Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Spinka_86 wrote:no, no Gacka śledź ogórki
Witaj Kat, trzymam kciuki za pomyślny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 21:45
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
ja też uciekam spać bo budzik musiałam ustawić na pomiar tempki o 4.30 zanim budzik mojego M zadzwoni rozbudza mnie wiercę się i na końcu muszę wstać do toalety i szlag trafi pomiary... dobrej nocy kochane :* zielonych snów
-
Ja też się kładę, mój K nadgodziny robi. Dobrej nocy kochane :*Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Wlasnie wrocilam z pracy po prawie 11h i padam na twarz jestem tak zmeczona ze nawet nie mam sily nic jesc chociaz nieco glodna jestem wrrr .... Wlasnie czytalam o czym pisaliscie i widze ze temat testowania przewazal sama chyba bym sie nie meczyla i tyle nie czekala chociaz z 2/str znowu miec dola ze jest negatyw .... Na bank bym chodzila przybita i zla mnie do 15 bolaly jajniki tak jak rano wspominalam ale obylo sie bez tabletki p/bolowej... Oczywiscie nie dosyc ze byl taki mlyn ze nie wiedzialam w co rece wsadzic to jeszcze sie dowiedzialam ze kolejna dziewczyna jest w ciazy... No i za serducho chwycilo wszedzie ciazeeee tylko u nad zadna na razie nie moze sie pochwalic brzuszkiem mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu!
-
Madziulla musimy byc wszystkie silne :* kazdej z nas ciezko jest patrzec na ciezarne ;/ baaa mi to juz sie robi zle jak babki kupuja testy ciazowe z usmiechem na ustach.... Wiem ze to jeszcze nie oznacza bobasa,ale juz moga testowac albo kupuja nastepny zeby sie upewnic ze zostana mamami .... Mnie pociesza M i mowi ze na nas tez przyjdzie kolej,ale tez mam chwile i to dluzsze chwile zwatpienia czy kiedys sie uda 3mam kciuki za Twoje 2 tluste krechy na tesciku!! u mnie testowanie bedzie za 2 tyg ... O ile znowu mi hormony nie powariuja
-
Dziękuję w końcu musimy zacząć zasypywać to forum informacjami o II krechach :D:D
Jak już jedna zacznie później pójdzie już jak po łańcuszku hehe Zostaje nam tylko czekać na naszą liderkę byle nie za długo :D:D
A jak dziewczyny wasze plany na dzisiaj?? Bo ja na 15 do pracy uhh... ale jeszcze tylko jutro i weekend
-
Spinka, to wysoki progesteron, jakie masz normy podane? I jaki miałaś do tej pory?
Bo jak do tej pory miałaś po owulacji niższy a masz standardowe normy to wygląda to dobrze* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Spinka dopiero zobaczyłam ze masz to w nmol//l a nie w ng.
Wydaje mi die ze trzeba podzielic wtedy na 4. Ale sprawdz w swoich normach.
Ja badam proga jutro* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hmm, no więc mam 24 lata. Od ponad 3 lat staramy się o dziecko. Niedługo będziemy obchodzić 3 rocznicę ślubu
Mam PCO, bez leków nie mam owulacji, stwierdzoną niedoczynność tarczycy i podejrzenie hashimoto - jestem w trakcie badań. I trochę więcej kg na plusie których nijak zrzucić nie mogę. Tż miał słabe wyniki nasienia ale po lekach mu się poprawiło - jakis plus
Brałam przez 5 cykli CLO ale na mnie nie działał wcale W końcu w klinice dali mi Aromek i w pierwszym cyklu z nim zaszłam właśnie w ciąże.
W lutym udało nam się zajść w ciąże w klinice niepłodności, ale niestety w 10 tyg dowiedziałam się że maluch zmarł.
Chwilowo się wstrzymaliśmy z kliniką, chcę najpierw jakoś uregulować tarczycę bo ciągle mi skacze, teraz mmam TSH 2,9.
Po poronieniu ponad 8tyg czekałam na @, miałam w końcu wywołaną luteiną. Kolajna @ również była wywołana luteiną. Teraz czekam na 3 @ po poronieniu i pewnie też trzeba będzie wywoływać ale na razie czekam bo dopiero 32dc.
To chyba tyleCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017