Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje !!!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Gratulacje
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Magda gratulacje!!
Jak dojdziesz do siebie to napisz co i jak, jak się macie -
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:Magda gratulacje przede wszystkim dużo zdrówka i siły ale snu też
Dziewczyny ile czasu po szczepieniu wstrzymać się z podawaniem ibuprofenu? Zęby mnie wykończą
A dlaczego chcesz podać? Albo dlaczego wstrzymywać?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
No to tak:
- skurczy nie mialam wcale
- wody odeszly jak spalam /chwile przed 2:00/
- zebralismy sie i przyjechalismy na Kliniki
- skurcze pojawily sie po 15 minutach od przyjazdu
- po 3 trafilam na porodowke
- po 6 uznalam ze chce zzo, rozwarcie bylo tak 5/6cm wiec ekspresowo to nie szło biorąc pod uwagę, że na wejściu miałam 3cm
- zzo nie spowolnilo akcji, lecialam na swoich skurczach
- i teraz czas mi sie zaciera, w kazdym razie po 50 min od pełnego rozwarcia przyszedl Korzeniewski zbadac mnie ponownie i powiedzial, ze maly jest teraz bokiem i jest 15% szans na urodzenie sn i on proponuje cc i się zgodziłam.
Jeśli chodzi o karmienie, to zaczynamy jutro.
Chyba dostałam dziś za dużo miksu leków do sn i do cc, bo dostałam do cc coś innego niż normalnie się daje. Ale tak jak pisałam już wcześniej, na spokojnie do tego podchodzę
Z małym mąż był dziś cały dzień. Jutro ma się zwolnić sala 1 os. więc pewnie ją zajmę, bo rezerwowałam sobie wcześniej telefonicznie.
Mojej pani Marty z bocianka nie ma, bo jest na urlopie i ma w czw. wyslac do mnie swoja koleżankę panią Małgosię.
Na razie chyba tyleKAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula_071 wrote:A dlaczego chcesz podać? Albo dlaczego wstrzymywać?
Paula bo na te jej nieszczęsne zęby lepiej działa. Ale już przed spaniem jej dałam. Jeszcze przez ten upał tym bardziej że snem masakra.
A nie byłam pewna kiedy mogę jej dać bo każdy lekarz mówił że po szczepieniu tylko paracetamol, żeby tylko zabijać ewentualnie gorączkę a organizm sobie sam działał ze szczepionką a nie dawać ibuprofenu który leczy też stany zapalne.
Niech te jej jedynki już wyjdą i będzie chwila spokoju bo się czuje jakbym miała już papkę zamiast mózgu:D -
Paula_071 wrote:Pani Małgosia moim zdaniem jest fajniejsza
Ja też byłam na jedynce, polecam
A nie miałaś młodego do kangurowania? U mnie kilka dobrych godzin przeleżał na klatce piersiowej.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A ja sie musze pochwalic Gabrys raczkuje (niemrawo jeszcze troche) i siada podpierajac sie jedna reka dzis bylismy u fizjo to go wychwalala. Ale sie zaczelo... wywalil dzis prasowacz, otworzyl szafke w rtvce... masakra 😁
Simons_cat, Pati88, Paula_071, futuremama, Paula_30, veritaserum, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:A ja sie musze pochwalic Gabrys raczkuje (niemrawo jeszcze troche) i siada podpierajac sie jedna reka dzis bylismy u fizjo to go wychwalala. Ale sie zaczelo... wywalil dzis prasowacz, otworzyl szafke w rtvce... masakra 😁
Szybko mu poszło13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Szybko mu poszło
No wlasnie bardzo... 😁 -
Seli no to super:) Tzn. Teraz oczy dookoła głowy ale brawa dla Gabrysia
Nasza dalej pełzak, kombinuje coraz więcej, na łóżku najlepsza zabawa to kręciołki brzuch-bok-plecy Do siadania się bokiem zabiera, coś raczkować też by chciała ale zdecydowanie za słaby ma tułów jeszcze:)Seli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeli gratulacje moja Ania wszystko już na nogach, teraz raczkowanie poszło w odstawkę bo próbuje chodzic na 4 ale w sensie stopy i ręce na podłodze. Masakra. Nie wychodzi jej i się denerwuje
My od wczoraj nad polskim morzem i jest superPaula_071, Magda - mbc, Simons_cat, futuremama lubią tę wiadomość
-
Zazdraszczam morza w te upaly
On wlasnie szybko wszystko i tez unosi dupke wysoko stajac na rekach i nogach. Dzis zrobil tak przy fizjo. Ale mamy nie stopowac niczego. On ogolnie ma takie zrywy. Teraz troche plata raczkowanie z siadem, wywala sie ile razy ale kombinuje... Uparty jest mega 😁 po mamusi...
Upaly tak mecza, ze nie mozna spac. W mieszkaniu ponad 28 stopni...futuremama lubi tę wiadomość