Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety z dzisiejszego poranka... https://zapodaj.net/dfafb82ef7fc4.jpg.html
Mój fasoleczku zostań z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 10:30
Marudaruda, welonka, gacka89, mi88, antubis84, Kasiulka90, KIM127 lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Kobiety z dzisiejszego poranka... https://zapodaj.net/dfafb82ef7fc4.jpg.html
Mój fasoleczku zostań z nami
Gratulacje"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Paulinaaa, jak miło, że jeszcze tu zaglądasz Mam nadzieję, że dolegliwości ciążowe Cię opuszczą i będziesz miała "nudną" ciążę
Kochane, na trądzik polecam olejek z konopi, a na suchą cerę jak najbardziej aloes Jest rewelacyjny na wszystko, każdy problem skórny! Pupcia niemowlaka, jak to mówią
Natalia, gratuluję! Miło zaczynasz rok
Dziewczyny, z tym seksem to mnie przerażacie Bardzo nie chciałabym nie mieć ochoty lub nie móc kochać się w ciąży. Co prawda ani ja ani mąż nie mamy jakiegoś wybujałego libido, ale bardzo kocham jego ciałko Nie wyobrażam sobie wielomiesięcznej przerwy. Chyba by wtedy nam tylko oral został, ale to też lubię -
Natalia1984 wrote:Kobiety z dzisiejszego poranka... https://zapodaj.net/dfafb82ef7fc4.jpg.html
Mój fasoleczku zostań z nami
Gratulacje !! Dużo zdrowka!!34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
Kasiulka90 - niestety w tym zakazie bardzo często nie chodzi o sam fakt stosunku waginalnego a o osiąganie orgazmu.. Ja ostatnio miałam tak że sam sex nie był problemem, problem był podczas orgazmu, bo to skurcze, które pojawiają się w jego trakcie są zagrożeniem. Także nawet oral nas nie ratował, no chyba że męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 09:24
Marudaruda, mi88 lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
23.12.2024 wizyta
-
To wszystko, co związane z ciążą, jest jeszcze bardziej skomplikowane niż mi się wydawało Faceci to mają łatwiej Czasem żałuję, że nie mam psychiki mojego męża. On tak twardo stąpa po ziemi i nie przejmuje się błahostkami, jak ja
Helenka_mała lubi tę wiadomość
-
Faceci mają lepiej, to prawda. Teraz ja głupia, zamiast się cieszyć, to chodzę smutna, zdołowana, boję się, że znów coś złego się stanie... Na myśl o dzisiejszej wizycie u gina wszystko się w środku trzęsie, jak przed ważnym egzaminem, tak się boję. Boże chroń moje dziecko, niech już zostanie z nami Poprzednia strata była potwornym przeżyciem, do tego pracuję z ludźmi którzy śmieją się z takich rzeczy. Żartują z tego, plotkują. To potęguje moje złe wspomnienia i traumę
Erastel lubi tę wiadomość
-
Natalia gratulacje! Musi być dobrze. Do gina to nie za wcześnie?Betę robiłaś?
Kasiulka mój też jest taki i ciągle pozytywnie nastawiony, ale on nie czyta tego forum o wielu rzeczach po prostu nie wie.
Ja po ostatnim podglądzie, pęcherzyk pękł, widać było ciałko żółte. Jak nic z tego nie będzie to idziemy w inseminację. Akurat część badań będziemy mieli ważną jeszcze.
-
Przyplątała mi się infekcja pochwy, dlatego już teraz idę na wizytę. Poza tym, jako że jestem po poronieniu, kazał natychmiast po niewystąpieniu miesiączki przyjść na badania. A ja jestem 4 dni przed miesiączką planowaną Nie robiłam bety, chyba że mi każe lekarz. Miałam dziś zrobić, ale nie chciało mi się wstawać bo z wrażenia bardzo późno poszliśmy spać.
-
Jaszmurka wrote:No pęcherzyka też chyba nie, to chyba zdecydowanie za wcześnie. Ale mogę się mylić, nigdy nie byłam.na tym etapie
Tez watpie zeby pecherzyk byl. Jak juz to rozpulchniona macica, chociaz tez moze byc za wczesnie.
Kasiulka90, no niestety, czesto hormony ciazowe sprawiaja, że jak wczesniej kochaliscie sie jak kroliki, to nagle nic - tak jest u nas ;p I nic z tym nie zrobisz.mi88 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Edwarda, masz piękny pasek postępu Jestem na tym forum już tak długo, że tylko widzę, jak Wam się przesuwają te miśki, bocianki, serduszka i co tam macie
Jak tam samopoczucie dziewczyny? Ja jestem zła, bo dopiero w lutym moge isc do mojego gina bo idzie na urlop i kurde nie dowiem się co z tymi wynikami. Myślę czy nie zadzwonić jeszcze raz żeby mu podrzucić tylko te wyniki żeby spojrzał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 18:30
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️