Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Przeczytałam tu na ovu, że przy PAI homo bez heparyny od owulacji nie pojedzie. Nic się nie zagnieździ. Chyba jutro zadzwonie do ginemedica i poproszę o numer do f. i wyśle mu te wyniki.
Tego nie wiem. Ale Acard ma podobne dzialanie, wiec chociaz z tym spróbuj. Moim zadaniem wazniejsze jest to, ze masz v-leiden, bo to pokazuje, ze masz trombofilie. Nawet nie w kontekscie dziecka, ale tak w ogole. Teraz wiesz, ze kazda podroz samolotem czy dluza autem sprawia, ze musisz wziac heparyne, by nie dostac zakrzepicy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja pitole dziewczyny jak to człowiek nie ma pojęcia co ma w środku:/ szok ale Magda tak jak piszą dziewczyny wiesz już co jest grane i to nie tylko w kontekście ciąży, więc teraz tylko hematolog w połączeniu z endo i ginem i mam nadzieję będzie okej. Szkoda że F. nie wskazał Ci tych badań no ale przecież nie jest wszechwiedzący:/
Apropo Potoczka to moja mama ma niskie mega płytki i zabrałam ją do niego. Spoko koleś i z wiedzą. Nie pomógł zbyt wiele ale pokierował dalszą diagnostyką (dał skierowanie na badanie szpiku itd).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:46
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
A ja przeżyłam wczorajszą kontrolną gastroskopię u mojego gastrologa. Na szczęście nic nie urosło i póki co nie ma dramatu jak to określił. Co roku muszę się badać i w razie czego będziemy na borowskiej ciachać większe polipy:/ Taaaakie oczy zrobił jak na pytanie "a co Pani juz po porodzie?" (rok temu dał nam zielone światło i mu mowiłam że zaczynamy starania) opowoedziałam jakie mam chocki klocki laparo itp. Mowi że ja to naprawdę mam przekichane. Pośmialiśmy się i potem już tylko przyjemności haha07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyF. To by kazał Magdzie zrobić mutacje jakby pewnie poroniła z 2 razy dopiero. Sorki ale mi przez 1,5 roku leczenia nie kazał tego robić. On to trochę bagatelizuje moim zdaniem.
Pati ważne że dałaś radę.
Ja dzisiaj wizytuje więc proszę o kciuki żeby Anka miała się dobrze i wszystko ze mną okej też. Dam Wam znać po.Pati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
Hej, hej oj Magda to się porobiło! Ale masz już wiedzę na czym stoisz
Veri to trzymam kciuki
Pati to dobrze, że nie ma nic nowego
Ja dziś antybiotyk zaczęlam i globulki. -
Magda - mbc wrote:Seli dodałam Cie do przyjaciółek, przyjmiesz mnie?
Zadzwoniłam do Ginemediki Pani mi ma wysłać smsem nr do Fabijańskiego, chciałabym na priv skonsultować, czy dała mi dobry
Tak PrzyjęteMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Lol w sumie chyba czasem bym wolała maila bo jak wysyłam wyniki to tak lepiej...