Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Selja wrote:Wiem kochana co czujesz ja nie raz nie dwa płakałam że jestem beznadziejna wszyscy mają dzieci a my nie itp . ale z drugiej strony zobacz ile par ma ten problem. Najważniejsze nie poddawać się, jestes młoda dasz radę. Pcos nie jest wyrokiem zobaczysz będą dwie krechy a wtedy Ci przypomnę te posty
Mam nadzieje kochana !Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bobitta wrote:a ile już masz konto ? 3 cykle miałam premium gratis ... teraz nic nie kupowałam i mam taki szary wykres bez detektora.
Szary wykres, czyli standardowy bez opłat też wyznacza owulacje, ja taki właśnie mam.katsuyoshi, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualny
-
Ev jeśli cię to pocieszy to pracowałam kiedyś z dziewczyną u której w wieku 19 lat kilku lekarzy zdiagnozowali niepłodność. Kilku zaznaczam. Nie dawali jej żadnych szans. Okresu to prawie w ogóle nie miała jako nastolatka, wywoływali ją sztucznie, żeby chociaż miała kilka do roku. Pogodziła się z tą sytuacją, miała bardzo wyrozumiałego partnera i postanowili, że kiedyś będą adoptować. Dziewczyna ma teraz dwie córki. Pamiętam jak mi mówiła jaką minę miał jej lekarz kiedy okazało się że jest w ciąży.
Żona mojego chrzestnego zaszła w ciążę i umyła okna i poroniła. Przez 10 lat nie mogli mieć dzieci i pewnego dnia moja ciotka znów zaciążyła.
Tak więc cuda się zdarzają! Jesteś pod dobrą opieką i najważniejsze, że zaczniesz brać lekarstwa. Oczywiście trzeba się uzbroić w cierpliwość i ....uzbierać kasy na tą cholerną służbę zdrowia, bo ledwo zipie.Selja, Vesper lubią tę wiadomość
Demeter -
katsuyoshi wrote:Oooo to dobrze wiedzieć na zaś
Tak ten szary jest gratis. Szkoda kasy na te premium, przecież nam chodzi tylko o temperaturę i śluz. Dla mnie reszta nie ma znaczenia, czy mam gazy, bolące cyce itp.
Wyznacza owulację na bank.Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
Demeter -
Demeter wrote:Ev jeśli cię to pocieszy to pracowałam kiedyś z dziewczyną u której w wieku 19 lat kilku lekarzy zdiagnozowali niepłodność. Kilku zaznaczam. Nie dawali jej żadnych szans. Okresu to prawie w ogóle nie miała jako nastolatka, wywoływali ją sztucznie, żeby chociaż miała kilka do roku. Pogodziła się z tą sytuacją, miała bardzo wyrozumiałego partnera i postanowili, że kiedyś będą adoptować. Dziewczyna ma teraz dwie córki. Pamiętam jak mi mówiła jaką minę miał jej lekarz kiedy okazało się że jest w ciąży.
Żona mojego chrzestnego zaszła w ciążę i umyła okna i poroniła. Przez 10 lat nie mogli mieć dzieci i pewnego dnia moja ciotka znów zaciążyła.
Tak więc cuda się zdarzają! Jesteś pod dobrą opieką i najważniejsze, że zaczniesz brać lekarstwa. Oczywiście trzeba się uzbroić w cierpliwość i ....uzbierać kasy na tą cholerną służbę zdrowia, bo ledwo zipie.
Ehhh ...no tak juz wiele takich historii słyszałam . Mam 2 starsze kuzynki ktore tez maja PCO jedna juz ma dziecko droga za niedługo bd rodzic ... wiem , i wierze ze wszystko w rekach Boga , lekarzy i Naszych tylko czasami mam do siebie takie pretensje ...ciezko to powstrzymac .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 18:43
Selja, Vesper lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Missy- idziemy "łeb w łeb" mój cykl też zaczął się 27.08i też od paru dni mam bóle podbrzusza, jajników + dziwne rewolucje żołądkowe.
Trzymam kciuki za nas obie
Ja również trzymam kciuki , jak i za Nas wszystkie, Starające się
Demeter - co do lekarza gin, to myślałam by powrócić do tego, do którego chodziłam z 6 lat temu, kiedy byłam w ciąży z synkiem. Lekarz był bardziej zapobiegawczy... No ale zobaczymy... Może zrobię za kilka dni betę, jak objawów będzie więcej . No i, w razie pozytywu, od razu badanie progesteronu.synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ev wrote:Dziewczyny tak z innej beczki , bo nie wiem czy to kwestia lekow ktore przyjmuje ale od kilku dni mam lekko nabrzmiale dziasla ktore krwawia podczas szczotkowania nie wiem zupelnie od czego ;/ zdarzylo sie wam tak kiedys??
Mnie strasznie dziàsła krwawiły jak byłam w ciąży, ale to wtedy normalne podobno w ttm stanie, bo zachodzą zmiany hormonalne. Może faktycznie leki, które bierzesz tak wpływają na Ciebie.Demeter -
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:dziewczyny,mam doła i jest mi źle....boje sie,że nie podołam być mamą
Kochana macierzyństwo to hardcore ale cudowny hardcore:)
Dziecko to jedna wielka radość, która nieustannie nam towarzyszy:) Podołasz wszystkiemu, tak jesteśmy zaprogramowane!Demeter -
nick nieaktualny