proga? -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja po wizycie melduję że moja kluska wazy już 2600. Jest spora ma podobno cała głowę we włoskach szyjka zaczęła się skracać i lekko mięknąć
widać włoski na usg? Ale super !!
Magda - rozumiem i się nie dziwie -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja nic nie widziałam bo tradycyjnie ma nas gdzieś i twarzy nie pokazała. Ale F. Jeździ ta głowica i nagle mówi " o Boże ale wlosyyy " a ja tak mówię " ale gdzie " a on no gdzie gdzie na głowie :p
Hahaha ja zawsze chcialam bobo z czupryna ale pewnie bedzie lyse jak kokano a niedobre... tak mi ten chory pecherz jeszcze meczy... przesunal sie w lewo na niego... I tak scisnal, ze oczy mialam jak 5 zl, zgielam sie i poszla kropelka... a potem puscil i z boku szalal... Ja chyba pampersy bede nosic ;p -
U nas jasny braz albo taki ciemny blond chyba, ze nie pojdzie po nas ciekawi mnie jakie oczy... Ja niebieskie, maz orzechowe... ja po zadnym rodzicu nie mialam
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ja mam kręcone czarne a maz kręcone ciemny blond
Ooo u nas kręconych nie miał nikt w rodzinie. W ogóle dziwna jestem ale chcialam zawsze taką mulatkę albo latynoskę malą z kreconymi wloskami -
Magda, tak mi się przypomniało - jeśli palisz, odstaw koniecznie. Mnie nawet teraz dr Gawrys przestrzegała, zebym nawet palaczem biernym nie była. I dożywotnio zakaz przyjmowania hormonów. Napisałaś te wyniki do F.? Coś odpisal?
Pani, jakie badania musiałas wykonac przed laparo?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny