Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, a ja się chyba zafiksowałam. Z jednej strony mam nadzieję (chyba nawet za dużą) a z drugiej wiadomo, że widzę, że cykl jest inny, testy owu dziwnie wychodzą i mnie to denerwuje. Chyba nie mogę ich robić
W ogole w tamtym cyklu były tylko 3 serduszka w okolicy owu więc teoretycznie wiem, że jak się ma udać to i nawet to 1 jest okej.
No, taki dziś humor mam średni Musiałam sobie pomarudzić tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 06:57
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A ja dziś bez kawy... Ale już poczekam i pójdę na kawkę z koleżanką
-
nick nieaktualnyMagda nie smutaj tylko cycki do przodu i idziesz
Ja zaraz wybywam na miasto muszę jakiekolwiek takie buty kupić bo mi się w nic stopa nie mieści. To jest tragedia. W spodnie też tylko jedne wchodzę i piorę je na okrągło może coś taniego mega wyhacze bo szkoda mi kasy wydawać na ciuchy teraz
Ja kawy w ogóle nie pije i nigdy nie piłam. Po prostu mi nie smakuje. Ale za to wypiłam kakao takie w stylu nesquick : D sam cukier hehe
No i odliczam ostatnie 2 tygodnie : DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 10:07
Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Magda nie smutaj tylko cycki do przodu i idziesz
Ja zaraz wybywam na miasto muszę jakiekolwiek takie buty kupić bo mi się w nic stopa nie mieści. To jest tragedia. W spodnie też tylko jedne wchodzę i piorę je na okrągło może coś taniego mega wyhacze bo szkoda mi kasy wydawać na ciuchy teraz
Ja kawy w ogóle nie pije i nigdy nie piłam. Po prostu mi nie smakuje. Ale za to wypiłam kakao takie w stylu nesquick : D sam cukier hehe
No i odliczam ostatnie 2 tygodnie : D
Veri, Ty zaraz brzuch "zgubisz" to spodni itp. nie opłaca się kupować...
A ja kawę polubiłam, co najlepsze kiedyś jej sam zapach doprowadzał mnie do wymiotów a niedługo przed ciążą uwielbiałam sama mielić i robić taką świeżą -
nick nieaktualny
-
A od razu szło Ci po tyłku itp? Bo ja mam już 3 pary roz. 36. ciążowego i się zastanawiam, wygląda że jeszcze będę mogła z nich korzystać z 2 miesiące.
Piersi w ogóle też już nie rosną. Zastanawiam się czy nagle będzie bum -
Ja pamiętam, że kupowałam koszulę do szpitala w 37 tygodniu, a dzień po porodzie nie wchodziłam w nią w cyckach. Haha
Nigdy kawy nie piłam, zapach mnie odrzuca. Mój mąż też nie pije, więc sie dogadujemy w tym temacie.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
No ja o dziwo nic... Bo mam tendencje do lapania wody i puchniecia. Cycki przestaly rosnac juz w okolicach 12tc i brzuch nie jest jakis imponujacy ;p nic sie nie zmieniam... Ciesze sie w sumie ale nie wiem jak z ciuchami na zimne dni. Chcialabym cos kupic sobie na chlodniejsze dni ale nie wiem jak to ogarnac... bylam przekonana, ze utyje jak nie wiem juz teraz ;p
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:To za szybko na puchnięcie i łapanie wody. Mi tak naprawdę dopiero się zaczęło z 3 tyg temu. Ale podobno i tak nie jest tak źle
U mnie mogloby byc roznie ;p pewnie na koniec to normalnie, jak u kazdej... Na razie mam tylko spodnie ciazowe i koszule ubieram, bluzki jak lubie to nawet nie widac po mnie ciazy. Nie wiem czy wywali mnie tak nagle czy nie... -
nick nieaktualny
-
Pewnie ze 2 tygodnie jeszcze ;p
Mi mowia, ze wygladam super... Moja matka tylko dramatyzuje, ze brzucha nie mam i nie tyje ;p a mi tam dobrze bo jak mam wzdecie to brzuch boli i kregoslup to mi ciezko. -
Paula_071 wrote:Ja dopiero w 21-tygodniu przytylam pierwszy kg. W 7 msc wcisnelam się w suknie slubna (co roku robimy sobie zdjecia).
A ile ostatecznie przybrałaś?
Kurdę... Ja szłam ładnie a teraz mam zaparcia i w ogóle i nagle codziennie kg mi przybwa ;/ Nie wiem skąd, nie wiem jak... Co najlepsze nawet nie widać po ciele tego bo ani piersi nie rosną, ani tyłek, a tym bardziej nie brzuch bo wczoraj nawet te ciążowe spodnie ze mnie spadały... Zastanawiam się o co chodzi... I jak pozbyć się zaparcia. -
Seli wrote:A ile ostatecznie przybrałaś?
Kurdę... Ja szłam ładnie a teraz mam zaparcia i w ogóle i nagle codziennie kg mi przybwa ;/ Nie wiem skąd, nie wiem jak... Co najlepsze nawet nie widać po ciele tego bo ani piersi nie rosną, ani tyłek, a tym bardziej nie brzuch bo wczoraj nawet te ciążowe spodnie ze mnie spadały... Zastanawiam się o co chodzi... I jak pozbyć się zaparcia.
9 kg, zaczynałam z 52 skończyłam z 61.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:9 kg, zaczynałam z 52 skończyłam z 61.
I miałaś gwałtowny skok?