Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Super! Dzieki San za podpowiedź!
SanKwt lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
Styczeń 24- stymulacja 5 zarodków żaden nie dotrwał do 5 doby
Znikający wodniak na lewym jajowodzie
Styczeń 25' - 3 stymulacja
13 komórek -11 ok. Mamy 5 zarodków ❤️
02.25 - transfer 6AA -
Znalazłam rozwizanie mojego bólu głowy - leje jak z cebra
ale za to kupilam babci pled w kratke
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
02.25 - transfer 6AA -
Dzieki dziewczyny , ja dalej nie mogę uwierzyć
Ja po duphastonie zawsze mam dużo dolegliwości a w tym cyklu nic mi nie dolegało brzuch mnie pobolewał tak typowo na @.
Jest szczęście radość ale i strach co dalej jak bedzie przebiegać ciaza z ta wada. -
Welonka a teraz bralas duphaston?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
02.25 - transfer 6AA -
welonka wrote:Dzieki dziewczyny , ja dalej nie mogę uwierzyć
Ja po duphastonie zawsze mam dużo dolegliwości a w tym cyklu nic mi nie dolegało brzuch mnie pobolewał tak typowo na @.
Jest szczęście radość ale i strach co dalej jak bedzie przebiegać ciaza z ta wada.moja ciocia miala tez wade macicy jakis inny ksztalt albo dwie cos takiego, cala ciaze przelezala , ale bic wiecej nie napisze bo nie chce Cie niepokoic .
Odpoczywaj;) i badz szczesliwa -
Welonka i teraz bedziesz brac dalej dupka? Ja zauważyłam teraz nitki krwi na papierze i mam w zasadzie caly czas "mokro".
Cuddlemuffin oby! U mnie 29 dc trzy dni po odstawieniu duphastonu.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
02.25 - transfer 6AA -
Cześć,
to dopiero mój 2 cs, więc mam nadzieję, że jako bardziej doświadczone mi pomożecieOd ok. 2 dni brzuch pobolewa mnie jak podczas @, a dziś to już wgl tak jak podczas okresu, tylko że to dopiero za 4 dni - a mam nadzieję, że nie przyjdzie ! ;> czy mogę jeszcze mieć nadziję na || czy już ją porzucić i czekać na okres? Dodam, że nigdy wcześniej nie bolało mnie aż 4 dni przed ;o
26 l. / euthyrox 88
-
Hej ell , jest duzo przypadków ciazy z bolem jak na @ wiec szansa jest , ale nie nakrecala bym sie bo moze mialas silne bole przed a kiedys ale po prosru o tym nie pamietasz bo nie zwracalas uwagi na to bo jeszcze wtedy nie staralas się o dziecko. Ja dwa cykle temu juz na tydzien przed @ mialam silne bole i w ciazy niestety nie bylam.
Nie doszukuj sie obiawow bo niestety obiawy przed @ sa takie same jak w ciazy wiec nie sugierowala bym sie tym .
Oczywiscie zycze Ci aby siw udalo i trzymam kciuki;)
eel lubi tę wiadomość
-
Gacka w tej chwili juz nie biorę mi gin nie mowil ze mam brac w razie pozytywnego testu , ale na pewno przepisze cos na podtrzymanie.
Zaraz wychodzę z pracy i przekaże wiadomość M .
Ja wczoraj czułam sie jakbym miała dostać @i brzuch tez bolał na@ ale nie mocno.
Dziewczyny gódźcie sie na sprawdzanie drożności u mnie prawdopodobnie lewy jajowód byl przytkany i został udrożniony. -
welonka wrote:Gacka w tej chwili juz nie biorę mi gin nie mowil ze mam brac w razie pozytywnego testu , ale na pewno przepisze cos na podtrzymanie.
Zaraz wychodzę z pracy i przekaże wiadomość M .
Ja wczoraj czułam sie jakbym miała dostać @i brzuch tez bolał na@ ale nie mocno.
Dziewczyny gódźcie sie na sprawdzanie drożności u mnie prawdopodobnie lewy jajowód byl przytkany i został udrożniony. -
Dzień dobry wszystkim
jak samopoczucie dzisiaj? Welonka czekamy na relacje
Mi od wczoraj krążą po glowie myśli po tym jak zobaczyłam te nitki krwia ci jrsli itd. Byliśmy na urodzinach babci K. wypilam troszke za zdrowie babci i potem juz nic. Jutro jade na szkolebie a wieczorrm mamy miec integrację wiec znow %. Mysle czy bie kupić jednak testu i dla seietego spokoju jutro rano przed wyjazdem nie zrobic. Jak kupię 10-tke to myslicie ze 10 dpo coś pokaze? Wiem ze beta bylaby najlepsza ale to moge zribic dopiero w srode.
Wiedzialam ze wkoncu dojdzie do tego, ale to chyba te dobre nowiny tak zadzialaly.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️
02.25 - transfer 6AA -
Hej. Samopoczucie srednie ale jestem w stanie pracować dzis;)
Gacka z tymi testami roznie bywa bo znam przypadek gdzie nawet zwylka 25 z allegro w 10dpo wykryla a niktorym znow nawet w dniu @ nie wykrywaja . A jeszcze innym wcale testy nie wychodza pomimo ciazy .
U mnie tez coraz wiecej mysli krąży i moj spokoj powoli sie wypala niestety;/
-
Cześć gacka89 zawsze mozesz sprobować dla swojego spokoju. Ja do konca dupka mam jeszcze 4 dni, i tak sie zastanawiam czy testowac w piatek to bedzie 11 dp czy moze poczekac do weekendu.
Welonka czekamy na relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 10:58
-
Zobaczymy. Nie wiem poprostu czuje ze musze zrobić. Dzisiaj wogole zbudzilam sie o 6.30 do toalety jak nigdy i bylo mi triche niedobrze, ale polozylam sie spowrotem i zasnęłam i przeszlo mi.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - ok
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️