Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Beta z dziś 524!
Zastaniam się,czy jest sens robić jeszcze raz betę w srode.
Ale chyba i tak jeszcze za szybko na pechrzyk ciazowy ?
Bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki Kochana )))))
Wszystko idzie w dobrym kierunku więc po co się stresować poczekaj do wizyty u M.
Napisałam do Ciebie wiadomość na priv...ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Beta z dziś 524!
Zastaniam się,czy jest sens robić jeszcze raz betę w srode.
Ale chyba i tak jeszcze za szybko na pechrzyk ciazowy ?
Ja bym już nie powtarzała. Wynik super. Gratuluję i życzę dużo zdrowia.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zielona herbata super beta. Ja bym w spokoju czekala na wizyte za jakieś 2 tyg
Ja tez wracam z wizyty. Synio potwierdzony na 100 %ZielonaHerbata, olik321, Amelka19, Amelka19, Amelka19, Paula_071, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
ZielonaHerbata wrote:Ja to bym już poszła, żeby chociaż zobaczyć pechrzyk ciazowy o ile na tym etapie jest na to szansa.
Idz tak za 2 tyg. W 5tc widać pęcherzyk i czasem zarodek, w 6 tc już czasem serduszkoveritaa lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:A czy macie jakieś zdanie o doktor Agnieszce Zaleska-Gajek?
Mi M założył kartę w 6tc. Serduszko już chyba było.. Ale pewna nie jestem. Na pewno bardzo pilnuje, by do skończonego 10tc nie puszczać odgłosów serduszka.
Mam hiperinsulimienie i to drugie ( spada mi bardzo cukier po posiłku, przepraszam wyleciała mi nazwa z głowy)
W ciąży muszę pilnować diety.. jeśli się da plus do konca 12 tc bylam na mecie -
Zakłada kartę jak jest serduszko.
U Gajek moja koleżanka robila prenatalne i polowkowe byla zadowolona ale bez rewelacji.
Ja na prenatalnych siedzialam 1h. I to niw dlatego ze dziecko nie współpracowało tylko doktor M naprawdę bardzo sie do Usg przyklada. Teraz mimo ze to zwykla wizyta tez trwala 45 minut. Z czego samo usg 30. Sprawdza naprawdę wszystko. Ja jestem bardzo bardzo zadowolona.
F. Mi zreszta powiedział ze jesli ma wskazać poloznika do ktorego ma zaufanie i z ktorym mozna konsultowac pacjentki to z chalubinskiego jest to wlasnie M. I jestem pod bardzo dobra opieka.
A i to co jeszcze bardzo w nim cenie, ze jak czegos nie wie to powie a nie bedzie owijał jak np F ktory mi nigdy nie powiedzial ze nie wie czegoś. Jest znawca wszystkiwgo wieloletni doświadczony ginekolog. HehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 08:05
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dzięki dziewczyny 😊
Idę dziś do M. Wiem,że to za szybko i nic nie zobaczę ale chcę z nim skonsultować moje IO, metę, treningi na siłowni. Po prostu dowiedzieć się co mogę jeszcze w tym wczesnym czasie zrobić, jakieś dodatkowe badania itp.
Przy okazji zobaczyć, czy nie mam jakiś torbieli,czy coś .
No i chyba będę chciała poprosić o zwolenie z pracy. Za bardzo się boje, że coś złapie i będę miała później pretensje do siebie. Mąż mi też cały czas mówi, że mam plac pracę, że za duże ryzyko.