Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Mały człowiek wciąż tam jest 😍, co więcej ma 25 mm i serce bije mu jak dzwon - 165 uderzeń ❤️
Wszystko jest dobrze, pobrała mi cytologię, po której trochę krwawię, ale mam się tym nie przejmować, dała skierowanie na posiew moczu w związku z tymi bakteriami, ale twierdzi, ze w ciąży to się często zdarza z uwagi na duża ilość wydzieliny.
Dostałam tez skierowanie na USG piersi no i założyła mi kartę ciąży😜
Uff - to się dzieje naprawdę - powoli zaczynam się cieszyć 😊Hekate42, KasiaCh, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o rozweratrol to nigdy nie słyszałam o jego wpływie na amh.Sama go kropelkuje.Rozweratrol jest również w czerwonym winie.Jest polecany lub lampka wina bo potym rośnie ładnie endometrium.A to jest potrzebne do zagnieżdzenia się zarodka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 23:39
-
nick nieaktualnyNiebieska Gwiazda wrote:Jeśli chodzi o rozweratrol to nigdy nie słyszałam o jego wpływie na amh.Sama go kropelkuje.Rozweratrol jest również w czerwonym winie.Jest polecany lub lampka wina bo potym rośnie ładnie endometrium.A to jest potrzebne do zagnieżdzenia się zarodka.
-
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Hekate ,bierzesz jakieś leki? Luteinę czy dupka
A w sumie - czemu pytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2021, 17:37
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Hekate42 wrote:Mały człowiek wciąż tam jest 😍, co więcej ma 25 mm i serce bije mu jak dzwon - 165 uderzeń ❤️
Wszystko jest dobrze, pobrała mi cytologię, po której trochę krwawię, ale mam się tym nie przejmować, dała skierowanie na posiew moczu w związku z tymi bakteriami, ale twierdzi, ze w ciąży to się często zdarza z uwagi na duża ilość wydzieliny.
Dostałam tez skierowanie na USG piersi no i założyła mi kartę ciąży😜
Uff - to się dzieje naprawdę - powoli zaczynam się cieszyć 😊
Kochana piękne wieści 💗💗💗 hoduj maleństwo pod sercem i już rozpieszczaj . Cieszę się razem z Tobą kochana.
LADY 15 min gratuluję odwagi przetrwania tylu godzin w domu...I oczywiście syneczka gratulujemy. Po dwóch corkach nie mogłam ogarnąć tego przewijania z jajkami w tle...Ale da się ogarnąć 😂🤣
Ja dziś wizyta kontrola przed staraniami u gina mojego. Wyniki ok , jajniki, macicy, piersi , stan szyjki itd okej. Pobrał cytologie. Stwierdził po komplecie wyników że nie jedną 20stka by takie chciała i zdrowam jak.mloda bogini więc mam działać bo już w obu jajnikach jajeczka sie ladnie szykują 😍😉😅 to chyba dodało mi skrzydeł. Ufam mu bo zna mnie od 20 lat ... męża i dzieci też 😉
Akinom 59, Hekate42, Misia78, Niebieska Gwiazda, Lady_Dior, KasiaCh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlawatek wrote:Czemu za stara? Przecież to o wyniki chodzi nie o wiek.
Ostatnio tak się właśnie zastanawiam czy w moim wieku jeszcze warto coś robić oto mi chodziło,bo dwa lata starań i tyle kasy poszło już na badania a i tak nikt mi nie pomógł,i nic -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:🤣🤣🤣🤣Sorki
Ostatnio tak się właśnie zastanawiam czy w moim wieku jeszcze warto coś robić oto mi chodziło,bo dwa lata starań i tyle kasy poszło już na badania a i tak nikt mi nie pomógł,i nicAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Wiedzma super! Działajcie. Macie duża chatę? Nam brakuje 1 pokoju da synka, wiec szykuje się rozbudowa. A ja tak nie lubię remontów.... No ale nic nie poradzimy 😌
Szczerze nie mamy wielkiej chaty. Tak myślałam nad tym jak na metrażu 55 m2 ogarnąć tyle że osób ale mając dzieci od 3 lat 24 h ze mną w edukacji domowej stwierdziliśmy że mamy duży metraż bo nas w domu więcej nie ma niż jesteśmy. Szukamy powoli bez presji czegoś większego ale bez przesady bo my z tych rodzin co i pokoje cały dzień stoją puste bo b wszyscy jesteśmy razem w kuchnio salonie a spac się rozchodzimy na pokoje na noc. Mamy schowek, piwnice, dwa garaże więc graty sezonowe rzeczy itp trzymamy tam A nie w mieszkaniu. Ogólnie prócz kuchni salonu mamy 3 małe pokoje. W jednym mamy sypialnię z miejscem na łóżeczko, w drugim lada dzień będzie dwójka młodszych, w trzecim najstarsza. Także jeśli mówimy o metrach to nie mam parcia na dużą chatę bo nasza rodzina tego nie potrzebuje.
Akinom kochanie Ty mi tutaj nie spuszczaj głowy bo jako wiedźma widzę Twoją kolejną ciążę ...i z tego co widzę na wiosnę 😉😘 wiem że wolałbyś już ale to już nie w moich rękach A Twoich 😚😍
FrezJa przykro mi że małpka przyszła, ale zaciska kciuki za ten cykl. Powodzenia kochana 😘😍Akinom 59, KasiaCh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźma wrote:Szczerze nie mamy wielkiej chaty. Tak myślałam nad tym jak na metrażu 55 m2 ogarnąć tyle że osób ale mając dzieci od 3 lat 24 h ze mną w edukacji domowej stwierdziliśmy że mamy duży metraż bo nas w domu więcej nie ma niż jesteśmy. Szukamy powoli bez presji czegoś większego ale bez przesady bo my z tych rodzin co i pokoje cały dzień stoją puste bo b wszyscy jesteśmy razem w kuchnio salonie a spac się rozchodzimy na pokoje na noc. Mamy schowek, piwnice, dwa garaże więc graty sezonowe rzeczy itp trzymamy tam A nie w mieszkaniu. Ogólnie prócz kuchni salonu mamy 3 małe pokoje. W jednym mamy sypialnię z miejscem na łóżeczko, w drugim lada dzień będzie dwójka młodszych, w trzecim najstarsza. Także jeśli mówimy o metrach to nie mam parcia na dużą chatę bo nasza rodzina tego nie potrzebuje.
Akinom kochanie Ty mi tutaj nie spuszczaj głowy bo jako wiedźma widzę Twoją kolejną ciążę ...i z tego co widzę na wiosnę 😉😘 wiem że wolałbyś już ale to już nie w moich rękach A Twoich 😚😍
FrezJa przykro mi że małpka przyszła, ale zaciska kciuki za ten cykl. Powodzenia kochana 😘😍 -
nick nieaktualny