Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydawało mi się, że 14 dc... Fabijański powiedział, że nie ma takiej opcji bo mam toribel 30 mm... z pęcherzyka. 8 dni od tego zbadałam proga i był 6,78 i to albo ta owulacja co myślałam albo pękło później te duże...
-
anecz_kaa wrote:Ja tez chodzę do Fabijańskiego
tu prawie wszystkie chodząPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:tu prawie wszystkie chodzą
ja tez jestem aktualnie w ciąży z niepeknietych pęcherzyków. Bylam na usg dwie doby po ovitrelle i byly tam tylko przerośnięte pęcherzyki nie nadajace sie juz ponoc fo niczego olałam zatem a po 8 dniach od usg na teście dwie kreski to jest tak zwana wpadka na stymulacji -
Seli wrote:Dziś mam 9 dpo a jutro 10dpo, test może wyjść albo nie wyjść i nie wiem. A beta będzie jasna i konkretna.
Jutro mam od 9 do 16-19 zajęcia. -
oyeykova wrote:Seli jakbys pojechała po zajęciach na Brochów to wynik dostaniesz możliwe ze nawet jutro jeszcze... a jak pojedziesz przed zajęciami to na 100% wynik dostaniesz jutro, tam nir ma kolejek, diagnostyka jest w budynku szpitala
To punkt na Warszawskiej ? -
anecz_kaa wrote:A diagnostyka nie calodobowo?
Ja tam się nie znam -
Nie dam rady tam pojechać, za daleko... Jadę na Grabiszyńską 105, mam nadzieję, że wynik będzie dziś jeszcze.
Mam na 9 studia, może się trochę spóżnie. Tam na brochów to godzina drogi autobusami i tramwajem. A jeszcze do uczelni z stamtąd to tragedia. -
nick nieaktualny
-
Jeju siedze w kolejce sa przede mna 3 osoby ale bladzioch piekny byl po 3 minutach, maz nawet wybudzony ze snu zauwazyl wiec jestem dobrej mysli
oyeykova, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie moge uwierzyc w to po prostu nie moge a mialam przeczucia od samego poczatku cyklu ;p
oyeykova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trudno sie nie nakrecac dostalam takiego powera, ze szok