Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Seli ja zazwyczaj też w dolmedzie robiłam. Minus taki, że trzeba iść po wyniki bo chyba dalej nie ma opcji internetowej.
od października są już bo robiłam jakoś październik, albo listopad i przez neta odbierałam -
A czy w dolmedzie też są takie z rana kolejki?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:A czy w dolmedzie też są takie z rana kolejki?
Są... ale tam mają po 5 okienek.... -
Paula_071 wrote:Mi sie zawsze Dolmed kojarzył z prl. Od zawsze chodze do Diagnostyki.
e tam, nie jest źle, ja bywałam u siebie w dużo gorszych warunkach poza tym szybciej wyniki są niż w diagnostyce i słyszałam, że mają dokładniejsze laby. -
Zupelnie nie wiem gdzie skladac. Mieszkam kolo Dworca PKS, pracuje kolo Dworca Mikolajow, maz w Rynku, moi rodzice kolo Astry. Nie chcialabym, by mlody siedzial do 17 w pezedszkolu, mogliby odbierac moi rodzice gdyby to bylo blizej nich. Ale z drugiej strony jak zajde w ciaze nie bedzie mi sie chciało jeździć taki kawał by go zawieść. Zupelnie nie wiem jak to rozwiązać.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
ja mam jeszcze takie pytanie. Wszędzie jest napisane że te hormony (androgeny, prolaktyna) robi się między 3-5dc. Magda mbc Ty pisałaś, że gin Ci kazał 4dc? Ja nie mam naposane kiedy. Bardziej pasował by mi 3dc. Czy tak też można? czy lepiej 4dc? sorki za trucie ale nie chcę źle zrobić badań
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
to dzięki za potwierdzenie;) następny raz poproszę go by dopisał takie info:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
futuremama wrote:No ja też pod tym kątem patrzę i jednak wolę żeby dłużej w przedszkolu z dzieciakami posiedział niż ze mną w trasie, korkach itd.
Zobaczymy jak będzie w przedszkolu, bo tak jak mówię teraz dobrze spędza tam czas i nie ma problemu nawet jak czasem mój mąż go dopiero tak o 17:15 odbierze.
Zazwyczaj jednak ja się staram go przed 16 odebrać.
Ale chciałabym żeby się poukładało z mieszkaniem i przedszkolem blisko, bo jakby nam się udało i będę w ciąży, czy później z maluchem to tak jak mówisz... jeździć gdzieś daleko bez sensu. A nie chcę żeby maż zawoził i odwoził bo wtedy strasznie długo by był gdzieś. U nas zazwyczaj mąż zawozi a ja odbieram, wtedy mały jest te maks 8h tam, a pzy domu by było jeszcze lepiej i krócej.
My mieszkanie mamy swoje już parę lat, rozkład jest idealny, ale nie ukrywam, że wolałabym mieszkać w okolicach Magnolii. Wtedy i do pracy i do rodziców byłoby idealnie. Ale do czerwca czas pokaże czy zjadę w ciążę czy nie i wtedy może moje wątpliwości się rozwieją.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Czyli będzie grudniowa dzidzia Progesteron robi się 7 dni po owulacji? Ja bym poczekała 3 dni jeszcze i zrobiła w sobotę test ciążowy lub betę. CO Ci da progesteron?
Ja nie wiem co z moim organizmem. Jestem po ciąży biochemiczne, chyba organizm się nie ogarnął jeszcze.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
futuremama wrote:Tak, urojona dzidzia
No właśnie wiem i mi przykro, bo bardzo Wam kibicowałam i byłaś taką moją nadzieją, że wtedy pierwszy raz i potem znów tak się udało. I tak zaglądam w poszukiwaniu dobrych wieści
W sumie to nie wiem, ale w tamtej miałam plamienia i luteinę i tak myślę o tym progesteronie. No beta najwcześniej po świętach, bo w pt będzie 9dpo więc jeszcze za wcześnie tak myślę. Chyba, że rzeczywiście najwyżej w sb do diagnostyki skoczę. Ale w sb też tego samego dnia jest wynik?
ja robiłam na grabiszyńskiej o 9 to przed 12 był wynikfuturemama lubi tę wiadomość
-
Ty się śmiejesz, że masz urojoną? Ja nawet sobie test wysikałam hehehe
Byłam tak pewna tego cyklu... Masakra -
Ale on później wyblakł a nie się pogłębił, dziś jak wyrzucałam go to prawie nie było widać tej drugiej krechy dziwne ale cóż... Najważniejsze, że jest regularnie i mam owulację :p reszta to tam, kiedyś pewnie się uda
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Tak, urojona dzidzia
No właśnie wiem i mi przykro, bo bardzo Wam kibicowałam i byłaś taką moją nadzieją, że wtedy pierwszy raz i potem znów tak się udało. I tak zaglądam w poszukiwaniu dobrych wieści
W sumie to nie wiem, ale w tamtej miałam plamienia i luteinę i tak myślę o tym progesteronie. No beta najwcześniej po świętach, bo w pt będzie 9dpo więc jeszcze za wcześnie tak myślę. Chyba, że rzeczywiście najwyżej w sb do diagnostyki skoczę. Ale w sb też tego samego dnia jest wynik?
Ja też sobie kibicowałam;) Mam nadzieję, że w najbliższym możliwie terminie się uda donosić zdrową ciążę
Ja bym zrobiła test superczuły w sobotę rano, jeśli by coś pokazało to bym poszła na betę.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.