Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazda kobieta jest inna
Nie musisz tak od razu krytykowac. Tak czy siak Fabijanski drugi raz sie pomylil.
-
ja mam caly czas dobry poziom progesteronu i nie zachodzę
bo problem to nie tylko progesteron. Może akurat Paula u Ciebie jest to jedyny powód że się nie udało ten raz:) co kobieta to inaczej takż spokojnie;)
A co do Fabijanskiego to się nie wypowiem bo mi pasuje. Gdybym ja miała taką sytuację to bym od niego wymusiła. W końcu płacę i wymagam a taniutki to nie jest. Jak weszłam do niego pewna siebie i powiedziałam czego oczekuje to zaczął poważnie patrzeć na problem.
milego dnia!Paula_071, Magda - mbc lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Paula_071 wrote:Ale ja nie krytykuje, tylko mowie, ze to dalej niski poziom. Sama taki miałam.
Nie zgodze sie, ze jest niski. -
No wlasnie jestem rozczarowana, ze nie zauwazyl dwoch owulacji i jeszcze powiedzial, ze jest bezsensowne badanie itp. I mam nie przychodzic! Dla mnie to juz swiadczy, ze takim super kompetentnym to on nie jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Moim zdaniem nie ma. Tzn sa korytarze gdzie mozna usiasc.
Ostatnio byla mowa o zmianie pracy - dostalam awans i podwyzke. I znowu nie zmienie pracy.
Kurcze właśnie chciałabym ominąć wchodzenie na oddział w obecnwj sytuacji, a nigdy tam nie byłam więc nie wiem jak tam jest.
Gratuluję awansu💔(cb) 12.2020
👦08.2015
👧12.2018 -
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Wyczytalam na innym watku ze Seli wyszedl bladzioch !!!!! Gratulacje i leci na bete.
Przepraszam Seli ze tu napisalam , mam nadzieje ze nie jestes zla
Ciesze sie ogromnie jak widac nawet lekarze sie myla. Zycze powodzenia i moja mala tez sie cieszy bo fika od rana !!
Ja jade na tydzien do domu , do mamy. Jest w fatalnej kondycji psychicznej, rokowania po operacji niestety znacznie sie pogorszyly.
A wyszedłbeta w sobotę była 2.33, nie mogłam wyczekać bo czułam zagnieżdżenie - wiem wariatka
prog wzrósł do 21
i dziś na teście o czułości 25 bladoróżowa kreska
i teraz powtórka bety ale labo od 8 bo jadę do diagnostyki na długosza
Dziękuje Veritaserum mimo wszystko za radość i niepowątpiewanie
Pati88, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:A ktory masz dzis dzien po?prog wzrosl , test rozowy nie ma watpliwosci !super !! Trzymam kciuki zeby dzis beta byla juz dwucyfrowa albo i trzycyfrowa
Ja dopiero 11w 9 dpo była ta 2,33
a krecha naprawdę w czasie i to taka ładna różowa, cienka ale jest
-
nick nieaktualny
-
Jasne
w środę powtórzyć? Bo z tej sobotniej to raczej słabo liczyć przyrost?