Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:W ciazy na bół glowy mozesz brac paracetamol
Zwalczy ból i nie zaszkodzi maleństwu jest bezpieczny dla płodu
To twoja pierwsza ciąza wiec twój organizm tez bedzie reagował mocniej niz mój
Oczywiscie że nie moge się doczekać ale ja niestety niczego nie moge przyspieszyć i musze cierpliwie czekac na wizyte
Kat, a kiedy wybierasz się do lekarza?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w piękny dzionek
Miałam dzisiaj dziwny "objaw". Zdenerwowałam się dziś bardzo i rozbolał mnie brzuch. Nigdy wczesniej mi się coś takiego nie przytrafiło i tak nie za bardzo wiem co o tym myśleć..
PS: Gratuluję zafasolkowanymEvanlyn, katsuyoshi, owu lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualnyJosephine wrote:Witajcie w piękny dzionek
Miałam dzisiaj dziwny "objaw". Zdenerwowałam się dziś bardzo i rozbolał mnie brzuch. Nigdy wczesniej mi się coś takiego nie przytrafiło i tak nie za bardzo wiem co o tym myśleć..
PS: Gratuluję zafasolkowanym
Może za dużo stresu? -
Zafasolkowane ale Wam fajnie!
Mam pytanie, czy któraś tylko używała wit. prenatalnych i poprawił się cykl? A do tego zwiększyło się odczuwanie w fazie lutealnej bólu brzucha i piersi? Pytam, bo ja teraz tak mam od sierpnia i nie wiem czy to za każdym razem samoistne poronienie czy po prostu dostarczam więcej wit, i minerałów i dopiero teraz jest tak jak ma być..."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Miewalam już nie raz bardzo stresowe sytuację ale nigdy nie rozbolal mnie od twgo brzuch. Ból przypomina ten przy @ a do niej jeszcze tydzień.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Aga Inwestująca wrote:Zafasolkowane ale Wam fajnie!
Mam pytanie, czy któraś tylko używała wit. prenatalnych i poprawił się cykl? A do tego zwiększyło się odczuwanie w fazie lutealnej bólu brzucha i piersi? Pytam, bo ja teraz tak mam od sierpnia i nie wiem czy to za każdym razem samoistne poronienie czy po prostu dostarczam więcej wit, i minerałów i dopiero teraz jest tak jak ma być...
Ja niestety nic o tym nie wiem wiem tylko że moja bratowa coś brałą prenatalnego ale to w trakcie ciąży...
Josephine wrote:Miewalam już nie raz bardzo stresowe sytuację ale nigdy nie rozbolal mnie od twgo brzuch. Ból przypomina ten przy @ a do niej jeszcze tydzień.
-
O to ja tak miałam w tamtym tyg... tylko ja miałam podbrzusze twarde jak kamień, taki ból jakby mi rozciągało od środka i ból jajników.. tylko mi gin powiedziała że to była cysta ale pękła. Nie wiem czy Cie tak bardzo boli jak mnie bolało i czy nerwy mają w tym jakiś udział...
EDIT: to tego bólu dołączone były mdłościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 15:20