Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani Doroty Kaszubkiewicz-Wardęga. W porządku był też Piotr Rubisz. W LuxMedzie trudno się umówić do kogoś konkretnego, czasami ktoś fajny wyskoczy na ostatnią chwilę, jak zwolni się termin. Ja zawsze wrzucam nazwisko na znanylekarz.pl i jak ma przynajmniej 4 gwiazdki to biorę. Niestety większość ma 1-2 gwiazdki. Ciężko o kogoś ogarniętego, bo są bardzo oblegani.
Vi lubi tę wiadomość
-
Vi wrote:Dziewczyny, czy polecicie jakiegoś lekarza z LuxMed?
Miałam umówioną wizytę na monitoring owulacji ale gin odwołał
Chciałabym do kogoś sprawdzonego trafić, mam złe doświadczenia z lekarzami z przypadku
HELP!Vi lubi tę wiadomość
-
kacha00 wrote:Ja chodziłam do Agnieszki Pajtasz. Ale mi też się nic konkretnego nie działo, nie byłam w ciąży ani się nie starałam więc o takich większych kompetencjach nie mogę się wypowiedzieć. Na pewno nie było problemu ze skierowaniami na badania.
Dziękuję za info, niestety terminy dopiero na 2018 ale może w przyszłości skorzystamVi -
kacha00 wrote:Ja chodziłam do Agnieszki Pajtasz. Ale mi też się nic konkretnego nie działo, nie byłam w ciąży ani się nie starałam więc o takich większych kompetencjach nie mogę się wypowiedzieć. Na pewno nie było problemu ze skierowaniami na badania.
Dziękuję za info, niestety terminy dopiero na 2018 ale może w przyszłości skorzystamVi -
Hej ja jestem
Dziś miałam wizytę u dr. Myszczyszyna Na razie jestem zadowolona, naprawdę potraktował mnie poważnie.
We Wrocku mieszkam 3 lata i jeździłam 500 km do swojego ukochanego gina... Ale jeśli chce się starać i rodzić to muszę mieć kogoś równie dobrego tutaj... -
anecz_kaa wrote:hej! ja również jestem z wrocławia juz nie staraczka, ale zycze powodzenia! A Zuzia Ty chyba lipcówka bedziesz tak jak ja czy to juz sierpnien? Powodzenia!
ps. polecam dr curyło i fabijsnksiego z ginemedica
Kochana z obliczeń wychodzi 31/07 albo 01/08
Tak naprawdę trzeba poczekać na USG. Dzisiaj byłam u gina ale jeszcze jest kropek kolejna wizyta 21.12 obym już ujrzała serduszko
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualnyVi wrote:Dziewczyny, czy polecicie jakiegoś lekarza z LuxMed?
Miałam umówioną wizytę na monitoring owulacji ale gin odwołał
Chciałabym do kogoś sprawdzonego trafić, mam złe doświadczenia z lekarzami z przypadku
HELP! -
Słuchajcie, do jakich ginów chodzicie? Podpinam się pod Magdę
Ten Myszczyszyn był fajny przez pierwszą wizytę. Na drugiej powiedział, że jestem na razie bezpłodna i nie ma sensu mnie leczyć bo mam cukrzycę... A prawda jest taka, że nie zbadał nawet prolaktyny... A wychodzi, że to tu jest największy problem.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam na Michałem Witkowskim jeszcze, ma ultrasonograf, zdjęcia z gabinetu i niby specjalizuje się w niepłodności ale kurczę nie wiem.
W ogóle jestem zagubiona. Bo nie mam złych wyników... A objawy i testy owu wskazują, że ta owu jakaś jest, ale czy to świadczy o pękniętym pęcherzyku? Nie wiem -
Seli wrote:Ja się zastanawiam na Michałem Witkowskim jeszcze, ma ultrasonograf, zdjęcia z gabinetu i niby specjalizuje się w niepłodności ale kurczę nie wiem.
W ogóle jestem zagubiona. Bo nie mam złych wyników... A objawy i testy owu wskazują, że ta owu jakaś jest, ale czy to świadczy o pękniętym pęcherzyku? Nie wiem
Na pewno specjalizuje się w niepłodności, ponieważ pracuje też w Invikcie7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Ja się zapisałam na razię w ciemno do dr Curyły bo ma termin akurat przed moją przyszłą owulką i zaklepałam sobie termin do Fabijańskiego, bo on ma dopiero wolne na styczeń