Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli ten ból niczego nie zwiastuje? czytam tak dzisiaj o tym i dużo dziewczyn tak miało i potem była fasolka. Ale faktycznie chyba nie ma go sobie wrozyc
Kończę brać dupka i będę jechać na betę w przyszłym tyg30.10.17r.- zaczynamy starania
Ovarin + Dhupaston start
09.2017 stwierdzone Policystyczne jajniki -
Ag tak mi przykro :*
Ale trzeba walczyć dalej i wierzyć że się uda !Ag1988, dżona lubią tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Ag ściskam mocno :*
Ag1988 lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Witajcie Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, mam 30 lat o od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Cykle Mam 26 dniowe, owulacje w 13-15dc, ostatnia tydzień temu jestem też tydzień przed okresem tzn 20 dc. Do tej pory używałam słynnego kalendarza z kotem i okres się zgadzał. Byłam 20.12 Na usg wtedy endometrium 5mm, prawy jajnik z licznymi pęcherzykami do 10mm. Oczywiście czytałam ze jest za wczesnie Ale nie mogłam wytrzymać i dziś poszłam na bete 1.2 w sumie liczę na ten cykl... chciałabym Ale to jak każda z Was.
3mam kciuki za każdą z nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 22:36
10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
Alexandra88 wrote:Ja miałam tak przez dwa monitorowane cykle, po potwierdzeniu pęknięcia dałam dupka 2x dziennie.
Kokosowa Babka test owu pozytywny wychodzi na 24-36 h przed owu. Wydaje mi się raczej ze pozytywny test owu nie wyjdzie już po owulacji.
Ag jak u Ciebie ? Nadal odliczasz ?
Tak tez myślałam zapewne znowu sie nie udalo, poza sporadycznym bolem w dole brzucha nie czuje nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag to pewnie hsg będziesz robić w przyszłym cyklu ? Mam nadzieje że posiew wyjdzie Ci okej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:30
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a ja miałam wam napisać jak zrobię betę. No więc jeszcze nie zrobiłam. I nie wiem czy pójść robić. Czy jest sens. Bo równo 10dni po owu. Czyli wczoraj. Dostałam lekkiego plamienia. Różowego. Dzisiaj już jest ciemniejsze. I nie wiem z czym to jest związane... Brałam dupka tak jak gin kazała.przez 10 dni od owu. I miałam nadzieję, że nie będzie plamienia do @ mam jeszcze 7 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:05
30.10.17r.- zaczynamy starania
Ovarin + Dhupaston start
09.2017 stwierdzone Policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
Iza bardzo mi przykro. Przesyłam dużo usciskow.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Cześć też jestem tutaj nowa ☺️ Razem z mężem zaczęliśmy myśleć o powiększeniu rodziny około rok temu. Niestety dosyć długo miałam problem z miesiączką także tak na dobrą sprawę dopiero od dwóch miesięcy intensywniej się staramy ☺️ ginekolog kazał mi brać clo 3-7 dc i duphaston 17-26 dc.teraz zaczynam 2 cykl z clo także może tym razem się uda☺️pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 17:21
-
Cześć dziewczyny, piszę do was po poradę i wsparcie. Chcieliśmy zacząć z mężem starać się o dziecko, ale najpierw zrobiłam kilka badań między innymi tarczyce i wszystko jest ok. Nie daje mi spokoju inna sprawa a mianowicie plamienia przed okresem. Trwają około 3,4 dni. Do tej pory myślałam że to zwykły zwiastun miesiączki, bo okres mam bardzo regularnie, ale poczytałam trochę i się zmartwilam, że to może być zbyt niski poziom progesteronu. Oczywiście sprawdzę to, zrobię badania, ale może któraś z was napisze mi coś pokrzepiajacego.Lajla