Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:Witajcie kobitki mnie też pobolewa brzuch, na słodycze mnie nie ciągnie bo biore inofolic, gdyby nie on to już dawno bym zjadła ze dwie czekolady z rana. U mnie małpa 23.09. więc jeszcze tydzień z hakiem, szkoda że nie już, miałabym z głowy te męki czekania. Boże jak ja nienawidzę tej drugiej fazy!
Kat jak twoje samopoczucie dzisiaj, bo wczoraj pisaĺaś że raczej kiepskie. Twój smyk to nocny Marek widzę, znam to uczucie z autopsji, ty padasz, oczy ci się zamykają a on ani myśli o spaniu. Też to przechodziłam, dlatego jak mój syn skończył półtora roku to powiedziałam stop popołudniowym drzemkom, na początku było ciężko ale szybko się przyzwyczaił.
Do tej pory ma mnóstwo energii ale dziecko którego jest pełno to dziecko zdrowe:)
On nie usiedzi calego dnia niestegy...
Ale dzis w nocy odziwo spał az do 7 rana
Może dlatego że poszlismy spac kolo 22.30.. nie wiem
W końcu kiedyś mu się przestawi ...
A moje samopoczucie wcale nie lepsze niz wczoraj
Czuje się podobnie i jestem spiąca cały czas ledwo patrze na oczy.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Witaj Ev ja bez zmian... jak juz wyżej napisałam
A jak Ty sie czujesz?
Ja przez caly weekend miałam wzloty i upadki nastroju . Maz starał sie jak mogl i świetnie mu to wychodziło , ale jednak głowa lubi plątać figle ... ehhhh ... .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Najważniejsze wsparcie męża
Mój ukochany śpi po nocce a nie długo i synek pójdzie spać bo juz zaczyna być spiący i coś czuje że też wtedy się położe spać...
Dokladnie !
Biedna niedospana no to lepiej sie połóż i odeśpij zeby jakos resztę dnia znieść -
nick nieaktualny
-
Masz na myśli krzywą insulinową i cukrową? ja mam w planie, tylko chciałam razem z progesteronem zbadać, żeby nie kłuć się tysiąc razy. A teraz nie wiem, czy jest sens badać proga, bo wg mnie ovu nie byłostaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Selja wrote:Ja robiłam. Podaj wyniki zobaczymy
Ok )
( Glukoza 75 g)
Glukoza na czczo : 5,12 mmol/l 3,90-5,50
Glukoza po 1 godzinie: 7,90 mmol/l -11,10
Glukoza po 2 godzinie: 6,54 mmol/l -7,80
( Insulina po obc Glukoza 75 g )
Insulina przed obciazeniem 7,9 2,6 - 24,9
Insulina po 1 g pkt. 1. 85,0
Insulina po 2g pkt. 2. 41,6
-
katsuyoshi wrote:Prawdopodobnie za wczesnie robiłas test
...i ja też się skusiłam i go zrobiłsm za wcześnie,bo już dziś rano.No ale chciałam sprawdzić czułość testu,czy tak 6-7 dni po ew.zapłodnieniu coś wykarze...chociażby cień. Ale liczyĺam się z tym,że za wcześnie robię.
Następny test za tydzień,albo za kilka dni,jak nie wytrzymam;-). Wiecie,dla mnie to ważne wiedzieć o ew.ciąży,bo tak to bym jak najszybciej zbadała poziom progesteronu,i ewentualnie luteinę przyjmowała (zależy właśnie od poziomu prog.).Bo lekarz powiedział,że jak będzie już stwierdzona ciąża to wtedy jest sens brać ew.sztuczny progesteron,jak go organizm będzie za mało wytwarzał..katsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Vesper wrote:Masz na myśli krzywą insulinową i cukrową? ja mam w planie, tylko chciałam razem z progesteronem zbadać, żeby nie kłuć się tysiąc razy. A teraz nie wiem, czy jest sens badać proga, bo wg mnie ovu nie było
Jak dla mnie w teorii owulacja była, bo jest skok. Myślę, że twój progesteron może być na niski.
Demeter