Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Donka super ze z mezem OK, jeden problem z glowy. Sprawdz czy byla owu, to bedzie drufi problem
Z glowy i juz prostsza droga do sukcesu
Pilik to chyba z kazda z nas jest w takim razie cos nie tak!!
Glowa do gory, zobacz ile nas tutaj dzielnie walczacych!
A co do pracy, wspolczuje. Ale sajgon minie, a zreszta, praca nie jest najważniejsza, nie powinna wplywac na nasze samopoczucie szczegolnie podczas starań.
Ja moze zamknelam oczy na 15 min, ale jestem glodna! A obiad jadlam niedawno i to spory* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Sponka a moze dobrze, ze kubel zimnej wody. Mnie osobiscie czuje ze taki by sie przydal, bo sama wariuje w tym cyklu, a to nie podobne do mnie. Radosc z 2 kresek bedzie wielka a rozczarowanie w razie czego mniej bolesne.
Jeszcze naprawde nic nie wiadomo, Kochana, czekamy i wierzyny az nas @ wredna nie zaskoczySpinka_86 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda, jutro mam właśnie wizytę, jakieś nowe siły we mnie wpłynęły!
Pilik moja kochana,to są normalne emocje, też nie raz taka zazdrość odczuwałam, ale to wszystko jest naturalne, wynika ze strachu kiedy ta nasza droga do szczęścia się skończy sukcesem i czy w ogóle?
Także główka w górę, po burzy zawsze wychodzi słońce! :-*10 cs szczęśliwy
-
Spinka dlatego się powstrzymuje może, ale nie przejmuj się jeszcze szansa jest. Ja może poczekam do soboty, jakoś wiecie co nie chce robić tego przed pójściem do pracy, bo jakby były dwie krechy to bym się nie mogła skupić i bym pewnie wypaplała w emocjach, a generalnie nie chce tak od razu mówić póki się nie upewnię, że wszystko ok jest. U mnie firma plotką żyje.
W ogóle to byłam w Rossmanie:p ale ograniczyłam się do kupienia jedzenia kotom.
Powiem Wam jeszcze taką anegdotę. Koleżanka z pracy dowiedziała się, że jest w ciąży po tym jak poszła z naszym dyrektorem na karuzelę, a potem jeszcze skoczyła na bangee i teraz śmiejemy się, że wystarczy z dyrektorem pójść na karuzelę i będzie fasola. Aż żałowałam że teraz w maju nie wykorzystałam okazji
A w ogóle to koleżanka ma też pcos i to ze wszystkimi objawami i zaszła w ciążę po odstawieniu leków, które miały jej w tym pomóc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 18:07
Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ech dzięki dziewczyny. Wiem wiem Oda, ale i tak czuje że coś jest nie tak. Ale to pewnie ten smutek. Do tego pewnie pms mnie dopda . W pracy o tyle problem że zatrudniają 9 nowych osób, a ze starej kadry zostają cztery osoby i jestem przerażona! Do tego nowe dzieci, nowe grupy. Boję się września. Dzisiaj pierwszy dzień po urlopie byłam i dzieje się... najgorsze że bardzo się nastawiałam że przez wakacje się uda i już nie wrócę do tej pracy. Dlatego chyba mi tak ciężko się ogarnąć...
-
Spinka_86 wrote:może to lepiej teraz łatwiej mi będzie wytrzymać do poniedziałku...
Spinka_86 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Testowała któraś dzisiaj? tak czekam aż ktoś zacznie ten sznureczek z groszkami .
Jestem po pracy żyje , powoli mam nadzieje że będzie coraz lepiej.
Gacka pobyt w szpitalu i zabiegi uwzględniają ale jeśli powodem pobytu w szpitalu i laparoskopii jest leczona niepłodność to już nie chcą wypłacać -
No to tak jesli jest jasno okreslon to nie ma co faktycznie. Zbyj temat intyle. Kurcze ja to u siebie w pracy musiałam się prosić o zwrot z ubezpieczenia a tu takie chętne.
Spinka testowała, ale testem z allegro, negatywny ale temu to nie ma co do konca wierzyć. Ja dzielnie się trzymam do weekebdu.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Spinka jak Cie to pocieszy, ja zjadlam gore frytek, loda i kawalek chleba bo przywiezlismy jeszcze cieply z piekarni i nie moglam sie powstrzymać. A niedobrze mi bylo po takiej kolacji.
Jajka akurat sa zdrowe, nie sa takim grzechem, wiec nawet w duzej ilosci zjedzone nie sa takie zle ja jem rano zawsze!
Sonka, xo tam z tymi Twoimi wynikami?
Zawsze lekarz jak sir wypowie to lepiej bo czasami nqm sie moze wydawac koniec swiata a to nic powaznego* hormony w normie
* naturalna owulacja
Sonka Oda dobrze mówi. Ja zawsze jak odbieram to myślę, że mam to tamto podwyższone,a lekarz że okaz zdrowia jestem, także na spokojnie.
Ja się też objadłam bułki, dwa ogórki i śledzia zjadłam. Mam jeszcze lody ale chyba już za późno xD
Głowa mnie trochę pobolewa, ale to chyba przez pogodę u mnie dzisiaj padało prawie cały dzień.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️