Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati czyli wszystko ok
Pati88 lubi tę wiadomość
-
no oprócz brzucha jak balon to spoko. Mam wrażenie że nie boli mnie brzuch po tych wycinkach tylko ten gaz tam siedzi i wypełnia mi po żebra brzuch i obojczyki bolą. Tamtym razem tak nie miałam. Poradą sąsiadki chodze do WC i wtedy na chwile jest lepiej:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPati cieszę się że jesteś już po. Teraz pójdzie jak błyskawica nam nadzieję
My odstawiliśmy Ani ten lek debridat i teraz nie wiem czy dobrze zrobiliśmy on niby na regulację pracy jelit był ale nie widzieliśmy efektów po 3 pełnych dobach.
Nie wiemy co dalej serio. Każdy lekarz mówi co innego można zwariować. Teraz zastanawiam się czy ta wysypka to nie jest trądzik niemowlęcy po prostu bo jednak objawy skazy białkowej jak oglądałam zdjęcia są inne... Jestem wykończona ta sytuacją trwa już prawie 2 tyg , lekarz sami nie wiedzą a i tak człowiek na końcu zostaje z tym zupełnie sam.
Dzisiaj się Ani wszystko pomieszało i spala od 17.30 z jedną pobudka i o 3 jak się obudziła tak nie spała. Teraz chyba mi się udało ja uśpić ale nie mowie hop.Pati88 lubi tę wiadomość
-
Pati no to juz "normalne" po takim zabiegu najwazniejsze, ze poprawili co mieli poprawic.
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Verita miejmy nadzieje że uda się zażegnać problem i Anie pusci to dziadostwo:/
Ja już w domu w swoim łożku leżę i czekam na poprawe:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dziewczyny, żeby nie było, że tylko Paula ze mną się martwi
to proszę:
https://zapodaj.net/7a306640eb8a6.jpg.html
betę zrobie wieczorem na Grabiszyńskiej, to powiem co i jak. Jak znowi będzie 7 to oszaleje ze złości!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 08:56
Paula_071, Seli, Pati88, futuremama, KAL, Fury lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja bralam dopochwowo ale cytologie mialam robiona z koncem pazdziernika.
-
Magda - mbc wrote:Dziewczyny, żeby nie było, że tylko Paula ze mną się martwi
to proszę:
https://zapodaj.net/7a306640eb8a6.jpg.html
betę zrobie wieczorem na Grabiszyńskiej, to powiem co i jak. Jak znowi będzie 7 to oszaleje ze złości!
Trzymam kciuki -
Magda - mbc wrote:29,46 11dpo
Można już gratulować -
No nie wiem, Fabijański napisał: "No i bajka, niech Pani łapie dziś słońce, to się mamie przyda " Więc on się chyba cieszy, a ja się jednak boję...
We wtorek mam powtórzyć betę i proga, zrobić TSH i FT4.
Jutro mam odebrać receptę na neoparin 0.6, bo ja od owu lecę na 0.4
Mąż ma urodziny 19.10 chyba mam prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 13:38
Seli, Paula_071, Pati88 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja miałam pierwszą betę niecałą 29 w 11 dpo
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
wow Magda super!!! Elegancko dziewczyny tak trzymajmy!!!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)