Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie że tak.
Jak mam koleżanki w wieku 26, 30 i 34 mają problemy, przychodzą co jakiś czas i się wyplakuja przy winie. Przygarniają zwierzęta, podróżują uciekają z tematem gdzie się da. Także nie ma reguły, zazwyczaj Ci którzy nie chcą to mają a Ci co bardzo chcą mieć nie mogą mieć.
Każdy się decyduje kiedy jest na to gotowy. Ja akurat chciałabym odchować dzieciaki i po 40stce przeżywać druga młodośćjak moi rodzice
Magda - mbc lubi tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualnyJa chodzę do dr Jerzego Floriańskiego, który jest ginekologiem-endokrynologiem, ma prywatny gabinet na ul. Wojszyckiej i pracuje na patologii ciąży w szpitalu na Borowskiej. Jest drogi bo jednorazowa wizyta wynosi 300 z ł. Ale słyszałam, że jest dobry, w poczekalni usłyszałam jak kobieta mówiła, że nie dzięki mężowi, ale dzięki doktorowi zaszła w ciążę. Jest też ponoć specem od trudnych ciąż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 11:27
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja rowniez jestem z Wrocka
Jeśli chodzi o mnie to ... w kwietniu urodził mi się synuś, ale nie ukrywam ze zastanawiam się nad rodzenstwemmoze jeszcze nie teraz... ale powoli chce wrocic na forum.
Poprzednim razem duzo mi pomogły inne dziewczynyi po 6cs udało się zajść w upragnioną ciążę
Pozdrawiam SerdecznieMagda - mbc, Zuuziia lubią tę wiadomość
-
Zuuziia wrote:I zapadła cisza
-
generalnie ja juz straciłam nadzieje,ze bede w ciazy, wiem,ze to dop 9 mscy staran ale nie lubie jak mic cos nie wychodzi, po druie przy tak slabej jakosci nasienia lekarz zalecił tylko inseminacje. na razie sobie to odpuściliśmy a ja postawilam na rozwoj i zmianę pracy, ktora mnie wkurzała:-) Pierwzy raz w tym cyklu nie wpolzylimsy w dni plodne i to bylo dziwne uczucie
ale owu chyba nawet nie bylo, bo wykres pokazuje dop w 21dc przy moich 30 dniowych to slabo.
A jak Ty sobie radzisz z porażkami comiesięcznymi? masz jakies swoje sposoby?
fajnie,ze takie forum powstalo
-
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:Plan na ten cykl jest taki, żeby to przypilnować
ale nie testami owu, tylko regularnym serduszkowaniem
takze opinie sa rozne