Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam, że mi lepiej, po 3 dniach w końcu samodzielnie wstałam z łóżka. Ponieważ w poniedziałek nie byłam w stanie pojechać na Kliniki na te wymazy, mąż dzisiaj mnie zawiózł na Szewską do Luxmedu. Myślałam, że umrę w aucie, płakałam z bólu, to był fatalny pomysł. Ledwo dojechałam do domu. To nic, że mam l-4, jest koniec roku, rezerwy, forecasy, wszyscy dzwonią z pracy, czegoś chcą. I jeszcze dziewczyna, która miała przyjść na moje zastępstwo zadzwoniła, że ona jednak chce 2 tysiące więcej i może przyjść dopiero za 3 miesiące. Ręce opadają13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Magda - mbc wrote:Co tam u Was dziewczyny?
Paula, zamieniłaś terminy na wizytę u F.?
Veri, Seli, Future jak tam dzieciaki?
Simons, Ty coś działasz z mężem, czy na ten moment remonty tylko?
Płodne mi się jakoś w weekend zaczynają a mąż remontuje. Wraca po północy i dentka jest. Jeszcze się przeziebil to już w ogóle do niczego się nie nadaje haha :p jeszcze w weekend mój tato przyjeżdża pomoc, a moja kuzynka z koleżanką zwiedzać jarmark. A że się zabraly trochę za późno za to to śpią u nas. Także tego musimy się spiac chociaż jutro i w niedziele i może nie pójdzie na straty ten cykl meh. Jak to mówią: jak nir urok to sraczka :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:15
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Ja poszalalam na zakupach dzis i przedwczoraj maly chyba dzis uczy sie plakac bo dal taki popis... pociomkal butle bo z cyca chyba za slabo lecialo i spi
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja Ania po ciężkiej nocy była chociaż kochana w dzień. Przy kąpieli mówię do niej proszę zaśnij szybko i daj mamusi odpocząć . Posłuchała bo zjadła i śpi. Ale tak serio...jestem wykończona to fakt, ale jak budzę się w nocy i podchodzę do łóżeczka i widzę ten uśmiech to naprawdę nic więcej się nie liczy. I te oczy wpatrzone we mnie przy karmieniu i obejmujące rączki. Nie oddalabym tych chwil za nic.
Paula współczuję tych dolegliwości. Nameczysz się biedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 19:36
Seli lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:I jeszcze moj tato ma migotanie przedsionkow i jedzie karetka do szpitala.
O kurczaki... zdrowka dla niego i dla Ciebie lepszych chwil... Strasznie sie meczysz w tej ciazy -
Dzięki, z tatą lepiej.
Byłam dzisiaj u F. chłopak na 100% Dał mi żelazo, ale póki co spróbuję się ratować burakami i natką pietruszki, zobaczymy.
Future, ja po powrocie ze szpitala chciałam odespać jak najszybciej, więc każdej kobiecie, która tego nie robi się dziwię
Bilurubinę wypłucze, spokojnie A za słuch trzymam kciuki. Kiedy idziecie na badanie?futuremama, Magda - mbc lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula dobrze że z tatą lepiej no i gratuluję drugiego synka
Futuremama ja tam się nie dziwię że taka aktywna dzisiaj byłaś , ja to samo miałam. Normalny obiad chciałam zjeść że słuchem na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Ja jestem taka pokręcona dzisiaj. Jeszcze tylko jutro i w sobotę mąż wraca. Dzięki Bogu. ;P dzisiaj na chwilę koleżanka została z Ania a ja pozałatwialam spraw kilka ale ogólnie czuję się okropnie zmęczona. Nocka dość dała mi w kość ale prawda jest też taka że nie śpię głęboko bo się boję że nie usłysze jak coś się będzie działo i bardziej czuwanie to jest a nie sen.
W środę przyszła idziemy do dermatologa bo Ania ma jakąś zmianę na poliku już dluSY czas. Niby nic takiego ale zauważyłam że drapie się po niej i to szczególnie w nocy. Zastanawiam się czy to jej czasami nie utrudnia snu i nie powoduje że się wybudza. Zobaczymy.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Verita, z mojego doświadczenia powiem Ci, że dzieci się wybudzają, bo się wybudzają, jak każda matka szukasz logicznego powodu do tego, ale muszę Cię zmartwić, 90% matek go nie znajduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 14:30
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula może masz rację ale to jest jakaś tragedia. Wybudza się i od razu ręce do twarzy drapie się po nosie, uszach , oczy trze. Nie wiem czy to jakaś alergia czy co. Boże jeszcze mi alergologa brakuje
Budzi się rano i niewyspana. O marudna a spać nie chce albo nie potrafi. Sajgon totalny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 20:54