Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mówię, że jest normalny! ale jak zdaży się raz tak jak np. Jeden dłuższy cykl, albo raz brak owulacji to jeszcze nie tragedia.
Świetnie Verita dobrze, że czujesz się taka pełna energii bo aż ona kipiveritaserum lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Ale nie mówmy też że okres 1 dniowy jest normalny. Nic się pewnie nie dzieje niepokojącego, po prostu masz zawirowania hormonalne. Zdrowy cykl się tak nie kończy.
U mnie wszystko dobrze, codziennie już czuję kilka ruchów co mnie niesamowicie cieszy i uspokaja No i nie mogłam się powstrzymac i wczoraj kupiłam dwie sukienki na wyprzedaży a w sobotę mąż obiecał że jedziemy pooglądać wózki
niestety ja mam wiecznie jakieś zawirowania i czekam na @ po około 33-38 dni. Mam podwyższoną prolaktyne i codziennie biorę po pół tabletki na noc może tu gdzieś leży problem, ale badałam niedawno prolaktyne kontrolnie i póki co jest ok więc już sama nie wiem.
veritaserum gratuluje maluszka -
Wpadam tylko się pochwalić progesteronem 16.78 tak a propo tego, że nie mam owulacji i na pewno mieć nie będę
Magda - mbc, veritaserum, Pati88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy Ogólnie ta II połowa jest dość spokojna tym razem, bo ani mdłości, ani zawrotów głowy, piersi mam takie lekko ociężałe i wrażliwe no i miałam takie ciągniecia w brzuchu i bóle jakby na okres. Ale to tyle więc się cieszę Wykres nie powala, ale był piękny w tamtym cyklu a prog był tylko 6.8 więc bardzo się tym nie sugeruje Pożyjemy, zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy, nie chce się nakręcać już miałam tyle objawów co cykl, że hohoho a w tym w sumie nic takiego
-
Seli wrote:Wpadam tylko się pochwalić progesteronem 16.78 tak a propo tego, że nie mam owulacji i na pewno mieć nie będę
SuperSeli lubi tę wiadomość
Starania od grudnia 2016 roku
Marzec 2018 - podejrzenie zapalenia wyrostka- diagnoza endometrioza IV stopnia
Lipiec 2018 - laparoskopia - usunięcie zrostów, torbieli jajnika, resekcja części jelita
Wrzesień 2019 - laparoskopia - usunięcie 9 cm torbieli
Listopad 2019 pierwsza procedura- Invicta Wrocław - żaden zarodek nie dotrwał do 5 doby
Sierpień 2020 - druga procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół ultra dlugi z hw
Pobrano 6 komórek
5 było dojrzałych
5 się zaplodnilo
5 dotrwalo do 3 doby
29.08.20 transfer zarodka 8a
7.04.21 transfer ❄ 8a
Brak mrożaków
Wrzesień 2021 - trzecia procedura - Angelius Provita Katowice. Protokół dlugi
27.09.21 Pobrano 7 komórek
2 były dojrzałe
2 się zaplodnily 🙏
❄
Mutacja mthfr homo, pai homo, vr2 hetero -
Paula_071 wrote:Ja taki mialam ostatnio i to byl moj jedyny cykl w ktorym nie zaszlam w ciaze.
-
Paula_071 wrote:Moim zdaniem to jest za niski poziom by zajść w ciążę.
Jess ale to zlosliwe dziewczyny zachodzily majac 10, 11, 15... Sam Fabijanski mowil, ze 10 wystarczy ale jego zdania jakos nie biore na powaznie. -
Kazda kobieta jest inna Nie musisz tak od razu krytykowac. Tak czy siak Fabijanski drugi raz sie pomylil.
-
ja mam caly czas dobry poziom progesteronu i nie zachodzę bo problem to nie tylko progesteron. Może akurat Paula u Ciebie jest to jedyny powód że się nie udało ten raz:) co kobieta to inaczej takż spokojnie;)
A co do Fabijanskiego to się nie wypowiem bo mi pasuje. Gdybym ja miała taką sytuację to bym od niego wymusiła. W końcu płacę i wymagam a taniutki to nie jest. Jak weszłam do niego pewna siebie i powiedziałam czego oczekuje to zaczął poważnie patrzeć na problem.
milego dnia!Paula_071, Magda - mbc lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Paula_071 wrote:Ale ja nie krytykuje, tylko mowie, ze to dalej niski poziom. Sama taki miałam.
Nie zgodze sie, ze jest niski. -
No wlasnie jestem rozczarowana, ze nie zauwazyl dwoch owulacji i jeszcze powiedzial, ze jest bezsensowne badanie itp. I mam nie przychodzic! Dla mnie to juz swiadczy, ze takim super kompetentnym to on nie jest
-
nick nieaktualny