Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek:) Dziewczyny niestety dziś jednak przyszedł @. Stąd już wiem że dalsze wyniki zlecone od Fabijańskiego mam do zrobienia w tym 4dc. I mam pytanie. Duże ma znaczenie że tamte krzywe i lh fsh robiłam w innym labo? To był też 4dc. Ale zastanawiam mnie zmiana labo. Mam bliżej do innego a nie mam szansy na wolne w środe:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
No nie wiem... Może idź do innego, w sumie ja miałam w diagnostyce a mi mówił bym teraz zrobiła w dolmedzie bo taniej będzie
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Pati88 wrote:dzień doberek:) Dziewczyny niestety dziś jednak przyszedł @. Stąd już wiem że dalsze wyniki zlecone od Fabijańskiego mam do zrobienia w tym 4dc. I mam pytanie. Duże ma znaczenie że tamte krzywe i lh fsh robiłam w innym labo? To był też 4dc. Ale zastanawiam mnie zmiana labo. Mam bliżej do innego a nie mam szansy na wolne w środe:/
Co to znaczy tamte? Teraz masz powtórzyć czy jak? -
W tamtym cyklu na własną rękę robiłam estradiol,lh fsh krzywe cukrową i insulinową, testosteron i tsh. No ale że ten testosteron zrobiłam sam bez tego białka (nie pamiętam nazwy bo mam na opisie wizyty a teraz jestem w trasie na A4) to zalecił mi ponownie testosteron+to białko, androstendion, alat, aspat i prolaktynę
Więc będe robić w innym labo tylko czy tak można. Bo troche kasy to kosztuję więc szkoda by było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 15:00
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Robiłam poprzednie wyniki w ALAB a teraz chcę zrobić w DIALAB heh07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
futuremama wrote:Seli ja zazwyczaj też w dolmedzie robiłam. Minus taki, że trzeba iść po wyniki bo chyba dalej nie ma opcji internetowej.
od października są jużbo robiłam jakoś październik, albo listopad i przez neta odbierałam
-
A czy w dolmedzie też są takie z rana kolejki?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Pati88 wrote:A czy w dolmedzie też są takie z rana kolejki?
Są... ale tam mają po 5 okienek.... -
Paula_071 wrote:Mi sie zawsze Dolmed kojarzył z prl. Od zawsze chodze do Diagnostyki.
e tam, nie jest źle, ja bywałam u siebie w dużo gorszych warunkachpoza tym szybciej wyniki są niż w diagnostyce i słyszałam, że mają dokładniejsze laby.
-
Paula_071 wrote:Tam na przeciwko TGG? Zadowolona jestes?
Raz byłam w diagnostyce, nie powiem w której dokladnie ale chyba to poznańska czy młodych techników i było jeszcze gorzej
A żłobek tak, dokładnie tenjestem bardzo zadowolona bo moje dziecko jest szczęśliwe
mam trochę drobnych uwag ale tak jak mówię najważniejsze że mały zawsze zadowolony i od początku z uśmiechem do dzieci szedł. Jeszcze jak chodził prywatnie to mieliśmy szansę na dofinansowane miejsce bliżej domu, ale ani mi się babka nie podobała, ani mojemu dziecku - po 10min na sali była histeria a panie nie były w stanie powiedzieć co się stało bo nie patrzyły.
-
Paula czekamy na decyzję kredytową, jesli będzie pozytywna to zostajemy tu gdzie mieszkamy i będę składała na kozanowie bo mamy bliziutko i będę się modlić żeby się udało
Wkurzałam się rekrutacja do przedszkoli tak późno, a teraz się cieszę bo do tego momentu wyjaśni się co i jak z mieszkaniem
A Ty gdzie planujesz? -
Zupelnie nie wiem gdzie skladac. Mieszkam kolo Dworca PKS, pracuje kolo Dworca Mikolajow, maz w Rynku, moi rodzice kolo Astry. Nie chcialabym, by mlody siedzial do 17 w pezedszkolu, mogliby odbierac moi rodzice gdyby to bylo blizej nich. Ale z drugiej strony jak zajde w ciaze nie bedzie mi sie chciało jeździć taki kawał by go zawieść. Zupelnie nie wiem jak to rozwiązać.
-
No ja też pod tym kątem patrzę i jednak wolę żeby dłużej w przedszkolu z dzieciakami posiedział niż ze mną w trasie, korkach itd.
Zobaczymy jak będzie w przedszkolu, bo tak jak mówię teraz dobrze spędza tam czas i nie ma problemu nawet jak czasem mój mąż go dopiero tak o 17:15 odbierze.
Zazwyczaj jednak ja się staram go przed 16 odebrać.
Ale chciałabym żeby się poukładało z mieszkaniem i przedszkolem blisko, bo jakby nam się udało i będę w ciąży, czy później z maluchem to tak jak mówisz... jeździć gdzieś daleko bez sensu. A nie chcę żeby maż zawoził i odwoził bo wtedy strasznie długo by był gdzieś. U nas zazwyczaj mąż zawozi a ja odbieram, wtedy mały jest te maks 8h tam, a pzy domu by było jeszcze lepiej i krócej. -
ja mam jeszcze takie pytanie. Wszędzie jest napisane że te hormony (androgeny, prolaktyna) robi się między 3-5dc. Magda mbc Ty pisałaś, że gin Ci kazał 4dc? Ja nie mam naposane kiedy. Bardziej pasował by mi 3dc. Czy tak też można? czy lepiej 4dc? sorki za trucie ale nie chcę źle zrobić badań
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)