Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój tata jest bliźniakiem jednojajowym jednokosmkówkowym i dwuowodniowym zdaje się więc to nie jest niemożliwe. Ja miałam tylko jeden pęcherzyk więc zobaczymy. Wolałabym jedno, ale wezmę co jest
KAL, futuremama lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:15dpo - 442,68
no i eeeeleeegancko!!!!!!Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja wywalilam :p kupilam taki by byl za szkielkiem itp ale to po tygodniu zolknie i fuj ;p
Magda podobno wystarczy jeden pecherzyk na blizniaki na warsztatach o tym sluchalam. Ale po prostu to szybki przyrost -
Seli wrote:Ja wywalilam :p kupilam taki by byl za szkielkiem itp ale to po tygodniu zolknie i fuj ;p
Magda podobno wystarczy jeden pecherzyk na blizniaki na warsztatach o tym sluchalam. Ale po prostu to szybki przyrost💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Widzialam szkatulki na mleczaki... Jakos do mnie to nie przemawia zdjecia, ubranka tak ja mam filmik 3D ale tak sie ustawial, ze szalu nie ma ;p
-
gdzieś niedawno było glośno o mleczakach że z nich można pobrać i zamrozić komorki macierzyste;) czyli de facto zatrzymać jakby co na przyszłość w razie w heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 16:12
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati też o tym czytałam
Seli ja nie trzymam w szkatulce tylko w pudełeczku pamiątkowym mojej córki z innymi rzeczami pamiątkowy mojej córki wraz z pamietniczkiem który pisze dla niej ze śmiesznym tekstami i zabawnym pytaniami, z przekrecanym słowem i dziwną odmiana słowaAkceptacja! -
KAL wrote:Pati też o tym czytałam
Seli ja nie trzymam w szkatulce tylko w pudełeczku pamiątkowym mojej córki z innymi rzeczami pamiątkowy mojej córki wraz z pamietniczkiem który pisze dla niej ze śmiesznym tekstami i zabawnym pytaniami, z przekrecanym słowem i dziwną odmiana słowa
Ojej to fajnie ja wiele bym chciala ale ze zrobieniem jest ciezko
A o tych mleczaka nie slyszalam. Ciekaweb;)KAL lubi tę wiadomość