Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fabijański mi odpisał ws badan do laparo:
"Badania do wykonania :
morfologia, sod, potas, APTT, INR, grupa krwi,badanie ogolne moczu
EKG
RTG klatki piersiowej z opisem
Ostatnia cytologia"
Nie ma tam nic o hbs. Brałybyście takie zaświadczenie dodatkowo?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati88 wrote:Fabijański mi odpisał ws badan do laparo:
"Badania do wykonania :
morfologia, sod, potas, APTT, INR, grupa krwi,badanie ogolne moczu
EKG
RTG klatki piersiowej z opisem
Ostatnia cytologia"
Nie ma tam nic o hbs. Brałybyście takie zaświadczenie dodatkowo?
Tak brałam dodatkowo.Mi tez nic nie mówił o tym, a na oddziale wymagali. -
nick nieaktualny
-
Dlatego ja nie wierzę w żadne zabobony. Każdy organizm reaguje inaczej, ja do 20 tygodnia wymiotowałam i wyglądałam jak zwłoki. Dopiero w 21 tygodniu przytyłam 1 kg. Odrzuciło mnie całkiem od ryb. A moja babia rodziła naturalnie, mama 2 razy SN raz CC. A ja cc i sobie bardzo chwalę
Za komentarze i dobre rady podziękuj, mniej swoją mądrość i spokójveritaserum, futuremama lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
veritaserum wrote:Tak brałam dodatkowo.Mi tez nic nie mówił o tym, a na oddziale wymagali.
ooo patrz no dzięki:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Paula_071 wrote:A zrobiłaś to usg jamy brzusznej?
To nie brzuch a bardzo nisko w podbrzuszu. Chyba, ze to nie do mnie ;p -
Ja czuje ponizej blizny po laparo, dosc nisko ale to nie bol. Nie wiem jak opisac ;p
-
To nie jest bol! nie wiem jak to nazwac.... moze do okresu sie przygotowuje... nie wiem :p a nerki i inne mam zdrowe :p zadnych stanow zapalnych itp. No i bede podwazac, ze bol jajnika jak i szyjki macicy to jednak bole ginekologiczne a nie "inne"
-
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było. Dziś byłam na pierwszym monitoringu cyklu. Cykle mam 31-32 dniowe, dziś jest 11 dc. Nie umiem wrzucać tu zdjęć ale mogę napisać co u mnie wyszło. Nie do końca się znam, lekarz mówi, że jest ok i pojutrze mam się znów pojawić. A więc:
Trzon macicy w przodozgięciu echojednorodny 3,45x2,69cm.
Endometrium trójlinijne 0,57cm.
Jajnik prawy o wymiarach 2,68x 1,88cm, prawidłowy.
Jajnik lewy z pęcherzykiem 1,48cm, prawidłowy.
Zatoka Douglasa wolna.
To tyle, pozdrawiam Was i trzymam kciuki za nasze owocne cykle )))7cs- szczęśliwy
-
Hej Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę, ale poszło mi dość przeciętnie. Szkoda, bo stanowisko bardzo fajne, na pewno dużo bym się nauczyła, a z drugiej strony planujemy zakup mieszkania i dziecko, więc może to nie jest dobry moment i ta praca nie była mi pisana. W każdym razie trochę smuteczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:55
-
Talisa wrote:Hej Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę, ale poszło mi dość przeciętnie. Szkoda, bo stanowisko bardzo fajne, na pewno dużo bym się nauczyła, a z drugiej strony planujemy zakup mieszkania i dziecko, więc może to nie jest dobry moment i ta praca nie była mi pisana. W każdym razie trochę smuteczek
Zmieniasz pracę czy w ogóle szukasz bo nic nie ma?