Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekin:D do poludnia maja byc
oyeykova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cóż, prawda jest taka, że na 100% owulacja była 14dc progesteron mi teraz doszedł i wynosił 3,23 więc po prostu zbierzność losu z tym testem Bo wykres piękny, jak nigdy, tutaj owulacja słaba ale jest. Wszystko wskazuje na to, że mam owulację w każdym cyklu i nie ma problemów. Także można odetchnąć
-
Ale ja owulację miałam Fabijański jej nie widział ale sam powiedział, że progesteron powyżej 3 to owulacja! ja miałam 6,78 w 8dpo a dziś w 10 dpo 3,23 Także... Tu tego nie zawuażył, nie omieszkam mu wytknąć tego na wizycie Jednak ufam, że przeprowadzi monitoring i będzie ok, bo jeden cykl mi się rozjechał, ale regularność tego, że ten ma być 26 dniowy jest zachowana. Regularne 26 i 29 dni, wszystkie owulacyjne - jest cacy No i w tym było sporo śluzu płodnego. Myślę, że się wyregulowało po antykoncepcji a ja przeżywałam za bardzo bo wcześniej naprawdę miałam problemy przed operacją i leczeniem hormonalnym.
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko mówię co on powiedział Jeśli ja mam 6,78 to sam zaprzeczyłby sobie a mój wynik zaprzecza jego badaniu usg
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że podważam go ;P bo przecież widział na usg torbiel a nie owulację więc może z nieba się wziął ten progesteron nie no, ale pokażę, dla mnie to oznacza owulację. Ja widzę po wykresach jak mi się przesuwała, jakie były skoki a jak nie było skoku to proga miałam zawsze poniżej 1 Zrobię jeden monitoring i tyle, więcej nie muszę bo to bez sensu skoro owulacje są, cykle regularne są... Już więcej nie będę badać proga bo one wiedzą w labie, że ja co miesiąc przychodzę haha
-
dzień doberek:) Dziewczyny niestety dziś jednak przyszedł @. Stąd już wiem że dalsze wyniki zlecone od Fabijańskiego mam do zrobienia w tym 4dc. I mam pytanie. Duże ma znaczenie że tamte krzywe i lh fsh robiłam w innym labo? To był też 4dc. Ale zastanawiam mnie zmiana labo. Mam bliżej do innego a nie mam szansy na wolne w środe:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
No nie wiem... Może idź do innego, w sumie ja miałam w diagnostyce a mi mówił bym teraz zrobiła w dolmedzie bo taniej będzie
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Pati88 wrote:dzień doberek:) Dziewczyny niestety dziś jednak przyszedł @. Stąd już wiem że dalsze wyniki zlecone od Fabijańskiego mam do zrobienia w tym 4dc. I mam pytanie. Duże ma znaczenie że tamte krzywe i lh fsh robiłam w innym labo? To był też 4dc. Ale zastanawiam mnie zmiana labo. Mam bliżej do innego a nie mam szansy na wolne w środe:/
Co to znaczy tamte? Teraz masz powtórzyć czy jak?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
W tamtym cyklu na własną rękę robiłam estradiol,lh fsh krzywe cukrową i insulinową, testosteron i tsh. No ale że ten testosteron zrobiłam sam bez tego białka (nie pamiętam nazwy bo mam na opisie wizyty a teraz jestem w trasie na A4) to zalecił mi ponownie testosteron+to białko, androstendion, alat, aspat i prolaktynę Więc będe robić w innym labo tylko czy tak można. Bo troche kasy to kosztuję więc szkoda by było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 15:00
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Robiłam poprzednie wyniki w ALAB a teraz chcę zrobić w DIALAB heh07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)