Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w pierwszym trymestrze w grudniu 800! bo wizyta. potem gen 1 trym i badania. w styczniu nifty wiec tez sporo. a etraz mam wizyty raz w mcu i jest ok, jak dla mnie moze tak byc do konca
mnie wkurza to ze jak fajny lekarz to musisz placic krocie, a on pewnie ma 1/3 z tego - podatek bo na nfz to porazka
-
A ja w grudniu 1500 w styczniu ponad 500, teraz 600 i w nastepnym przynajmniej 600 a w ciazy nie jestem i kij wie czy bede i kiedy ;p
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny prolaktyne w 3dc mam 48,08ng/ml a norma jest do 23,30ng/ml.
Biorąc po uwagę, że miałam wczoraj tragiczny dzień pod względem emocjonalnym (okres+mama moja trafiła do szpitala). Ale czy aż tak skoczyłaby? Ktoś coś?veritaserum lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Odchodzi się od prolaktyny z obciążeniem. Wielu lekarzy uważa że to nie wnosi nic. No ale zależy.
Tak? Ja nigdy nie miałam problemu z hormonami więc nie wiem, ale pamiętam, że jakieś 10 lat temu moja koleżanka robiła obciążenie. Trochę czasu minęło...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z jednej strony się cieszę bo może to przyczyna. Jak teraz sobie przypominam to dwa cykle miałam takie że pęcherzyk nie pękł i była torbiel krwotoczna. Może tu lezy problem. Oby Fabijański zdiagnozował. Pozostale czyli kreatynina,aspat, alat w normie. Jeszcze czekam na SHBG (testosteron już mam wynik ale sam nic nie da) i androstendion ale to 10dni oczekiwania. Wizyta 12 kwietnia więc będę miała kompelet a to będzie 19dc więc dowiem się czy owu była;)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Mam alergie, jestem taka zamulona i zmeczona. Myslicie, ze moze wyjsc zle prl? Stresuje sie jutrzejszymi badaniami
-
też masz zlecone? ja nic nie czuje żebym miala wyższą. No oprócz mega bólu piersi. Dopieto dzis zelżał..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Ja mam różnie, czasem bolą mnie piersi przed okresem... Ale nie wiem jakie są objawy jej podwyższenia....
-
nick nieaktualny
-
Wzajemnie ja zaczynam od Dolmedu... i we dwoje w domu swieta.