X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Wrocławia :)
Odpowiedz

Staraczki z Wrocławia :)

Oceń ten wątek:
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a ja się chyba zafiksowałam. Z jednej strony mam nadzieję (chyba nawet za dużą) a z drugiej wiadomo, że widzę, że cykl jest inny, testy owu dziwnie wychodzą i mnie to denerwuje. Chyba nie mogę ich robić :/
    W ogole w tamtym cyklu były tylko 3 serduszka w okolicy owu więc teoretycznie wiem, że jak się ma udać to i nawet to 1 jest okej.
    No, taki dziś humor mam średni :| Musiałam sobie pomarudzić tutaj :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 06:57

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jak mają wychodzić Ci test jak masz 11-12 dzień, a ovu masz koło 16! Pozytywne nastawienie poproszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 08:57

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw kawa, potem pozytywne nastawienie :D

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś bez kawy... Ale już poczekam i pójdę na kawkę z koleżanką :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda nie smutaj tylko cycki do przodu i idziesz :)

Ja zaraz wybywam na miasto muszę jakiekolwiek takie buty kupić bo mi się w nic stopa nie mieści. To jest tragedia. W spodnie też tylko jedne wchodzę i piorę je na okrągło może coś taniego mega wyhacze bo szkoda mi kasy wydawać na ciuchy teraz :/

Ja kawy w ogóle nie pije i nigdy nie piłam. Po prostu mi nie smakuje. Ale za to wypiłam kakao takie w stylu nesquick : D sam cukier hehe

No i odliczam ostatnie 2 tygodnie : D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 10:07

Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:

chyba nic innego mi nie zostaje :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:

Ja zaraz wybywam na miasto muszę jakiekolwiek takie buty kupić bo mi się w nic stopa nie mieści. To jest tragedia. W spodnie też tylko jedne wchodzę i piorę je na okrągło może coś taniego mega wyhacze bo szkoda mi kasy wydawać na ciuchy teraz :/

Ja kawy w ogóle nie pije i nigdy nie piłam. Po prostu mi nie smakuje. Ale za to wypiłam kakao takie w stylu nesquick : D sam cukier hehe

No i odliczam ostatnie 2 tygodnie : D

Veri, Ty zaraz brzuch "zgubisz" :D to spodni itp. nie opłaca się kupować...

A ja kawę polubiłam, co najlepsze kiedyś jej sam zapach doprowadzał mnie do wymiotów a niedługo przed ciążą uwielbiałam sama mielić i robić taką świeżą :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że nie chodzi o brzuch. Ja niestety w dupie przytyłam i tam chyba od razu nie spadnie ;p

Będę się tym martwić po porodzie który mam nadzieję wkrótce.

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od razu szło Ci po tyłku itp? Bo ja mam już 3 pary roz. 36. ciążowego i się zastanawiam, wygląda że jeszcze będę mogła z nich korzystać z 2 miesiące.
    Piersi w ogóle też już nie rosną. Zastanawiam się czy nagle będzie bum :P

dZhdp1.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam, że kupowałam koszulę do szpitala w 37 tygodniu, a dzień po porodzie nie wchodziłam w nią w cyckach. Haha

Nigdy kawy nie piłam, zapach mnie odrzuca. Mój mąż też nie pije, więc sie dogadujemy w tym temacie.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od razu szło w dupę może nie super ale j niestety mam tendencje do tycia w dolnych partiach. W spodnie ciążowe wchodziłam do 30 tyg teraz nie mogę dżinsów przez biodra przecisnąć. Masakra :p

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja o dziwo nic... Bo mam tendencje do lapania wody i puchniecia. Cycki przestaly rosnac juz w okolicach 12tc i brzuch nie jest jakis imponujacy ;p nic sie nie zmieniam... Ciesze sie w sumie ale nie wiem jak z ciuchami na zimne dni. Chcialabym cos kupic sobie na chlodniejsze dni ale nie wiem jak to ogarnac... bylam przekonana, ze utyje jak nie wiem juz teraz ;p

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To za szybko na puchnięcie i łapanie wody. Mi tak naprawdę dopiero się zaczęło z 3 tyg temu. Ale podobno i tak nie jest tak źle :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    To za szybko na puchnięcie i łapanie wody. Mi tak naprawdę dopiero się zaczęło z 3 tyg temu. Ale podobno i tak nie jest tak źle :)

U mnie mogloby byc roznie ;p pewnie na koniec to normalnie, jak u kazdej... Na razie mam tylko spodnie ciazowe i koszule ubieram, bluzki jak lubie to nawet nie widac po mnie ciazy. Nie wiem czy wywali mnie tak nagle czy nie...

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie koleżanki jak wczoraj zobaczyły po 3 tygodniach przerwy to mówią że masakrycznie brzuch urósł. Ja sama to widzę :p teraz na końcówce wystrzelił jak szalony.ciekaee ile będzie ważyła w poniedziałek i w ogóle co dalej.

• Seli Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze 2 tygodnie jeszcze ;p
    Mi mowia, ze wygladam super... Moja matka tylko dramatyzuje, ze brzucha nie mam i nie tyje ;p a mi tam dobrze bo jak mam wzdecie to brzuch boli i kregoslup to mi ciezko.

dZhdp1.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero w 21-tygodniu przytylam pierwszy kg. W 7 msc wcisnelam się w suknie slubna (co roku robimy sobie zdjecia).

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja dopiero w 21-tygodniu przytylam pierwszy kg. W 7 msc wcisnelam się w suknie slubna (co roku robimy sobie zdjecia).

A ile ostatecznie przybrałaś?

Kurdę... Ja szłam ładnie a teraz mam zaparcia i w ogóle i nagle codziennie kg mi przybwa ;/ Nie wiem skąd, nie wiem jak... Co najlepsze nawet nie widać po ciele tego bo ani piersi nie rosną, ani tyłek, a tym bardziej nie brzuch bo wczoraj nawet te ciążowe spodnie ze mnie spadały... Zastanawiam się o co chodzi... I jak pozbyć się zaparcia.

dZhdp1.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A ile ostatecznie przybrałaś?

Kurdę... Ja szłam ładnie a teraz mam zaparcia i w ogóle i nagle codziennie kg mi przybwa ;/ Nie wiem skąd, nie wiem jak... Co najlepsze nawet nie widać po ciele tego bo ani piersi nie rosną, ani tyłek, a tym bardziej nie brzuch bo wczoraj nawet te ciążowe spodnie ze mnie spadały... Zastanawiam się o co chodzi... I jak pozbyć się zaparcia.

9 kg, zaczynałam z 52 skończyłam z 61.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Seli Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    9 kg, zaczynałam z 52 skończyłam z 61.

I miałaś gwałtowny skok?

dZhdp1.png

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ