Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie dziwie jej się
ja to chyba oszaleje jak się okaże...to co się ma okazać
Dzisiaj całe popołudnie płaczę... chyba się trochę wzruszyłam.. No i wkurzyłam na prowadzącą
Oooo a dokładnie w jakiej miejscowosci?
No i do rodziny jedziesz czy jak?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:prowadzącą??? tzn ?
Oooo a dokładnie w jakiej miejscowosci?
No i do rodziny jedziesz czy jak?
Ola ja też miałam jechać na sylwestra ale d..., d... i kamieni kupanie wypaliło.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Może ja i była bym w stanie odpuścić troszkę ale mój M za bardzo mi o tym przypominakatsuyoshi wrote:Jak sie za bardzo chce to zawsze nie wychodzi wiec moze lepiej troche odpuscic a szybciej to zadziała
Karolla czekam az zaakceptujesz zaproszenie do znajomychEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualnyJosephine wrote:Może ja i była bym w stanie odpuścić troszkę ale mój M za bardzo mi o tym przypomina
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Mój M nakręca najbardziej teraz bo zanim mi oznajmił wprost, że chce dziecka to trochę czasu się do tego zbierał bo bał się, że stanowczo powiem "nie". Ale to i tak raczej ja to niego wyciągnęłam.
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJosephine wrote:Mój M nakręca najbardziej teraz bo zanim mi oznajmił wprost, że chce dziecka to trochę czasu się do tego zbierał bo bał się, że stanowczo powiem "nie". Ale to i tak raczej ja to niego wyciągnęłam.
Jesli chce dziecka to zrozumie ze trzeba inaczej podejsc do sprawy.
-
No u nas rozmowa się sprawdzała... Jak M zobaczył w maju tego roku że nie chce tylko choruje na dziecko to inaczej na to patrzył i nie odmawiał tak bardzo stanowczo tylko mówił spokojnie "kochanie jeszcze chwilkę, ja też chcę ale daj mi jeszcze chwilkę" i wtedy odpuściłam deczko. Teraz jest mój drugi atak
-
Myślę, że i tak teraz nasze starania nieco przygasną bo on ma bardzo dużo pracy a i u mnie na uczelni terminy powoli będą gonić. Więc wyczuwam raczej napięcie psychiczne związane z codziennością niż związanym ze staraniem w najbliższym czasie
Josephine wrote:Myślę, że i tak teraz nasze starania nieco przygasną bo on ma bardzo dużo pracy a i u mnie na uczelni terminy powoli będą gonić. Więc wyczuwam raczej napięcie psychiczne związane z codziennością niż związanym ze staraniem w najbliższym czasie
-
Tak studiuje chociaż dalej mam wątpliwości czy tego nie rzucić i do pracy iść. Ale to już magisterka i mi trochę jednak szkoda.
Josephine wrote:Tak studiuje chociaż dalej mam wątpliwości czy tego nie rzucić i do pracy iść. Ale to już magisterka i mi trochę jednak szkoda.
ja to bym w domu nie wytrzymała
jakieś zajęcie w życiu jest mi potrzebne jak tlen bo inaczej jestem upierdliwa
poza tym u nas na Podkarpaciu ciężko z pracą...
EDIT: a co takiego studiujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 17:34
Josephine lubi tę wiadomość
-
Na Lubelszczyźnie też nie jest kolorowo. Ale ja jak mam czas wolny to sobie szydelkuje.
Zarządzanie. Miałam iść na informatykę ale ten zawód już mam. (Po technikum jestem). Szukałam juz pracy w zawodzie ale niestety zawsze coś komuś nie pasuje.Evanlyn lubi tę wiadomość
Josephine wrote:Na Lubelszczyźnie też nie jest kolorowo. Ale ja jak mam czas wolny to sobie szydelkuje.
Zarządzanie. Miałam iść na informatykę ale ten zawód już mam. (Po technikum jestem). Szukałam juz pracy w zawodzie ale niestety zawsze coś komuś nie pasuje.on jest po inż tylko.
Ja też szydełkuje ale bardzo małosiostra mnie zaraziła
Josephine lubi tę wiadomość
-
U mnie taki talent przechodzi z pokolenia na pokolenie
Obie babcie, mama no i ja a siostra to nie koniecznie
talent krawieckie też w rodzinie jest
Jeśli o pracę chodzi to zawsze chcą kogoś niby młodego ale z doświadczeniem. No ale kiedy ten młody miał doświadczenie zdobyć? Śmieszni są. ..Evanlyn lubi tę wiadomość
Josephine wrote:U mnie taki talent przechodzi z pokolenia na pokolenie
Obie babcie, mama no i ja a siostra to nie koniecznie
talent krawieckie też w rodzinie jest
Jeśli o pracę chodzi to zawsze chcą kogoś niby młodego ale z doświadczeniem. No ale kiedy ten młody miał doświadczenie zdobyć? Śmieszni są. ..
moja mama też szyje, szydełkuje i wyszywado tego robi na drutach
próbowałam opanować robienie na drutach ale ciężko szło
-
Na drutach też umiem robić
może nie jakieś skomplikowane wzory i ściegi ale umiem
najbardziej jestem dumna z sukienek, które mama mi uszyła. A suknia mojej siostry na studniówkę bije je wszystkie. Jakbym kiedyś do robiła się córki to miała bym mała modelkę
ale mój M bardzo chce synka i w sumie ja też. Córkę też chce mieć ale jako drugie dziecko żeby braciszek się nią opiekował jak to mówi mój M
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "