Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Riki wrote:Wskaźnik wyszedł 2,73 a wartości ft 3 2,46 (2-4,4) ft4 1,02 (0,93-1,70).Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Już po nadzieji rano ten test musiał być wadliwy bo przed chwilą zrobiłam jeszcze jeden o czułości 10 i biel nawet cienia kreski nie ma a rano robiłam 25
Mnie w 11 dpo nadal wychodziło ovitrelle nie chcialam mówić wcześniej, żeby nie zabijać nadziei, bo wiadomo, że u każdej może być inaczej -
nick nieaktualnyAllende wrote:Mnie w 11 dpo nadal wychodziło ovitrelle nie chcialam mówić wcześniej, żeby nie zabijać nadziei, bo wiadomo, że u każdej może być inaczej
-
Allende wrote:Mnie w 11 dpo nadal wychodziło ovitrelle nie chcialam mówić wcześniej, żeby nie zabijać nadziei, bo wiadomo, że u każdej może być inaczejStarania od 2018
Hashimoto,nk 22,kir aa
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Riki wrote:Wskaźnik wyszedł 2,73 a wartości ft 3 2,46 (2-4,4) ft4 1,02 (0,93-1,70).Objawy to nie wiem jedynie mam problemy ze zaśnięciem.
no to IO, ale IO też może powodować takie niedoczynnościowe objawy: zmęczenie, problemy ze snem...
niziutko hormony bardzo... następnym razem zbadałabym już po podniesieniu do 50 i po paru tygodniach. Niby 6 tygodni się mówi... -
Freja000 wrote:no to IO, ale IO też może powodować takie niedoczynnościowe objawy: zmęczenie, problemy ze snem...
niziutko hormony bardzo... następnym razem zbadałabym już po podniesieniu do 50 i po paru tygodniach. Niby 6 tygodni się mówi...Starania od 2018
Hashimoto,nk 22,kir aa
Dziewczyny, słuchajcie to!
Dziś kontaktowałam się z ginekologiem prywatnie. Pytam, czy robi badania MUCHa (te o których Freja nam tu mówi) i czy robi badanie biocenozy pochwy... Odpisał, że robi te badania... Koszt badań MUCHa - 300 zł !
Freja, serio?????
Koszt badania biocenozy - nie wie ile, bo pobiera wymaz i ja mam sobie lecieć z tym do labu...
O co chodzi w tym kraju???? Robiłyście te badania kiedyś???2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
dagmara wrote:Dziewczyny, słuchajcie to!
Dziś kontaktowałam się z ginekologiem prywatnie. Pytam, czy robi badania MUCHa (te o których Freja nam tu mówi) i czy robi badanie biocenozy pochwy... Odpisał, że robi te badania... Koszt badań MUCHa - 300 zł !
Freja, serio?????
Koszt badania biocenozy - nie wie ile, bo pobiera wymaz i ja mam sobie lecieć z tym do labu...
O co chodzi w tym kraju???? Robiłyście te badania kiedyś???Starania od 2018
Hashimoto,nk 22,kir aa
nick nieaktualny
-
Freja000 wrote:no to IO, ale IO też może powodować takie niedoczynnościowe objawy: zmęczenie, problemy ze snem...
niziutko hormony bardzo... następnym razem zbadałabym już po podniesieniu do 50 i po paru tygodniach. Niby 6 tygodni się mówi...Starania od 2018
Hashimoto,nk 22,kir aa
dagmara wrote:Dziewczyny, słuchajcie to!
Freja, serio?????
O co chodzi w tym kraju???? Robiłyście te badania kiedyś???
Wiesz co, ja się dowiadywalam o koszt tych badań u ginekologa: 350zł. Nie robiłam jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 19:56
-
Foto80 wrote:Wiesz co, ja się dowiadywalam o koszt tych badań u ginekologa: 350zł. Nie robiłam jeszcze.
Foto, czyli faktycznie to tyle kosztuje. A robiłaś kiedyś biocenozę pochwy?2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
dagmara wrote:Foto, czyli faktycznie to tyle kosztuje. A robiłaś kiedyś biocenozę pochwy?
Tak, też bylam zdziwiona, badanie niestety do tanich nie należy. Biocenoze robiłam, to inaczej czystość pochwy. Gin często mi robiła, jak miałam stan zapalny. Pobiera się wymaz z pochwy. -
Ata114 wrote:Długo się już starasz? Ja mam podwyższona prolaktynę i zastanawiam się czy to może być powodem nie pękania? Ale nie znam się na tym za bardzo
Dziś byłam u endokrynologa i zrozumiałam z wypowiedzi, że prolaktyna nie przeszkadza jeśli pecherzyki rosną, ale insulina za wysoka może być przyczyną niepękania. Dostałam zwiększoną dawkę metforminy, tzn. stopniowo mam ją podwyższać A gdyby się udało to stopniowo mam z niej wychodzić.