Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przeplywy kolo 20 tc. F chyba mi sprawdzal juz 18 skonczonego i pozniej na kazdej wizycie bylo robione.
-
Dziewczyny,
doradzcie czy jechac do lekarza? Dzisiaj mam 3 dzień okresu, ale w ogole nie widac tego okresu. W sensie przy podcieraniu trocher jest na papierze a na na podpasce caly dzien nic. Nie ma skrzepow jak zawsze, nic mnie nie boli. Okres mi sie spoznil 3 dni w tym cyklu i trwał 33 dni. Test robiłam w poniedzialek-byl negatywny. Dzisiaj zmierzyłam temperaure nadal 37 stopni. Na pewno w ciazy nie jestem, nie czuje tego. Macie pomysl co jeszcze moze miec wplyw na taki skapy okres i temperature? Isc do lekarza? Okres zawsze mialam mega obfity i bolesny,wrecz umieralam. CZy pco moze tez miec wplyw na to?
-
Paula_071 wrote:Myślę, że okres może się dopiero rozkręcić.
Nasze ponowne badania wyszly tragiczne w 1 militrze nasienia wyszlo 0,2 mln.
Czy z tak malej ilosci da sie cos wybrac do in vitro?
-
Paula_30 wrote:Dzieki, a czy ktos z Was orientuje sie jakie sa minimalne ilosci plemnikow przy staraniach do iv?
Nasze ponowne badania wyszly tragiczne w 1 militrze nasienia wyszlo 0,2 mln.
Czy z tak malej ilosci da sie cos wybrac do in vitro?
Żadna z nas nie podchodziła do in vitro, chyba nie pomożemy.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja popieklam troche piernik staropolski, dlugo dojrzewajacy, sernik kajmakowy z sezamkami, dzis bede robic krolewski z makiem. Robie tez kapuste z grzybami, krokiety, barszcz i rybke maz dzis ma odebrac bede robic w ziolach zapiekana a i paszteciki drozdzowe
A mlody wisi na cycu juz coraz wiecej i chetniej, juz jest typowo na zadanie
W srode bylismy u pediatry to ladnie przybral, jest ok
Future a wy jak sie macie?
Magda jak przygotowania swiateczne? Dajesz rade?
Ty Paula cos robisz na swieta? Czy tak Cie meczy, ze odpuszczasz? -
nick nieaktualnyMagda gratuluję !!
My walczymy w nocy już z mężem razem Ania ciągle źle śpi niestety. Plama na policzku raz się pojawia raz przestaje. Kręci się w nocy niemiłosierni i w zasaxzid codziennie jest ten sam schamt. Zasyoia o 20 , o 23 je później budzi się o 2 i się zaczyna juz klopoty że spaniem. Dzisiaj przerwa od 4 do 6 i marudziła. Oprócz tego piekę dzisiaj ciasto , zakupy już mamy zrobione bo Wigilia w tym roku u nas. Jutro biorę się za barszcz a w niedzielę lepie pierogi i uszka. I w zasadzie tyle. Czuję się mega zmęczona ale uśmiech Aneczki mi wynagradza wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 11:36
Seli lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Zdrowy chłopak właśnie dostałam wyniki!
Gratulacje
Dzwonili do Ciebie i podali wynik , dostałaś wynik na maila czy musiałaś odebrać osobiście ?
Przepraszam że tyle pytań . Ja też będę robiła ale wracam za granice i jestem ciekawa jak to u Ciebie wyglądało
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Zdrowy chłopak właśnie dostałam wyniki!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Alisia wrote:Gratulacje
Dzwonili do Ciebie i podali wynik , dostałaś wynik na maila czy musiałaś odebrać osobiście ?
Przepraszam że tyle pytań . Ja też będę robiła ale wracam za granice i jestem ciekawa jak to u Ciebie wyglądało💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Moj Gabrys dzis tyle spi i nie zaskrzeczy nawet, ze nie poznaje dziecka...
-
Seli wrote:Ja popieklam troche piernik staropolski, dlugo dojrzewajacy, sernik kajmakowy z sezamkami, dzis bede robic krolewski z makiem. Robie tez kapuste z grzybami, krokiety, barszcz i rybke maz dzis ma odebrac bede robic w ziolach zapiekana a i paszteciki drozdzowe
A mlody wisi na cycu juz coraz wiecej i chetniej, juz jest typowo na zadanie
W srode bylismy u pediatry to ladnie przybral, jest ok
Future a wy jak sie macie?
Magda jak przygotowania swiateczne? Dajesz rade?
Ty Paula cos robisz na swieta? Czy tak Cie meczy, ze odpuszczasz?Seli lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021