Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zapisałam się do Gawrysia, Rubisza i Szewczuka. Zobacze bo póki co zostałam na lodzie i mam co raz większy żal do F. że nawet nie spróbował nic leczyć itd:/ Kapitualcja w pełni a Ty myśl babo:( Teraz strach jak zaufać lekarzowi. Albo trafie na takiego co będzie pakował leki albo na takiego co powie ze tylko invitro... Gawryś w tym momencie najbardzoej sensowny ale dopiero 7 marca hah... Jestem serio zruzgotana bo czas uvieka a ja nie mam planu. Więc póki co odstawiłam temat na półkę i stram się nie myśleć. Bo jak zaczynam myśleć to mnie zaczyna trzepać ze złości:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Patit a nie myslalas o Gizlerze? Nie koniecznie w klinice?
Ja jutro mam gina. Czas pomyslec o antykoncepcji ;p no i... dwa dni temu jakos zle usiadlam, cos zrobilam sobie w blizne i od tamtego momentu krew mi sie pojawia jasna, rozowa. Nie duzo ale jednak... mam nadzieje, ze mi sie nie rozeszlo nic -
Paula_071 wrote:Ja mam ciagle ph8, ciezar ponizej , ale to nie sa przeciez wielkie odchylenia. A jaki kolor jest zly?
Verita, czym mlodej buzie smarujesz?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda nieprawda. Mocz może i zazwyczaj jest mętny. Klarowny to tylko noworodki mają i niemowlęta bo sikają i piją non stop w moczu ciężarnej ważne żeby cukru, białka nie było, leukocytów i czerwonych krwinek. Reszte za przeproszeniem można zlać :p
A jak jest zasadowy to też się nic wielkiego nie dzieje tylko najlepiej zakwaszax np żurawiną bo w takim o pH innym niż kwaśne to bakterie lubią przebywac
Paula teraz mam jakiś krem z lipidami z avene. Taki nam dermatolog zaleciła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 14:35
-
Paula_071 wrote:Seli, a już skończyłaś połóg? Do 6 tygodni możesz krwawić, bez związku z blizną.
Pati, Seli ma rację, uderz do kogoś kto się stricte niepłodnością zajmuje, ja bym odpuściłam Rubisz i resztę.
Ale ja nie krwawie... tylko mam mikro slad od blizny samej. W sensie taki podluzny jak dotkne blizne. Jest tego nie wiele, no tak jak dotykasz rane nie sklejona. A juz nie mialam krwi. Tylko poczulam wtedy bol i teraz czuje. A od porodu mnie blizna nie bolala ;p polog to dla mnie trwal 2 tygodnie w ogole. -
veritaserum wrote:Magda nieprawda. Mocz może i zazwyczaj jest mętny. Klarowny to tylko noworodki mają i niemowlęta bo sikają i piją non stop w moczu ciężarnej ważne żeby cukru, białka nie było, leukocytów i czerwonych krwinek. Reszte za przeproszeniem można zlać :p
A jak jest zasadowy to też się nic wielkiego nie dzieje tylko najlepiej zakwaszax np żurawiną bo w takim o pH innym niż kwaśne to bakterie lubią przebywac
Paula teraz mam jakiś krem z lipidami z avene. Taki nam dermatolog zaleciła.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
veritaserum wrote:Magda nieprawda. Mocz może i zazwyczaj jest mętny. Klarowny to tylko noworodki mają i niemowlęta bo sikają i piją non stop w moczu ciężarnej ważne żeby cukru, białka nie było, leukocytów i czerwonych krwinek. Reszte za przeproszeniem można zlać :p
Paula teraz mam jakiś krem z lipidami z avene. Taki nam dermatolog zaleciła.
Ja pilam sok z zurawiany, ale to nic nie dalo.
Krem jest dobry, chociaz mi dla mlodego sprawdzil sie Lipikar.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Magda gratuluję zdrowego synka bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość będziecie w Święta przekazywać dobre wiadomości?
Po mnie niestety/stety już od jakiegoś czasu widać, że jestem w ciąży więc rodzice i rodzeństwo dowiedzieli się sami
a reszta dowie się przy okazjiKAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja już wypatruje końca połogu ale tak dobrze nie ma. Niby nie leci a potem naga bym więc nie mogę sobie pozwolić żeby nic nie nosić bo nie wiadomo kiedy się przyda.
Ogólnie poza brakiem snu nie jest źle. Mąż jest bardzo pomocny, mały sporo z babcią się bawi. Niestety fazę na mamę wciąż ma o często jak chcemy żeby z tatą gdzieś poszedł to chce mamę. Jak mała śpi to staram się z nim spędzać czas, nawet wyjść gdzieś niedaleko ale też święta trzeba trochę ogarnąć.
Paula pisałaś coś o sałatkach, masz coś lekkiego do polecenia? Ja zawsze klasyczna językową na święta robiłam ale teraz za ciężka dla mnie i nie mam pomysłu na coś lżejszego ale też bez mięsa i ryb...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 14:03
-
Ja mam farta bo nie wiem co to polog
.. okresy mialam gorsze. Mam nadzieje, ze przepisze mi jakies anty i bedziemy miec drogie wolna ;p na razie boimy sie wpadki - niby malo prawdopodobne ale nie nie mozliwe... znam przypadki, ze jedno ze stycznia a drugie z listopada... -
nick nieaktualnyU mnie połóg trwał równe 6 tyg a nawet ciut dłużej. Jestem prawie pewna że miałam owulację 2 dni temu. Śluz płodny i ból jajnika. Nawet zażartowalismy z mężem że może uda nam się w ten sam dzień podziałać co z Ania i drugie wrześniowe będzie ale jednak poszliśmy po rozum do głowy ;p aczkolwiek mimo tego że Ania daje mi w kość dość mocno ją już chce drugie
Ja właśnie barszcz skończyłam robić, jutro uszka ulepimy, sernik upiekłam też dziś już i nawet jestem lepiej zorganizowana niż w zeszłym roku. Tylko znowu obiecałam sobie że na następny rok kupujemy już prezenty we wrześniu chyba bo zawsze robię to na ostatnią chwilę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 17:48
-
Na usg tez widac u mnie owulacje... ale mam infekcje, wewnatrz szwy nie maja sie najlepiej takze o. Moze nic nie czuje itp. Ale poczekam sobie jeszcze... dobrze, ze chociaz nie odczuwam niczego.