Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Wyczytalam na innym watku ze Seli wyszedl bladzioch !!!!! Gratulacje i leci na bete.
Przepraszam Seli ze tu napisalam , mam nadzieje ze nie jestes zla
Ciesze sie ogromnie jak widac nawet lekarze sie myla. Zycze powodzenia i moja mala tez sie cieszy bo fika od rana !!
Ja jade na tydzien do domu , do mamy. Jest w fatalnej kondycji psychicznej, rokowania po operacji niestety znacznie sie pogorszyly.
A wyszedł beta w sobotę była 2.33, nie mogłam wyczekać bo czułam zagnieżdżenie - wiem wariatka prog wzrósł do 21 i dziś na teście o czułości 25 bladoróżowa kreska i teraz powtórka bety ale labo od 8 bo jadę do diagnostyki na długosza Dziękuje Veritaserum mimo wszystko za radość i niepowątpiewaniePati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:A ktory masz dzis dzien po?prog wzrosl , test rozowy nie ma watpliwosci !super !! Trzymam kciuki zeby dzis beta byla juz dwucyfrowa albo i trzycyfrowa
Ja dopiero 11 w 9 dpo była ta 2,33 a krecha naprawdę w czasie i to taka ładna różowa, cienka ale jest -
nick nieaktualny
-
Jasne w środę powtórzyć? Bo z tej sobotniej to raczej słabo liczyć przyrost?
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Z tej soboty to bym nie patrzyla w ogole. Dzisiaj i w srode i wiecej nie rob. Tak Ci radze. Ja chyba z 4 robilam ale panikowalam strasznie.
Nie, właśnie nie chce robić więcej :p zrobię tylko w środę a dziś jeszcze zrobię z progiem zobaczyć jak się trzyma i czy nie trzeba dopomóc ale też naprawdę się bardzo dobrze czuje jedynie lekko wzdęta jestem -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Spokoj i nic wiecej na objawy za wczesnie ale to moje zdanie. Za jakis tydzien -dwa zacznie sie jazda albo i nie. Czego Ci zycze
I jazdę zniosę choć miałam 3 dni objawy zagnieżdżania, ból brzucha jak na okres jakiego nie miałam od 8 miesięcy :p i do tego kucie takie, ciągnięcie, wszystko mnie odrzucało, nawet po wodzie miałam odruch wymiotny, kręgosłup bolał, senność taka, że masakra ale w sobotę przeszło wieczorem. -
Dzieki mam nadzieje, ze nie ciesze sie przedwczesnie i wszystko ladnie rosnie.
-
Seeeeli! Przytulam i gratuluję!!!Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Prog 24 beta 28
Magda - mbc, veritaserum, Simons_cat, Paula_071, futuremama lubią tę wiadomość