Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Seli normalka że się mrteisz ale ja bym nie panikowała. 3,5 cm to jest super szyja a skracanie na tym etapie naturalne. Ale wiadono lepiej dmuchać na zimne więc łez i odpoczywaj.
Zwazywszy na dlugosc jaka mialam i ciagle infekcje, plus teraz skurcze i bole to w moim przypadku nie jest super. Wiem, ze wiele kobiet 3.5 cm potrafi miec od poczatku. Tak czy siak jestem obladowana i mam lezec. Oby nie poszlo to dalej za mocno. -
nick nieaktualny
-
Mam taką nadzieję Niech do tego 38 tc chociaż
-
Paula_071 wrote:Ja pamietam, ze 4cm mialam w 20 tygodniu i nikt nie mowil, ze to malo. W razie W zaloza Ci krazek i dociagniesz do 38 tygodnia. Badz dobrej mysli a co z antybiotykiem?
Bo jedne maja 3.5 i jest ok chodzi o to, ze sie skraca a nie trzyma. Mam antybiotyk nadal, plus lutke, aspargin, magnez, nospe i cyclo 3 fort. Kontrola za 2 tygodnie i znow wymaz. -
Paula_071 wrote:Wiesz, nie bedziesz miec 6cm do porodu zycze Ci jednak aby sie wiecej nie skracala
To wiem ale jak sie bedzie skracac co 0.5 cm to do 35tc bedzie za krotka. Mam nadzieje, ze lutka pomoze i zeby te infekcje zniknely bo gdyby nie to to tez skurczy i bolu takiego by nie bylo... -
nick nieaktualnyMoje dziecko jest coraz fajniejsze wiem że różnie będzie ale wygląda na to że ma regularne pobudki w nocy .Próbuje jej jeszcze jakoś wyregulować dzień ale tu już nie jest tak prosto. Ale i tak lepiej niż na poczatku bo już przestała wisieć na piersi non stop. Tzn chętnie by to robila ale staram się wprowadzać te 2,5h w dzień przerwy i ja czasami przetrzymuje. Tak wiem wyrodna matka drzemki w dzień różnie wypadają. Są dni kiedy nie śpi w ogóle a są takie kiedy prześpi 3h. Od czego to zależy nie wiem...
Dobra moja królewna śpi słodko a ja kładę się razem z nią. Dobrej nocy dziewczyny.Magda - mbc, Paula_071, Seli lubią tę wiadomość
-
Veri a jak z tą wysypką i kupkami? jest lepiej?
I widzisz jakąś zależność między jej ruchami w brzuchu a rytmem dnia? -
Magda kciuki i daj znać żebyśmy były spokojne:)
Ja dziś idę do F. na omowienie laparo,szwy,kontrolę i ustalenie planu działania:) Nie mowiłam mu jeszcze o zastosowanym zelu antyzrostowym a w ulotce jest napisane, że jeden cykl należy odczekać Teraz mam 26dc (cykle 31) A z drugiej strony mąż prawdopodobnie będzie w delegacji jeszcze raz i wróci na ten cykl listopadowo - grudniowy akurat na 14dc czyli rzutem na taśme heh. No zobaczymy jakoś to wszystko poukladamy. Napewno bedzie monitoring i raczej bez wspomagania pekania jajka się nie da:/ Teraz tez usuneli mi torbiel z jajnika prawego. Czyli nie pekają na 200%.. Tak sobie chciałam ponarzekać sorki heh;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati, daj znać po powizycie!
Wczoraj było mi tak niedobrze, że nie mogłam zasnąć. Już zapomniałam, że czas po zwymiotowaniu to przyjemne uczucie Coś czuję, że będę więcej wisieć nad sedesem.Sylwija lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli nie widzę zależności. Mi się trafił egzemplarz który w dzień nie śpi. I tak jest. W nocy śpi pięknie. Dziś jedną pobudka o 3. I później o 7 .i jeszcze dospac do 9. A poszła spać o 21 więc super
Kupy się unormowały tzn jest ich nadal full ale nie są wodniste. Są ładne musztardowej tylko robi je po prostu na raty. Nic z tym nie robie. Odstawiłam jej te wszystkie krople i stwierdzam że jej to służy. Wysypka zeszła po 2 dniach i mieliśmy spokój 3 dni po czym znów się pojawiła. Stwierdzam że to ten nabiał dlatego odstawiłam całkiem i znowu obserwacja. Nie szukam już w tym problemów. Brzuch jej nie boli to najważniejsze. Czasami coś posteka ale to też normalne chyba. Na wadze przybiera wczoraj miała 4200.Paula_071, Seli, Pati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
Pati to daj znac pp wizycie czasem trzeba pomarudzic
Veri wydaje mi sie, ze czasem mozna przedobrzyc a jak widzisz, ze jest ok to widocznie Twoja intuicja dobrze podpowiadaveritaserum, Pati88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny