Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale ja starucha z moim mężem jesteśmy razem od 8 lat prawie, a rok po ślubie. Gdybym wiedziała, że będę miała takie problemy, to pewno też bym się starała w takim wieku jak WyPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Paulette wrote:mam 21 lat
a Klaudyssa możesz mnie wpisać na 31-go sierpnia na testowanie a co nie będę czekać aż do 2-go września
Agape u mnie gadają że za młoda. Po nowym roku chcemy zamieszkać razem z P. Więc to tylko punkt widzenia -
Klauudyssa wrote:Ev 28,08 (okres)
Klauudyssa 28,08 (testowanie/okres)
Agape 25,08 (okres)
ZROBIMY LISTĘ HEHE
ja pozwólcie, że się wstrzymam ...
znaczy testować będę jak 30.08 nie dostanę okresu
ale nie wiem czy jest sie po co nastawiać. Moja "OVUpsiapsiułka" KASZA powiedziała mi, że lepiej się nie nastawiać na nic- O mądrości Ty kobieto !!! jak ja chciałabym wdrążyć jej słowa w życie, no ale kurka kurka nie potrafięBobitta
-
nick nieaktualnyagape wrote:Ale ja starucha z moim mężem jesteśmy razem od 8 lat prawie, a rok po ślubie. Gdybym wiedziała, że będę miała takie problemy, to pewno też bym się starała w takim wieku jak Wy
jak słyszę że dziewczyna nagle wpadła to dla mnie takie dziwne. przecież to tak ciężko jestWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:52
-
Bobitta wrote:ja pozwólcie, że się wstrzymam ...
znaczy testować będę jak 30.08 nie dostanę okresu
ale nie wiem czy jest sie po co nastawiać. Moja "OVUpsiapsiułka" KASZA powiedziała mi, że lepiej się nie nastawiać na nic- O mądrości Ty kobieto !!! jak ja chciałabym wdrążyć jej słowa w życie, no ale kurka kurka nie potrafię
Nie ma problemu hehe. Ja też się nastawiam bardziej na @ niż na fasolkę -
Wiesz jak to jest, temu kto nie chce dziecka prędzej się uda, niż temu co chce...
No ale co, trzeba zacisnąć pośladki i przed siebiePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
CO do badań w kierunku PCOS, pare lat temu miałam robione badania krwi, usg i Pani doktor tak stwierdziła. Potem brałam tabletki żeby się torbiele nie robiły. Teraz miałam nadzieje, że po tabletkach będzie oki, ale nie jest. Mam zrobić usg piersi i usg narządu rodnego i przyjść z wynikami. Powiedziała, że prawdopodonie bez leków się nie obejdzie.
Mam 30 lat, a jak duphaston zadziała tak jak powinien to @ powinnam mieć 2 września - oby, przynajmniej szybciej zaczne kolejne staraniaCudzie trwaj...
-
Bobitta nie wiem jakiego radia słuchasz, ale lepiej zmieć stacjePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyBobitta wrote:ja pierdziele ... nie dość, że za oknem napitala deszczem, że aż chce się żyć !!! to jeszcze w radio puścili Marsz pogrzebowy ...