Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Veri, ja tam się nie znam ale myślę, że dziewczyny dobrze Ci mówią Na chłopski rozum jakby to przemyśleć to by płakała itp. jakby się nie najadała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Veri to dawaj znać co tam po powrocie
A ja mam bakterie w kanale szyjki -
Nie wiem co teraz... Czekam na znak od F. ale się zestresowałam, bo byłam u niego tydzień temu i szyjka była 6cm... A teraz jej nie wyczuwam, jest on na każdej wizycie mi powtarza jak wymazy są ważne bo szyjka może się skrócić itp... No to świruje teraz
-
Wizyte z wczoraj odwolalam, bo uznalam, ze nie ma sensu isc do niego i marudzic. Mam wizyte 1.10, to co prawda jest 17dc wiec na monit moze byc za pozno, ale bede juz po wizycie u hematologa i pewnie bede miala wyniki badan od reumatologa. Do szpitala terminu jeszcze nie mam, bo ja dzien po tej wizycie juz mialam wylot. Zadzwonie tam jutro lub w poniedzialek.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula staram sie ;p ciekawe kiedy mi odpisze i co zaleci znow...
Magda tez mam wizyte 1.10 -
Dziewczyny a nade mną wiszą ciemne chmury. Moja mama ostatnio ma często bóle żoładka i wymioty. Myślała że to wrzody i ta bakteria. Właśnie wyszła z gastroskopii i żoładek ladny tylko ma tą bakterię. Ale... W żołądku była jeszcze treść mimo tylu godzin nie jedzenia. No i lekarz zalecił prześwietlenie brzucha bo to może być coś za żoładkiem co uciska żoładek. No super bo woecie jaka nasza pierwsza myśl:/ Nie wiem jak pozbierać myśli a mama juz ma tak czarne myśli że muszę się jakoś ogarnąć. Keśli coś bedzie nie tak to ciąża będzie abstrakcją07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyA my po pierwszej nocy. Ja ledwo żyje. Powiedzcie mi czy to normalne że ona by 24 na dobę wisiała na cycku ?? Przystawiam ja ona je , zaraz zasypia odkładam ja do łóżeczka ona oczy jak 5 zł i się drze. Noszenie nic nie daje. Daje ja do cycka i zasypia. Ewentualnie zasypia jak ktoś jest obok z nią na łóżku. Myślałam że może się nie najada może mam za mało pokarmu ale po jej przystawieniu użyłam pierwszy raz laktatora i w 20 minut z dwóch piersi odciagnelam jeszcze 60 ml. Jestem o krok od podania MM.
O ile jesteśmy razem w domu to jakoś to idzie ja coś robię mąż coś robi ale jak on pójdzie do pracy ja nie wyobrażam sobie jak to będzie.
Jestem jak smoczek dla Ani. Ona nawet zwykłego uspokajacza nie chce. Wypluwa go. -
nick nieaktualnyPaula a kiedy to.sie.skonczy ?? Ona sama w łóżeczku spać nie chce. Oczywiście znawcy wszystkiego już mnie doprowadzają do szału że jak ja tak nauczymy i będziemy brać do łóżka to się tak nauczy. Masakra. Jak wczoraj ja kilka razy próbowaliśmy odłożyć to się darła jak oparzona. Na końcu już płakałam razem z nią.
-
Magda - mbc wrote:na którą? ja mam rano - coś po 9
ja mam 9.00 albo 9.30 jakoś jestem pierwsza -
Veri typowy ssak
Pati... Może nie będzie źle? W końcu zbadają i zobaczą, nie przyciągaj czarnych scenariuszy.