Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:A ja się strasznie zestresowalam bo mój mąż chyba wyjezdza w przyszlym tygodniu na 2 dni i się martwię co to będzie jak zacznę rodzić nie chcę żeby jakiś kumpel mnie wiózł do porodu a rodziny tu nie mamy żadnej.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyWiesz no mam dwie koleżanki jedna mieszka 2 ulice dalej i ma auto i jakby co to chyba po prostu będę dzwonić. Ale mąż mówi że będzie próbował się wymigać ale ciężko. A ja siedzę jak na gnieździe dosłownie i czekam : D takiego błysku w mieszkaniu to ja nie miałam nigdy.
Seli lubi tę wiadomość
-
Ale Rubisz mówił, że nie zapowiada się?
Może jeszcze z dwa tygodnie przeczekasz -
nick nieaktualnyWiesz no mówił że teraz nie rodze i po ktg też ale też mówił że u kazdek kobiety inaczej bo mial pacjentki że wszystko zamknięte a zaczęły za kilka godzin rodzić oraz takie co z rozwarciem potrafią przenosić ciaze.
Ja sama czuję że nie zanosi się. Chyba że pójdzie nagle. Dla mnie teraz końcówka jest najbardziej stresująca. -
veritaserum wrote:Wiesz no mówił że teraz nie rodze i po ktg też ale też mówił że u kazdek kobiety inaczej bo mial pacjentki że wszystko zamknięte a zaczęły za kilka godzin rodzić oraz takie co z rozwarciem potrafią przenosić ciaze.
Ja sama czuję że nie zanosi się. Chyba że pójdzie nagle. Dla mnie teraz końcówka jest najbardziej stresująca.
Nie dziwie się ja pewnie w grudniu będę panikować od początku -
Magda, mnie dr Grybos i jeszcze jedna kobieta u ktorej bylam zaczely "straszyc" ze lepiej brac heparyne niz Akard, bo coraz częściej wychodza skutki uboczne po Akardzie, zwlaszcza u dzieci plci meskiej. I obie niezaleznie mowily, ze lepiej brac heparyne dwa razy dziennie niz Akard. Zglupiec mozna. Ja wszystko odstawiłam, boli mnie mocno, dzieci z tego nie bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 21:19
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Magda, mnie dr Grybos i jeszcze jedna kobieta u ktorej bylam zaczely "straszyc" ze lepiej brac heparyne niz Akard, bo coraz częściej wychodza skutki uboczne po Akardzie, zwlaszcza u dzieci plci meskiej. I obie niezaleznie mowily, ze lepiej brac heparyne dwa razy dziennie niz Akard. Zglupiec mozna. Ja wszystko odstawiłam, boli mnie mocno, dzieci z tego nie bedzie.
a o tych wadach też tam było mówione, że to nieprawda. Dawka Acardu, którą dostaniesz w szpitalu z takim problem jak mój, to 325 więc 150 to mało
W ogóle mamaginekolog mówiła, że jak wyjechała do Londynu i kazali jej dawać pacjentkom acard, to myślała, że oszaleli, bo u nas w pl 5 lat temu absolutnie nie stosowano acardu ani podczas starań, ani w ciąży.
Przykro mi, że Cię tak boli, myślałam, że te leki i wizyta u fizjo pomogą do czasu zabiegu.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:a o tych wadach też tam było mówione, że to nieprawda. Dawka Acardu, którą dostaniesz w szpitalu z takim problem jak mój, to 325 więc 150 to mało
W ogóle mamaginekolog mówiła, że jak wyjechała do Londynu i kazali jej dawać pacjentkom acard, to myślała, że oszaleli, bo u nas w pl 5 lat temu absolutnie nie stosowano acardu ani podczas starań, ani w ciąży.
Przykro mi, że Cię tak boli, myślałam, że te leki i wizyta u fizjo pomogą do czasu zabiegu.
Nie wiem, Gryboś też coś tam pracuje w Londynie, tam robi różne certyfikaty.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:I heparynkę od owu?
Jedziemy na aktywne wakacje więc w zasadzie cały dzień poza hotelem...
Zastanawiam się, czy po prostu nie zacząć od dnia wylotu i już.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:tu mam problem, bo nie wiem, czy mi się uda wyłapać owu na urlopie
Jedziemy na aktywne wakacje więc w zasadzie cały dzień poza hotelem...
Zastanawiam się, czy po prostu nie zacząć od dnia wylotu i już.
A kiedy jedziesz?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Wow, Paula, po czym poznałaś, że się ugotowały? :oCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualnyA ja dziewczyny wróciłam ze spotkania z koleżankami i jestem mega zaskoczona bo dostałam a raczej Ania dostała full prezentów miał być baby shower ale ja jakoś nie jestem z tych żeby mi malować brzuch a ja w jakimś tronie mam siedzieć dlatego zrezygnowały bo to zupełnie nie w moim.syylu :p i fajno !
Teraz wróciłam i mi jakoś tak fajnieSeli, Magda - mbc, Simons_cat, Paula_071, Lagostina lubią tę wiadomość
-
Ja jutro idę sobie na ploteczki czekam też na wrzesień, jak wszystkie moje kumpele będą we Wro dostępne i pójdziemy bandą
Zrobiłam dziś szarlotkę niech ten power ciążowy nie przechodziPaula_071 lubi tę wiadomość