X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania 2022
Odpowiedz

Starania 2022

Oceń ten wątek:
  • NowaG Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się nad tym zastanawiam. Moja waga to 45 kg . Zawsze tyle ważyłam. Teraz przez operację schudłam prawie 5kg. Moj wzrost to 158 cm. Apka krzyczy , że BMI za niskie. Jednak znam osobę, która przy wzroscif 165 i wadze 44 kg urodziła troje dzieci. Zdrowych.
    My z mężem również się staramy o dziecko. Na innym forum napisałam posta, bo mam wątpliwości co do owulacji... Powinna być w czwartek 9 lutego ( w 13 dzień cyklu) byla w 9... przegapiłam.
    Z mężem Kochaliśmy się przez 2 następne dni. Po paru dniach od ovu miałam dziwne bóle brzucha, jajników, raz prawy, raz lewy, bóle piersi. Testu jeszcze nie robiłam. Zastanawiam się czy to objawy ciąży , czy wcześniejsze symptomy pms. Jednak nigdy takich objawów zaraz po ovu nie miałam

‹‹ 29 30 31 32 33
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ