Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Veri masz to za sobą, niesamowicie się cieszę trochę zazdroszczę, że już po i chyba nie było tak źle bo akcja jednak rozwinęła się szybko
Pochwal się potem małą, ja też chcę choćby wiadomość priv -
nick nieaktualnyJa bym spanikowała gdyby nie mój mąż. On mi cały czas powtarzal że lepiej w domu. Chociaż teraz myślę że gdyby ten worek nie pękł to bym urodziła w domu więc dzięki Bogu te wody odeszły.
Mała jest ssakiem non stop wisi mi na cycku. Jak jej nie dam to ssie pięści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 12:05
Seli, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny3250 g i 54 cm. Non stop chce cycka . Nie wiem czy jej na to pozwolić. Nie mam pojęcia czy mam pokarm ale cały czas sobie ssie i nie płacze.
Lekarka nie znam młoda nie patrzyłam na plakietkę ale była ze mną od początku do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 15:47
Magda - mbc, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
veritaserum wrote:3250 g i 54 cm. Non stop chce cycka . Nie wiem czy jej na to pozwolić. Nie mam pojęcia czy mam pokarm ale cały czas sobie ssie i nie płacze.
Chyba na początku to normalne... Normuje się na dniach - tak położna mówiła mi na szkole rodzenia. -
veritaserum wrote:3250 g i 54 cm. Non stop chce cycka . Nie wiem czy jej na to pozwolić. Nie mam pojęcia czy mam pokarm ale cały czas sobie ssie i nie płacze.
Lekarka nie znam młoda nie patrzyłam na plakietkę ale była ze mną od początku do końca.
Jutro możesz czuć ból sutek, bo nie są zahartowane. Smaruj je swoim mlekiem, to pomaga się zregenerować. Jutro pewnie będą młodą ważyć, to zobaczysz ile straciła. Jak tak dużo wisi to pewnie w 3 dobie pojawi się nadal. Masz laktator?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dziewczyny już po wszystkim. O 1.45 byłam w szpitalu o 3.05 Ania wydała pierwszy krzyk. Napiszę więcej jak odzyskam siły. Jest wspaniałe !
Super!!! Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Was buziaki!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
veritaserum wrote:Mam w domu najwyżej jutro maz przywiezie. Mi się wydaje że mleka brak jesXze zobaczę co jutro powiedzą. Sutki już mnie bolą
Gdyby nie było mleka to młoda by się darła. Najlepiej gdyby jutro była polozna laktacyjna Malgosia, chociaz Marta też daje radę.
Simons, co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 11:08
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyFuturemama gratuluję!
Dziś jest tu taki chaos że nikt nic nie wie. Dowiedziałam się że chyba jutro wychodzimy ale okaże się jutro wiadomo. Ania póki co wisi mi na cycku i śpi i tak na okrągło. Nie wiem co ona tam je bo jak ściskam pierś to dosłownie kilka kropel mi spływa i to siary.
Pan od laktacji dziś ntez nie ma. Ech jakoś sobie poradzimy. Tylko te sutki bolą ale smaruje lanolina. Zobaczymy.
Ale kocha to maleństwo być na cycu daje jej pierś to od razu oczy otwiera i tak na mnie patrzy kosmos normalnie !!! Aczkolwiek w nocy spać nie śpimy w ogóle no inne dzieci strasznie krzyczą nam na sali a jesteśmy na 4 osobowej...
Źle się wyraziłam Ania ma to gdzieś ja nie śpię...jestem wykończona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 11:46
-
nick nieaktualnyTak a położne laktacyjne na urlopie. No nic . Słuchajcie powiedzcie mi czy macie jakiegoś fizjoterapeutę od takich maluchów godnego polecenia ?? Dziś rozmawiałam z neonatoogiem generalnie jest okej z Ania ale jest troszke skrzywiona bo długo jej ta główka schodziła do dołu i coś tam jeszcze i mówiła że jak chcemy to jakiegoś fizjo znaleźć dlatego pytam.
-
nick nieaktualny
-
Z Tomkiem nigdzie nie chodziłam, bo było z nim ok, ale koło mnie taka pani prowadzi zajęcia i przyjeżdżają tłumy:
https://pl-pl.facebook.com/iwona.krawczyk.fizjoterapeuta/
I tutaj też słyszałam dobre opinie od znajomych: http://bc.wroc.pl/rehabilitacja-ndt-bobath-wroclaw/
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
futuremama wrote:Magda jakim cudem Chyba kamienie woziłaś
Veritaserum jak tam u Was, wychodzicie dziś?
no właśnie nie
i bd chyba powtarzać w czwartek, bo nie wiem czy uda mi się jutro.
Ostatnio test wyszedł dopiero 11dpo, no ale wiadomo jak to się skończyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 12:31
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyWychodzimy jutro ale tylko że względów totalnego dmuchania na zimne. Neonatolog mówiła że jak się upre to nas wypuści ale woli żeby to były pełne 3 doby więc jutro.
Dziewczyny. Serio ja nie wiem czy mam pokarm może to śmieszne. Teoretycznie w 3 sobie jest nawał i piersi masakra ja mam owszem pełniejsze ale ja tak często dostawiam że możliwe że Ania to po prostu rozbija ?? Jest spokojna po piersi spi nawet 4h mnie owszem bolą sutki ale jutro jak wyjdziemy to będę szukała pomocy.
Mam laktator ale na razie to nie użyłam bo nie wiem po co. Czy ja dobrze myślę i robie ?? Każda tu na sali odciąga cycki mają ogromne a ja jako jedyna nie ale tak jak mówię ja non stop przystawiam one nie bardzo bo odciągają i dokarmiają z butelki zzeby wiedzieć ile zjadło.
Przepraszam że się do Was nie odniose ale cały mój świat kreci się wokół tego maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:13