X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sikne jesli do 28dc nie dostane okresu (ale to musial by byc cud :p ) cycki tylko lekko naprogowane ale raczej flaczki, brzuch pobolewa na @. Wczesniej nawet nie mam zamiaru patrzec na testy ciazowe.pewnie i tak jak zwykle w 25-26dc bedzie plamienie :p

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap fajnie jakbys miała taka milo niespodzianke :)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele no wiadomka ze by bylo mega!!! Kazda z nas czeka na dwie kreseczki! :D krew juz upuszczona, znow dostalam kodziki zeby w necie sprawdzic ale watpie zebu byly jeszcze dzis wyniki a w dodatku weekend :/ a propos jakie plany na weekend macie? :)

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza34 wrote:
    Ale się wszystko pokickalo. Niby mam okres ale zupelnie inny niz kiedys, kiedys od razu byla ciemna krew i gladko, czasami jakus skrzep. Teraz zaczelo sie od brazowego plamienia, troche brudnej krwi, duzo brazowego, z nocy brazowe a teraz az czarne. Przepraszam za taki paskudny opis ale nie wiem co sie dzieje. Glowa napitala, brzuch nie ale moze przeciwbolowe dzialaja na brzuch a na glowe nie.

Może tak być że na brzuch działają przeciwbólowe ale na głowe też powinny

Starania o drugie dziecko
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuk za Wasze sikańce, ja dopiero czekam na owulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:47

Starania o drugie dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Adele no wiadomka ze by bylo mega!!! Kazda z nas czeka na dwie kreseczki! :D krew juz upuszczona, znow dostalam kodziki zeby w necie sprawdzic ale watpie zebu byly jeszcze dzis wyniki a w dodatku weekend :/ a propos jakie plany na weekend macie? :)

Plany-truskawki, truskawki i jeszcze raz truskawki. 3 pravujacy weekend pod rzad, od Bozego Ciala dzien w dzien bez przerwy. Taki czas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Może tak być że na brzuch działają przeciwbólowe ale na głowe też powinny

Na migrene czasami nie ma rady.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza o Tobie od razu pomyslalam,ze masz robote.
    Ja w weekend bede musiala sie meczyc z meczami non stop. Wiadomka - mundial srundial :/

f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Iza o Tobie od razu pomyslalam,ze masz robote.
    Ja w weekend bede musiala sie meczyc z meczami non stop. Wiadomka - mundial srundial :/
    O matkooo u mnie też nie innego tylko mundial i te durne mecze. Jeszcze mój maz teraz na urlopie więc w ogóle przekichane,mówiłam mu ze jak chce mecze srecze to niech podłącza mi drugi telewizor :p w ogóle ostatnio jakas taka poddenerwowana chodze, wszystko mnie irytuje. Nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie wpływa czy coo.. :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę zaglądać :) Adele podziwiam że tyle się już starasz (mam syna w tym wieku 29 mcy) , co mówi lekarz, niepłodność wtórna czy jakieś problemy?? Ogólnie też bym chciała trójkę albo nawet 4 ale jestem po CC więc nie poszaleje :(

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosa witaj :) po cc spokojnie można mieć z 3 dzieci. Mam znajomą która jest teraz po trzeciej cesarce i czuje się bardzo dobrze. Tylko wiadomo trzeba zachować odpowiedni odstęp czasu ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nerwy mi puscily i moja corka dostala w d..., zostawilam ja ryczaca a sama wyszlam na pole, siedze w sadzie i tez rycze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstęp już dobry jest bo 29 mcy , od 9 się staramy o drugie i nadal nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosa ja po cc miałam rozejscie blizny tzn źle się zarośla i miałam relaparotomie w grudniu. O drugie się staram z 24 cykle :/ ogólnie czasami cesarka psuje nam wszystko

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka masz szerokość blizny teraz? Zobacz na wątek w którym się udzielalam pt dziura w macicy.
    Myślisz że przez CC jest problem z zajściem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa chyba Cie pamiętam z babyboom z forum :) ja nie miałam dziury. Miałam blizne bardzo cienka ok 2mm. Teraz ma cm. Nie wiem czy przeszkadzalo/kadza ale jak bym zaszła w ciążę to mogłoby być różnie ponoć. Także dobrze ze sobie to naprawilam
    Odrazu usunęli zarost i macica się wyprostowala bo miałam dość duże tylozgięcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog który mi robil laparoskopoe i laparo tomie powiedział że cesarka mnie popsuła. Niestety

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestem Karolina mama 4letniego (prawie) szkraba :d chce miec już drugie dziecko co niestety nie jest takie łatwe ... Mam nadzieje ze odnajde sie tu u was . Buziaki :****

14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
    1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Karolina :) witamy :) mój synek też zaraz kończy 4 latka a ciąży jak nie było tak nie ma nadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, udzielalam się na babyboom apropo blizny :p no to zobaczymy, mam nadzieję że za chwilę będzie tu zielono ;)

‹‹ 1005 1006 1007 1008 1009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ