Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam, że mi lepiej, po 3 dniach w końcu samodzielnie wstałam z łóżka. Ponieważ w poniedziałek nie byłam w stanie pojechać na Kliniki na te wymazy, mąż dzisiaj mnie zawiózł na Szewską do Luxmedu. Myślałam, że umrę w aucie, płakałam z bólu, to był fatalny pomysł. Ledwo dojechałam do domu. To nic, że mam l-4, jest koniec roku, rezerwy, forecasy, wszyscy dzwonią z pracy, czegoś chcą. I jeszcze dziewczyna, która miała przyjść na moje zastępstwo zadzwoniła, że ona jednak chce 2 tysiące więcej i może przyjść dopiero za 3 miesiące. Ręce opadają13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Co tam u Was dziewczyny?
Paula, zamieniłaś terminy na wizytę u F.?
Veri, Seli, Future jak tam dzieciaki?
Simons, Ty coś działasz z mężem, czy na ten moment remonty tylko?
Płodne mi się jakoś w weekend zaczynają a mąż remontuje. Wraca po północy i dentka jest. Jeszcze się przeziebil to już w ogóle do niczego się nie nadaje haha :p jeszcze w weekend mój tato przyjeżdża pomoc, a moja kuzynka z koleżanką zwiedzać jarmark. A że się zabraly trochę za późno za to to śpią u nas. Także tego musimy się spiac chociaż jutro i w niedziele i może nie pójdzie na straty ten cykl meh. Jak to mówią: jak nir urok to sraczka :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:15
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Ja poszalalam na zakupach dzis i przedwczoraj
maly chyba dzis uczy sie plakac bo dal taki popis... pociomkal butle bo z cyca chyba za slabo lecialo i spi
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja Ania po ciężkiej nocy była chociaż kochana w dzień. Przy kąpieli mówię do niej proszę zaśnij szybko i daj mamusi odpocząć . Posłuchała bo zjadła i śpi. Ale tak serio...jestem wykończona to fakt, ale jak budzę się w nocy i podchodzę do łóżeczka i widzę ten uśmiech to naprawdę nic więcej się nie liczy. I te oczy wpatrzone we mnie przy karmieniu i obejmujące rączki. Nie oddalabym tych chwil za nic.
Paula współczuję tych dolegliwości. Nameczysz się biedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 19:36
Seli lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:I jeszcze moj tato ma migotanie przedsionkow i jedzie karetka do szpitala.
O kurczaki... zdrowka dla niego i dla Ciebie lepszych chwil... Strasznie sie meczysz w tej ciazy -
Dzięki, z tatą lepiej.
Byłam dzisiaj u F. chłopak na 100%Dał mi żelazo, ale póki co spróbuję się ratować burakami i natką pietruszki, zobaczymy.
Future, ja po powrocie ze szpitala chciałam odespać jak najszybciej, więc każdej kobiecie, która tego nie robi się dziwię
Bilurubinę wypłucze, spokojnieA za słuch trzymam kciuki. Kiedy idziecie na badanie?
futuremama, Magda - mbc lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula dobrze że z tatą lepiej no i gratuluję drugiego synka
Futuremama ja tam się nie dziwię że taka aktywna dzisiaj byłaś , ja to samo miałam. Normalny obiad chciałam zjeśćże słuchem na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Ja jestem taka pokręcona dzisiaj. Jeszcze tylko jutro i w sobotę mąż wraca. Dzięki Bogu. ;P dzisiaj na chwilę koleżanka została z Ania a ja pozałatwialam spraw kilka ale ogólnie czuję się okropnie zmęczona. Nocka dość dała mi w kość ale prawda jest też taka że nie śpię głęboko bo się boję że nie usłysze jak coś się będzie działo i bardziej czuwanie to jest a nie sen.
W środę przyszła idziemy do dermatologa bo Ania ma jakąś zmianę na poliku już dluSY czas. Niby nic takiego ale zauważyłam że drapie się po niej i to szczególnie w nocy. Zastanawiam się czy to jej czasami nie utrudnia snu i nie powoduje że się wybudza. Zobaczymy.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Verita, z mojego doświadczenia powiem Ci, że dzieci się wybudzają, bo się wybudzają, jak każda matka szukasz logicznego powodu do tego, ale muszę Cię zmartwić, 90% matek go nie znajduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 14:30
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula może masz rację ale to jest jakaś tragedia. Wybudza się i od razu ręce do twarzy drapie się po nosie, uszach , oczy trze. Nie wiem czy to jakaś alergia czy co. Boże jeszcze mi alergologa brakuje
Budzi się rano i niewyspana. O marudna a spać nie chce albo nie potrafi. Sajgon totalny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 20:54