Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:I jeszcze odnośnie kolejnego dziecka - wylądowałabym w psychiatryku siedząc kolejny rok w domu. Szacunek dla kobiet, które kilka lat spędzają w domu z dziećmi. Wrócić później na rynek pracy musi być bardzo trudno.
Jesli ma sie umowe i uzgodnione wszystko z pracodawca to nie ma problemu z praca ;p
U mnie czas pokaze, jesli zdecydujemy sie bo beda warunki na drugie w odstepie 2 lat to pewnie kombinowac nie bede i wroce do szkoly, jesli nie... To chce cos swojego otworzyc. Urlopu bede miala ok 1,5 roku zobaczymy co przez ten czas sie zmieni
Moja praca nie jest rewelacyjna. Ale nabieram odwagi by isc na swoje. -
Ja mam umowę, pracuję już ponad 7 lat w jeden firmie i uważam, że moje stanowisko nie jest zagrożone. Ale ludzie teraz tak często zmieniają pracę, że nie wiem kto będzie moim szefem za 2 lata i czy będzie mnie chciał. Ja mam jeszcze zaległy urlop z tamtego roku... Chociaż jeśli PiS wprowadzi, że urlop nie przechodzi na kolejny rok to chyba będę mi płacić ekwiwalent.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda ale bez seksu tez bys nic nie zdzialala ;p
Jak to czlowiek musi sie naszukac...
Ja czekam tez na wiesci od kuzynki, nie wiem czy zaczela brac heparyne ale tez wykryla wszystkie mutacje i jest po dwoch poronieniach. -
Seli wrote:Magda ale bez seksu tez bys nic nie zdzialala ;p
Jak to czlowiek musi sie naszukac...
Ja czekam tez na wiesci od kuzynki, nie wiem czy zaczela brac heparyne ale tez wykryla wszystkie mutacje i jest po dwoch poronieniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 16:16
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:powiedz jej, żeby sie kuła od owu, serio!
Musze zagadac -
Magda super!! Dajesz taaaką nadzieje wraz z Paulą i innymi dziewczynami! Mam nadzieje że yeraz u mnie bez tych zrostow to tylko kwestia zastrzykow na pekanie pęcherzyka. Dziewczyny to sie samemu czliwiek kluje? Boże ja nie dam rady a mąż tym bardziej. No ale wszystko uzgodnie z F. na czwartkowej wizycie:)
Paula_071 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dziewczyny cuuudowne suwaczki:*
Magda - mbc, Paula_071 lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Mi szyjka sie skraca i jest ryzyko, ze kolo 35tc urodze, wiec mam lezec. Nie dzwigac i w ogole... do tego konska dawka luteiny bo 2x100mg
-
Seli wrote:Mi szyjka sie skraca i jest ryzyko, ze kolo 35tc urodze, wiec mam lezec. Nie dzwigac i w ogole... do tego konska dawka luteiny bo 2x100mg
Jaką masz długość szyjki? Trzymam kciuki! A passera nie będzie Ci zakładał?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Obecnie 3.5... Powiedzial, ze tragedii nie ma ale skraca sie 0.5 cm na dwa tygodnie bo tak wypada. Kontrola jest tez za 2 tygodnie. O pesarze nie wspominal.
-
No tak... ale 6.09 byla 6 cm. 1.10 bylq juz 4 cm... Wiec idzie za szybko. Luteina, magnez, aspargian, nospa... ogolnie lezenie
A Arturek niby 1366 ale mowi, ze pewnie ma mniej bo nie dalo sie glowki dobrze zmierzyc i ona wpadalaby w 31+4 jakos a mam 29+1 i byl pionowo ustawiony, wiec kazal brac poprawke. Nie mozliwe by przytyl 500 gram bo inne parametry sa ok a tu za duzy przeskok tak czy siak ma juz z 1200