Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z ciekawostek to dzis przyszły do mnie wszystkie ziółka do mieszanki Ojca Sroki i wraz z moim dziecięciem odważyliśmy i zmieszaliśmy to wszystko jak trzeba
Zalecone pić na wieczór, więc szczegółami smakowymi podzielę się później a narazie moge napisac,że pachnie...ziołowo...
Wiedźma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrezJa wrote:A tak z ciekawostek to dzis przyszły do mnie wszystkie ziółka do mieszanki Ojca Sroki i wraz z moim dziecięciem odważyliśmy i zmieszaliśmy to wszystko jak trzeba
Zalecone pić na wieczór, więc szczegółami smakowymi podzielę się później a narazie moge napisac,że pachnie...ziołowo...FrezJa lubi tę wiadomość
-
FrezJa wrote:A tak z ciekawostek to dzis przyszły do mnie wszystkie ziółka do mieszanki Ojca Sroki i wraz z moim dziecięciem odważyliśmy i zmieszaliśmy to wszystko jak trzeba
Zalecone pić na wieczór, więc szczegółami smakowymi podzielę się później a narazie moge napisac,że pachnie...ziołowo... -
Ata76 wrote:Hej dziewczyny. Tak od pewnego czasu was podglądam i w końcu odważyłam się napisać. Rocznik jak w niku widać, staram się od paru miesięcy o czwartą dzidzię i w końcu zrobiłam badania. Wyniki TSH 1,814 , w trzecim dc FSH 9,38 LH 4,08 , Estriadiol 55. W dniu owulacji FSH 7,02 LH 9,74 a estriadol 282,1. Progesteron 7 dpo 13,1. I teraz nieszczęsne AMH 0,62 które gin kazał powtórzyć w innym laboratorium bo wg niego nijak się ma wyników i do usg jajników w których jest dużo pęcherzyków. Jest szansa na zajście naturalne bo na ivi nie mogę sobie pozwolić ? Poradzcie coś
Akinom 59, Ata76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrezJa wrote:uuuu, no szczerze, to tak przypuszczałam.....Ale może z miodem lepiej wejdzie....
Monia a co powiesz o działaniu tych ziółek? Pomogły ?
FrezJa lubi tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Czy ja wiem ,większej różnicy nie widziałam,no może troszkę więcej śluzu płodnego
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja już urodziłam. Syn przyszedł na świat w poniedziałek z wagą 3266 i 49cm. Poród bardzo szybki, bo po wejściu na porodówkę urodziłam w 15min. Przyjechałam już z pełnym rozwarciem. Wyszliśmy po 4godz. tak to w Nl. wygląda. Na razie się do siebie przyzwyczajamy i mam wrażenie, że jestem pierwszy raz mamą😂 Przebieranie to jakiś kosmos😂 Z chłopcem wcale nie jest łatwiej no ale po 3dniach nie będę wydawać opinii-zobaczę po paru tyg. 😁
Hekate42 ja również zaciskam mocno kciuki 😊
Za wszystkie staraczki również kciuki a poniżej zdj. mojego zestawu staraniowego 😁😁😁
Akinom 59, Hekate42, Ata76, FrezJa, Niebieska Gwiazda, Allende, Misia78, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Akinom 59 wrote:Hekate dziś wizyta! O której masz? Czekam jak na szpilkach😘
17:50 do dermatologa do innej przychodni, wiec pewnie odezwę się wieczorkiem, no chyba, że w poczekalni😉
Dzięki Moniczko 🤗Akinom 59, KasiaCh lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hej dziewczyny ja już urodziłam. Syn przyszedł na świat w poniedziałek z wagą 3266 i 49cm. Poród bardzo szybki, bo po wejściu na porodówkę urodziłam w 15min. Przyjechałam już z pełnym rozwarciem. Wyszliśmy po 4godz. tak to w Nl. wygląda. Na razie się do siebie przyzwyczajamy i mam wrażenie, że jestem pierwszy raz mamą😂 Przebieranie to jakiś kosmos😂 Z chłopcem wcale nie jest łatwiej no ale po 3dniach nie będę wydawać opinii-zobaczę po paru tyg. 😁
Hekate42 ja również zaciskam mocno kciuki 😊
Za wszystkie staraczki również kciuki a poniżej zdj. mojego zestawu staraniowego 😁😁😁
No to docierajcie się -
Lady, gratuluję szybkiego porodu i zdrowego Synka🤗😘
Lady_Dior lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Lady gratuluję z całego serduszka 😍❤️
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Mały człowiek wciąż tam jest 😍, co więcej ma 25 mm i serce bije mu jak dzwon - 165 uderzeń ❤️
Wszystko jest dobrze, pobrała mi cytologię, po której trochę krwawię, ale mam się tym nie przejmować, dała skierowanie na posiew moczu w związku z tymi bakteriami, ale twierdzi, ze w ciąży to się często zdarza z uwagi na duża ilość wydzieliny.
Dostałam tez skierowanie na USG piersi no i założyła mi kartę ciąży😜
Uff - to się dzieje naprawdę - powoli zaczynam się cieszyć 😊KasiaCh, Lady_Dior, Akinom 59, Allende, Niebieska Gwiazda, Ata76, Misia78, Wiedźma, sylvuś lubią tę wiadomość
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Mały człowiek wciąż tam jest 😍, co więcej ma 25 mm i serce bije mu jak dzwon - 165 uderzeń ❤️
Wszystko jest dobrze, pobrała mi cytologię, po której trochę krwawię, ale mam się tym nie przejmować, dała skierowanie na posiew moczu w związku z tymi bakteriami, ale twierdzi, ze w ciąży to się często zdarza z uwagi na duża ilość wydzieliny.
Dostałam tez skierowanie na USG piersi no i założyła mi kartę ciąży😜
Uff - to się dzieje naprawdę - powoli zaczynam się cieszyć 😊
Hekate pięknie 😍 Cieszymy się razem z Tobą 😙🤗 Niech maleństwo rośnie sobie spokojnie i szczęśliwie w cudownym brzuszku mamusi 💖.
Ja w pierwszej ciąży też miewałam często bakterie w moczu i też lekarz tłumaczył, że to zupełnie nic niepokojącego. Pamiętam, że musiałam pić pastę o nazwie Fitolizyna. Jej smak był okropny 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 19:25
Hekate42 lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta