Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To coś ja źle spojrzałam ;/ zaraz poszukam bardziej.
-
nick nieaktualny
-
OK dzięki Nie wiem czemu jakoś na telefonie sprawdzałam i wydawało mi się, że to z moczu...
-
Hehehe ja mam najwieksze opory przed krzywa insulinowa ;p
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dziewczyny u mnie po wizycie wszystko okej ! Dziecko 128g, tetno 140. Moja szyjka dluga na 4,2cm i zamkniete i twarda. Maluch odwrocil sie do nas tylkiem i zaciskal nogi wiec doktor probowal go tam glowica go draznic ale nie chcial pokazac co ma pomiedzy nogami. kolejna wizyta za 3 tyg
super niech rośnie jeszcze większy
A ja mam piękny wykres a progesteron z dziś 6,78. Fabijański nie kazał badać bo uważał, że nie ma owulacji... Ale sam mówił, że powyżej 3 to jest... Moja była, słaba, ale była nie wiem, pokażę mu wynik, najwyżej się zatrzewiveritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biorę dupka Miałam w jednym cyklu 10 ale w 9 dpo bo tak zbadałam jakoś...
On powiedział mi w 15 dc, że nie ma owulacji, jest tylko torbiel... I ogólnie to zaakceptowałam ale mój wykres... No wręcz prosiło się o badanie -
nick nieaktualny
-
Ja 6 ten mam najpiękniejszy ale dzięki temu wiem, że np. temperatura jest na jednym poziomie i np. nie ma owulacji. Poprzednia ginka wmawiała mi ją i było 0.79
No i też wiedziałam na początku jak okres się zbliżał I mam już pogląd na to co się dzieje.veritaserum lubi tę wiadomość
-
Czy w diagnostyce na grabiszynku zrobię w niedzielę betę? Bo kurczę... niby ten prog niski ale znów mi dziś temperatura wzrosła. Biorę dupka 3x1 i się zastanawiam czy on nie wspomógł organizmu odpowiednio... Powinnam go odstawić w niedzielę. Ale nigdy nie miałam takiego wykresu... Niby jakoś nie łudzę się specjalnie, że coś jest na rzeczy ale wolę wiedzieć zanim odstawię.
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam 9 dpo a jutro 10dpo, test może wyjść albo nie wyjść i nie wiem. A beta będzie jasna i konkretna.
Jutro mam od 9 do 16-19 zajęcia. -
nick nieaktualny
-
10 dpo by wyszla, nie?... zastanawiam sie czy owulacja nie byla tez przesunieta...
-
Hmm... Moze jeden dzien przetrzymam dupka. Bo jak sie przesunelo to badanie w poniedzialek bedzie moze lepsze. Pojade do dolmedu na 7 to o 12 wynik bede miala ;p bo jak sie przesunelo to bym dzis miala 4-5...