Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To super On potrafi na drugi dzień odpisać, ale odpisuje
A ja mam te globulki i antybiotyk... I się zastanawiam czy suplować się jeszcze żurawiną czy brać ją dopiero po antybiotyku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:17
-
Verita kciukaski!
veritaserum lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Seli żurawinę to możesz brać ile chcesz. Zawsze lepiej Zakwasić ten mocz żeby bakterie nie miały tak sprzyjających warunków.
no właśnie tak chciałam zapobiegawczo -
nick nieaktualnyJa miałam na początkach ciąży bardzo brzydki mocz. Dużo bakterii trochę leukocytów ale w posiewie nigdy nic nie wychodziło. Odkąd odstawiłam luteinę dopochwową ( chyba 18 tydzień ) jest po prostu bez porównania. Mocz mam idealny jakkolwiek głupio to brzmi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 10:26
-
veritaserum wrote:Ja miałam na początkach ciąży bardzo brzydki mocz. Dużo bakterii trochę leukocytów ale w posiewie nigdy nic nie wychodziło. Odkąd odstawiłam luteinę dopochwową ( chyba 18 tydzień ) jest po prostu bez porównania. Mocz mam idealny jakkolwiek głupio to brzmi.
no ja też podejrzewam, że to przy lutce... Ale właśnie w posiewie są bakterie. Mieliśmy odstawić ale powiedział, że po wyjeździe lepiej to zrobić. -
nick nieaktualny
-
Na Kamienskiego do niedawna umawiali tylko jedna osobe dziennie z 2-miesiecznym wyprzedzeniem, widze ze teraz w ogóle zmienili taktyke. Masakra. Daja 500+ a nie ma miejsca na poród, a pozniej nie ma miejsca w zlobku czy przedszkolu. Smutne13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Paula, bardzo dobre wieści. Mam nadzieję, że wytrzymasz :*
A jak Twoje kreski na teście owu? Wg F. moja ovu będzie w niedzielę, ale co z tego, skoro nie zajdę w ciążę bez udrożnienia jajowodu. Jak mi dzisiaj przytknął głowicę usg do prawego jajnika to myślałam, że zejdę.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula dasz radę szybko zleci
Magda albo przegapiłaś przy teście albo Twój organizm się rozmyślił... Też miałam tak w jednym cyklu... takie bardzo bliskie testy a po dwóch podejściach za trzecim owulacja Nie wiem czemu nawet ze spadkiem tempki było w np. 5-6 dc potem koło 12 i dopiero np. w 18 owulacja ze skokiem i pięknym testem. Te rossmanowe są dobre, wychodzą moim zdaniem prawdziwie ale nasze hormony czasem skaczą