Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Iness w takim razie mam nadzieje ze wyniki będą dobre
Martita a to brałaś coś na zbicie tsh ? Udało Ci się wbić do lekarza ?
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
Alexandra88 wrote:Iness w takim razie mam nadzieje ze wyniki będą dobre
Martita a to brałaś coś na zbicie tsh ? Udało Ci się wbić do lekarza ?
Nie, nie udało się Jutro idę, ale moim zdaniem jest po. Może jakiś ślad będzie. W sobotę miałam pozytywny test owu i czułam się na owu.15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam sie znowu nie udalo ogolnie jeszcze nie dostalam @ ale juz brudze a dzisian 29 dc wiec uwielbiam te moje nieregularne cykle ostatnio mialam 26 i nie bylo czssu na myslenie po prostu dostalam a teraz pojawila sie znowu mysl o tescie czasem juz nam brakuje sil dzisiaj oboje mamy gorszy dziwn poruszylismy temat znowu adopcji co jakos czas ten tsmat wraca mysle ze trzeba postawic sobie jakis czas i chyba nastepnym naszhm krokiem bedzie wlasnie zgloszenie sie do OA bo 4 lata minely a dziecka nie ma choc bardzo chcemy...
-
MartitaS wrote:Tak, dostałam Euthyrox 25, potem miałam zwiększoną dawkę, potem przeszłam na letrox i aktualnie biorę 100.
Nie, nie udało się Jutro idę, ale moim zdaniem jest po. Może jakiś ślad będzie. W sobotę miałam pozytywny test owu i czułam się na owu.
Ja biorę eurhyrox25 teraz, ostatni wynik tsh to 2,1, czekam tez na wizytę u gina. Ja tez właśnie wnokolocsch soboty miałam owu, robiłam w czwartek test i była druga kredka jasna wiec obstawiam ze przy weekendzie była owulka. Teraz pozostaje czekać , daj znać jak po wizycie
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Mika przykro mi ze się nie udało :*
Mika a czy ewentualnie macie szanse na inseminacje lub in vitro ?
U mnie tez nie zawsze jest kolorowo, tez mam lepsze i gorsze dni... na razie postanowiłam się nie nastawiać na nic ...PCOS ??
Cienkie endometrium
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:Mika przykro mi ze się nie udało :*
Mika a czy ewentualnie macie szanse na inseminacje lub in vitro ?
U mnie tez nie zawsze jest kolorowo, tez mam lepsze i gorsze dni... na razie postanowiłam się nie nastawiać na nic ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 12:49
-