Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Gacka.. odpoczywaj w takim razie. Wyśpij się na spokojnie i zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie. Liczę, że dwie kreski jednak u Ciebie;)
U mnie znów się zaczyna powtórka z rozrywki, brzuch w pewnym momencie tak rozbolał, że zwymiotowałam:(30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Dzień dobry Dziewczyny
U mnie weekend cały w rozjazdach najpierw byliśmy u rodziców M a wczoraj u moich Było mega sympatycznie zwłaszcza, że miałam wczoraj Wiktorka na rękach Jejku on jest taki malutki i delikatny Mama do mnie powiedziała, ze pasuje mi takie bobas (bo co innego mogłaby powiedzieć;p) Kochany Szkrabek nam będzie rósł
Dzisiaj idę na nockę a od 6 nie mogę już spać wrrrr.... do tego boli mnie brzuch, ale nie tak jak na @.... ciekawe kiedy dostanę okres bo chciałabym już pójść na te badania i mieć spokój )) M ma iść pod koniec tyg bardzo chcę nareszcie mieć nasze wyniki i ruszyć do przodu bo już mnie nosi od tej niepewności ....
-
Hej Biedronka nie było słychać serduszka bo wg usg ciąża była młodszą o 2 tyg ale czytałam na forum że dziewczyny też tak miały dopiero później to się wyrównało i pokazywało tak samo jak Belly. Co do mdłości to faktycznie migdały ja przegryzam to trochę pomaga ale od środy biorę tabletki zanim rano wstaje jedna tabletka pomijam wodą i leżę przynajmniej 10-15 minut PREVOMIT dostałam od mojej Ginki i naprawdę jest różnica. Welonka gratuluję zdrówka życzę
-
Heaj Dziewczyny mogę was zapytać o jedna rzecz ? staramy się z meżem od 3 miesięcy w pierwszym cyklu nie monitorowałam temperatury zaczęłam od drugiego i drugim było wszystko super 15 dnie ovu i później temperatura ciągle wysoko, w
a w tym miesiącu ta temperatura jakby stalą w miejscu ;/ czy to możliwe ze bd to cykl bezowulacyjny ??
-
nick nieaktualnyBlanka991 wrote:Heaj Dziewczyny mogę was zapytać o jedna rzecz ? staramy się z meżem od 3 miesięcy w pierwszym cyklu nie monitorowałam temperatury zaczęłam od drugiego i drugim było wszystko super 15 dnie ovu i później temperatura ciągle wysoko, w
a w tym miesiącu ta temperatura jakby stalą w miejscu ;/ czy to możliwe ze bd to cykl bezowulacyjny ??
-
myślisz ze może jeszcze wystąpić ? mimo że np nie czuje w tym cyklu jajników a w tamtym praktycznie 3 dni dały sie odczuć konkretnie ? kurcze zaczynam świrować to jest ostatni cykl jak jestem z mężem cały czas bo później zaczyna nam sie widzenie tylko w weekendy ;/
-
Hej. U mnie sie chyba sytuacja wyjasnia. Temperatura spadla dzisiaj.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualnyBlanka991 wrote:myślisz ze może jeszcze wystąpić ? mimo że np nie czuje w tym cyklu jajników a w tamtym praktycznie 3 dni dały sie odczuć konkretnie ? kurcze zaczynam świrować to jest ostatni cykl jak jestem z mężem cały czas bo później zaczyna nam sie widzenie tylko w weekendy ;/
Blanka,to różnie bywa.Ja też czasem nic nie czułam,a po monitoringu okazywało się,że jednak owulacja była. -
nick nieaktualny
-
Powinnam miec w ciagu 5 dni, biore duphaston wiec dokladnie nie wiem ile po odstawieniu dostane.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej . Ja powoli nastrajam sie na dlugi dzuen w pracy.. alez mi sie nie chce w taka pogode..
Agaa aby szybko wszystko poszlo i potem badanka . Ojjj nocka nie zazdroszcze ale mozesz jeszcze w ciagu dnia sie zdrzemnac;)
Erastel wspolczuje zlego samopoczucia napewno jest to bardzo uciążliwe na codzien.
Gacka , no temp nie wskazuje na ciaze ale noe takie cuda sie zdarzaja. Robilas ten test czy nie?
Welonka swietny termin nie bedziesz musiala die meczyc z brzuszkiem w wakacyjne upały;)
Milego dnia. -
Moja temperatura spadła dziś z 36.8 na 36.3 więc słabiutko. Zwykle spada u mnie w terminie @ lub już dzień wcześniej. Czuje też się źle bo dziś znów od rana przytulanko z toaletą. Coraz bardziej boję się czwartkowego badania mojego K.
Mam pytanko, ile czeka się na wyniki takich badań ?30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
nick nieaktualny
-
San robiłam, ale nic nie wyszło.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuś_ku wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy mozna łaczyc castagnus z dupkiem, bo koleżanka mi powiedziala ze nie a moj gin nic nie powiedzial.
Gin nic nie odpowiedział? bo nie pytałaś czy milczał ??
Hmm, może warto ulotkę od tych dwóch rzeczy przeczytać i znaleźć coS ?? -
Zapytala sie czy bralam bromergon, a ja go zle tolerowalam, i powiedzialam ze biore castagnus a gin sie zapytal czy dobrze sie czuje a ja ze tak i powiedziala ze jeszcze dololozymy do tego dupka. Czytalam ze branie dupka wzmaga dzialanie castagnusa to mi nie przeszkadza bo akurat mam wysoki