Staramy się (1 dziecko) nowe kobietki
-
WIADOMOŚĆ
-
Anamaya wrote:Pani Aneta Adamiak Godlewska polecam bardzo chodź prywatnie przyjmuje ale jeszcze w szpitalu pracuje. Zleca różne badania i dużo tłumaczy. Dzięki niej nie umieram z bólu endomendy..
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
izqa88 wrote:Że też nie idzie sobie na "zaś" nasienia trochę schować i użyć wtedy kiedy odpowiedni czas 😂😂
Jak tam dziewczyny? Jakieś plany na weekend ?
Ja praca a później pewnie coś zjemy i zalegniemy przed Tv także high Life 😂
No niestety, a szkoda, bo jak więcej męża nie ma jak jest to by się przydało takiego mieć przy łóżku 😂
Tak jak mówię na ten cykl się nie nastawiam, ale w święta może się uda, bo mąż bezie aż do 6.01 i nawet jeśli mi się wszystko poprzestawia to i tak może coś ustrzelimy 😁 a jakby się udało to by miał prezent na 30 urodziny 🤪
Ja dziś praca do 20:30, a jutro sprzatanko na luzie. Oby tylko brzuchu nie bolał 😝I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
7dpt : 59,2; prog: 26,42ng/ml • 9dpt: 142; prog: 32,26ng/ml (306,7%) • 11dpt: 288; prog: 24,16ng/ml (140,7%) • 19dpt: 3991; prog: 13,72 (93,1%) • 21dpt: 6995; prog: 26,65 (75,3%)• 23dpt: 3mm okruszka z ❤️• 7t6d: crl 1,58cm; 174bpm ❤️
Krakovi
4.1.1 ❄️❄️ na zimowisku
11.01.2022-20.03.2022 9t4d (6t1d) 😔💔
01.21 CB 😔💔 -
Klaudia9212 wrote:@ przyszła rano. tak wiec ruszamy w następnym
Nowy cykl, nowa moc, nowa szansa 😊😘 -
ami_ami wrote:Ma dużo dobrych ocen na znanylekarz
Tak i naprawdę wie co robi 😊 -
Lalia wrote:Witaj kochana!!
Narzeczony Ci się trafił wspaniały, z takim to można góry przenosić 😉 jestem pewna, że razem doczekacie się cudownych dzidziutków 😊
Tak naprawdę się cieszę, że jest taki pozytywny. I czekamy na chociaż jedno dzieciątko. Ogólnie czasem go pytam czy chłopiec czy dziewczynka i zawsze ma jedną odpowiedź : aby zdrowe dzieckaku. Ma dla mnie dobre odpowiedzi 😀
Myślę, że każda tu ma dobrego męża czy narzeczonego i doczeka się fajnych maluchów 😀 -
Anamaya wrote:Tak naprawdę się cieszę, że jest taki pozytywny. I czekamy na chociaż jedno dzieciątko. Ogólnie czasem go pytam czy chłopiec czy dziewczynka i zawsze ma jedną odpowiedź : aby zdrowe dzieckaku. Ma dla mnie dobre odpowiedzi 😀
Myślę, że każda tu ma dobrego męża czy narzeczonego i doczeka się fajnych maluchów 😀
Mój odnośnie płci zawsze mówi, że chłopca łatwiej wychować, ale wiem że w głębi baaardzo mu się córeczka marzy 😁😁 -
Lalia wrote:Mój odnośnie płci zawsze mówi, że chłopca łatwiej wychować, ale wiem że w głębi baaardzo mu się córeczka marzy 😁😁
Ja nie wiem czy łatwiej. Ale mu się tak zdaje ha ha ha
Ja w sumie to bliźniaki bym chciała chłopca i dziewczynkę. Raz i z głowy haha -
Anamaya wrote:Ja nie wiem czy łatwiej. Ale mu się tak zdaje ha ha ha
Ja w sumie to bliźniaki bym chciała chłopca i dziewczynkę. Raz i z głowy haha
Bliźniaki byłyby super, oby tylko ciąża dobrze przebiegała 😍
Mi się marzy parka, najlepiej najpierw córcia, potem synuś, aa jak się kiedyś trafi to i trzecie 💓
Ehh, ciężko marzyć jak się ma trudność żeby w pierwszą ciążę zajść, ale te marzenia pomagają mi się nie poddawać 🙂Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Bliźniaki byłyby super, oby tylko ciąża dobrze przebiegała 😍
Mi się marzy parka, najlepiej najpierw córcia, potem synuś, aa jak się kiedyś trafi to i trzecie 💓
Ehh, ciężko marzyć jak się ma trudność żeby w pierwszą ciążę zajść, ale te marzenia pomagają mi się nie poddawać 🙂
Marzenia są potrzebne ja mam ich dużo. 😊Lalia lubi tę wiadomość
-
Ja mam marzenie, aby było chociażby jedno i zdrowe. Płeć dla mnie nie ma znaczenia
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ami_ami wrote:Ja mam marzenie, aby było chociażby jedno i zdrowe. Płeć dla mnie nie ma znaczeniaStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Jak tam wieczór dziewczyny?
Ja oglądam Grę o Tron i popijam sobie piwko
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ami_ami wrote:Jak tam wieczór dziewczyny?
Ja oglądam Grę o Tron i popijam sobie piwko
Zdradzić koniec? Haha Żartuję chociaż dla mnie ostatnie odcinki były tak jasne, że zgadłam koniec i mój luby stwierdził, że sama oglądałam wcześniej 😊
Ja oglądam polskie 07 zgłoś się 😊
I idę spać po odcinku bo jutro kino z koleżanką i zakupy a później pranie prasowanie i sprzątanie. -
Dziewczyny, pewnie że najważniejsze żeby było zdrowe!! Ale każda ma jakieś malutkie pragnienia, może raczej wyobrażenia jakby to było 😉😘
U mnie wieczór ze Shrekiem, a teraz Step UP 2 😂😂 więc trochę retro 🤣🤣🤣 -
Ja kiedyś marzyłam o 3 dzieci conajmniej! A teraz po prawie roku starań będę szczęśliwa jak będę mamą chociaż jednego człowieka❤️ Niczego więcej nie będę pragnąc!
Ja jutro idę do pracy, ale na szczęście na krótko. A reszta dnia minie mi jak u Anamaya- sprzątanie, prasowanie i może wieczorem wypoczne😂 niedzielne mam zamiar przeleniuchować, bo kolejny tydzień zapowiada się dość ciężko, mam mnóstwo obowiązków. Ehhh i dostanę okres, w piątek😭 Albo sobotę. Ale przynajmniej nowy cykl, nowe nadzieje!Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Bliźniaki byłyby super, oby tylko ciąża dobrze przebiegała 😍
Ehh, ciężko marzyć jak się ma trudność żeby w pierwszą ciążę zajść, ale te marzenia pomagają mi się nie poddawać 🙂Lalia lubi tę wiadomość
-
CappuccinoBoo wrote:Ja kiedyś marzyłam o 3 dzieci conajmniej! A teraz po prawie roku starań będę szczęśliwa jak będę mamą chociaż jednego człowieka❤️ Niczego więcej nie będę pragnąc!
Ja jutro idę do pracy, ale na szczęście na krótko. A reszta dnia minie mi jak u Anamaya- sprzątanie, prasowanie i może wieczorem wypoczne😂 niedzielne mam zamiar przeleniuchować, bo kolejny tydzień zapowiada się dość ciężko, mam mnóstwo obowiązków. Ehhh i dostanę okres, w piątek😭 Albo sobotę. Ale przynajmniej nowy cykl, nowe nadzieje!
U mnie też praca w sobotę, ale niedziela na lenia! Nawet mój kochany zapowiedział, że śpimy do 10 🤣🤣 -
Sylwucha wrote:Kochana, musimy marzyć 😘
Dziękuję Ci Sylwia, dodajesz otuchy 😘😘 -
Anamaya wrote:Zdradzić koniec? Haha Żartuję chociaż dla mnie ostatnie odcinki były tak jasne, że zgadłam koniec i mój luby stwierdził, że sama oglądałam wcześniej 😊
Ja oglądam polskie 07 zgłoś się 😊
I idę spać po odcinku bo jutro kino z koleżanką i zakupy a później pranie prasowanie i sprzątanie.
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ami_ami wrote:Nie zdradzaj nie byłoby sensu dalej oglądać. Ja dopiero zaczynam 4 sezon, mąż mnie opuścił i już pewnie w połowie 5 jest
Muszę chyba w końcu zacząć oglądać tą Grę o tron, bo chyba już wszyscy widzieli tylko nie ja 🙈
Jakie seriale ogladacie?
My z mężem :
Stranger things
Lucyfer
Dark
Grzesznica
Sex education
13 powodów
Skazany na śmierć
The 100
Nawiedzony dom na wzgórzu
Dom z papieru