Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja nie wiem jak będzie jutro u mnie z czasem dlatego już dzisiaj życzę Wam wszystkim szczęśliwych i radosnych swiat.
Mamusiom zadowolenia z pociech , duuuuzo zdrówka miłości i słonecznych dni
Ciężarówkom tego samego i przede wszystkim szczesliwego rozwiązania
Staraczkom aby ten 2019 przyniósł upragnione dzieciątko jak najszybciej
Ja zmykam do kuchni lepić uszkaMagda - mbc, Seli, futuremama lubią tę wiadomość
-
Veri, dzięki za życzenia!
Tobie też wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, bo zdrowie najważniejsze miłości i spełnienia marzeń.
Dziewczyny, Wam też życzę wszystkiego dobrego na święta, odpocznijce i cieszcie się rodzinnymi świętami.
Oby w przyszłym roku wszystkie marzenia nam się pospełniały!Seli lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula, nie wiem na ile pecherzyki dobre... w sumie, moze zle sie wyrazilam, pecherzyki urosly ale czy pekna albo czy by bylo normalnie to nie wiadomo. Sprawdzac nie bede :p u mnie jajnik moze zaswirowac. Oby tylko torbieli nie tworzyl . Niby po ciazy endometrioza powinna byc wyciszona.
Wszystkiego dobrego dziewczyny. Ciezarowkom lekkiej ciazy, ladnego brzuszka, malo kilogramow i latwego porodu mamusiom duzo cierpliwosci, cieplej kawy, spiacych dzieci a staraczkom upragnionej ciazy i dla wszystkich duzo zdrowka i rodzinnych swiat. -
Dziewczyny i ja się do życzeń dołączam Zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie najblizszych.
U nas jak na złość dziś mała urządziła bunt i wisi na matce od rana. Jeśli jaka wigilia taki cały rok to będzie trudny rok -
Future, teraz zobaczylam, ze pytalas o salatke. Ja robilam zwykla jarzynowa, makaron ala ryz ze startym ogorkiem, czosnek, jogurt z majonezem. I jeszcze salatke z selerem marynowanym i kurczakiem wedzonym, bo moja mama lubi.
Matko, mam taki wielki brzuch! Tak nagle wyszedl, ze on nie moge uwierzyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 09:19
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula jak dla mnie 4/5 miesiąc to jest takie bum brzuchowe Pojawią się z nikąd. No i na końcu też miałam wrażenie że z dnia na dzień po prostu rósł.
Jak u Was Święta? U nas o wiele lepiej niż się spodziewałam aczkolwiek sen to nadal towar deficytowy. Dzisiaj dzieci mi dały w nocy aż 3h spokojnego snu
Jutro na szczęście przedszkole
-
nick nieaktualnyMy wczoraj o 20 zostaliśmy wreszcie sami a dzisiaj jedziemy tylkl w gości na 2h. Ania przez te dwa dni i przez to że był hałas, dużo światła itp dostawala szału. Normalnid nie mogłam jej uśpić darła się jak opętana i w dzień to samo. A dzisiaj spala od 20 do 9 rano oczywiście z chyba 6 pobudkami po czym o 10.30 też poszła spać do 12.
Ja nawet specjalnie dużo nie jadłam ale kurcze od 1.01 się biorę za siebie. Dupa ogromną a mamy wesela w przyszłym roku aż 4 i muszę jakoś wyglądać... -
nick nieaktualnyDużo miałam na końcu plus 16 kg. Teraz mam jesZcze 4 kg . Ale ja typowa grucha jestem , wszystko mam wrażenie mi poszło w dupę i uda. Bo o dziwo brzucha w tym momencie praktycznie nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 14:45
-
veritaserum wrote:Dużo miałam na końcu plus 16 kg. Teraz mam jesZcze 4 kg . Ale ja typowa grucha jestem , wszystko mam wrażenie mi poszło w dupę i uda. Bo o dziwo brzucha w tym momencie praktycznie nie mam.
Ale na to czerwcowe nie pojade, bo to bardzo daleko od Wrocławia.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja w ciazy dziwnie przybieralam... do 20 tc mialam 0.5 kg... potem jakos we wrzesniu przytylam 8 kg, w pazdzierniku na poczatku 2 kg po czym je zgubilam. W dniu porodu mialam 10kg na plusie a teraz zostalo mi 3 kg ;p a brzuch jako tako dopiero w pazdzierniku mi urosl.
-
No mnie szybko wysokoczyl, nie wiem czemu, ale da się go zamaskować ubraniem, jak trzeba Jutro będę mieć 15 tygodni, a brzuch mam jak znajoma, którą jak widziałam była w 18tc. A koleżanka, która ma termin 2 tyg przede mną ma znowu płaski brzuch! Także to chyba zależy od ciała po prostu
Ja jestem szczupła z natury, nie ćwiczę więc chyba mięśnie szybko puściły💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja mam tak dziwna skore dookola pępka. Musze sie umowic do fizjo, mize oklei mnue tejpami, nie chce by mi sie miesnie rozeszly.
Magda, zwrocilas uwage, ze F. ma teraz dodatkowe terminy jeszcze w srody? Podpytaj go prosze czy on dalej pracuje na tych Klinikach? Bo jakos dziwnie duzo ma w Ginmedice tych dni.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Może znów mu się jakiś urlop szykuje. ostatnio przed urlopem miał środy, a później miesiąc go nie było
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%