Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... ja już nie wiem co jest nie tak z moim organizmem ;(wczoraj dostałam okres!! sama z siebie bez dupka, ale cholera po 18 dniach od poprzedniego! no przecież to są jakieś żarty ;/ 18 dniowy cykl .... w życiu takiego nie miałam.... zostaje mi jutro wycieczka do gina bo nie wiem czy bd mnie badał ale tak czy owak muszę dostać receptę na estrofem... przecież jak on usłyszy, że mam okres a on chciał obejrzeć pęcherzyk to padnie mi chłop .... chyba trafię u niego w kategoriach "najciekawsze przypadki" ....
-
agaaa90 wrote:Dziewczyny... ja już nie wiem co jest nie tak z moim organizmem ;(wczoraj dostałam okres!! sama z siebie bez dupka, ale cholera po 18 dniach od poprzedniego! no przecież to są jakieś żarty ;/ 18 dniowy cykl .... w życiu takiego nie miałam.... zostaje mi jutro wycieczka do gina bo nie wiem czy bd mnie badał ale tak czy owak muszę dostać receptę na estrofem... przecież jak on usłyszy, że mam okres a on chciał obejrzeć pęcherzyk to padnie mi chłop .... chyba trafię u niego w kategoriach "najciekawsze przypadki" ....
może to nie okres? a jakies plamienie tylko ...
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Dziewczyny dzisiaj rano zrobiłam 4 już test i kreska jest ale jakaś taka blada bardzo a powinna być chyba mocniejsza? fakt, że to inny test, ale i tak się martwię ... byłam rano na becie i mam mieć po południu wyniki
3 cs - udany
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Agaaa
Gabi, nie wolno porównywać testów, a już porównywanie testów innych firm to istne przestępstwo
Mi drugi test wyszedł też marny, mimo że na wieczór bardzo mało piłam, żeby mocz był stężony. A beta rosła bardzo ładnie - 25 (12dpo), 100 (14dpo), 300 (16dpo).
gabi90 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Welonka, Mi - troszkę przestałam się martwić, ale tylko troszkę
Jak myślicie z diagnostyki kiedy wyniki będą na stronie? Mówiła, że po południu ...
3 cs - udany
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
gabi90 wrote:Welonka, Mi - troszkę przestałam się martwić, ale tylko troszkę
Jak myślicie z diagnostyki kiedy wyniki będą na stronie? Mówiła, że po południu ...
Nie da się tak w szpitalnym lab Diagnostyki, ale tam i tak bardzo szybko robią, bo lab na miejscu - też zwykle miałam wyniki koło 10.gabi90 lubi tę wiadomość
Dziewczyny myslicie ze jutro najdalej po jutrze moze cos wyjsc u mnie? Nie robie sobie nadziei wielkich, ale wiadomo...Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Dziewczyny myslicie ze jutro najdalej po jutrze moze cos wyjsc u mnie? Nie robie sobie nadziei wielkich, ale wiadomo...
Zaraz umrę ze stresu, jeszcze 2.5 godziny do USG.gacka89 lubi tę wiadomość
Kupie żółty bobo i super czuly. Zrobie jutro rano, chociaż przy tym wyniku K. nic chyba z tego.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Kupie żółty bobo i super czuly. Zrobie jutro rano, chociaż przy tym wyniku K. nic chyba z tego.
Ostatnio na fioletowej pisała dziewczyna w dniu w ktorym dowiedziała się ,ze jest w ciazy odebrała wyniki męża z morfologią 0% ,wiec nie mow ze nic z tego:) trzymam kciuki :*Kasiulka90, gacka89, gabi90, Marudaruda lubią tę wiadomość