Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już pisze:) mam 27 lat i to Nasz 5cs. U mnie wszystko Tam książkowo, ale wczoraj dowiedziałam się, że tsh 3,72 więc endokrynolog na październik. Ż mężem w przyszły czwartek idziemy na badania nasienia... okazało się , ze miał powikłania po swince więc badania konieczne. Boję się strasznie, że będzie u Nas ciężko...
kopiuj
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Magda - mbc lubi tę wiadomość
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:Idziesz na aplikację? Czy najpierw dzidzia?
Tak planuje ale dopiero w przyszłym roku. Także teraz gdybym zaszła w ciążę byłoby super bo do czasu rozpoczęcia aplikacji bejbik troszkę by się już odchowałMagda - mbc lubi tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualnynadzieja73 wrote:dobre.Ja także Wam życze powodzenia.U mnie jutro 9 dpo i zaczynam wariować z testowaniem i jak tu wytrzymac jeszcze te pare dni
Zuuziia- podziwiam, mam przyjaciółkę prawnika aplikanta i jak na nią patrzę to nie wyobrażam sobie jej z dzieckiem, za dużo robi naraz.
Trzymam kciuki żeby bobas pojawił się jak najszybciej. -
nick nieaktualnylamka wrote:Ooo to idziemy równo, u mnie też dzisiaj 9po i też oczywiście kusi, ale poczekam jeszcze.
Zuuziia- podziwiam, mam przyjaciółkę prawnika aplikanta i jak na nią patrzę to nie wyobrażam sobie jej z dzieckiem, za dużo robi naraz.
Trzymam kciuki żeby bobas pojawił się jak najszybciej.Magda - mbc lubi tę wiadomość