Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy ja dobrze rozumiem,ze iui to zaplodnienie nasieniem partnera przez lekarza? Czyli tak jak by "wstrzykniecie" plemnikow bezposrednio do macicy w odpowiednim czasie? Tak wiecie-łopatologicznie.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem tu nowa, otóż opowiem pokrótce moja historie: mam córkę 3,5 roku i staramy się o 2 dziecko zaszłam w ciaze jednak w grudniu poroniłam miałam łyżeczkowanie w 10 tyg, trochę odpuściłam później zmieniłam lekarza miesiączki były nie regularne rozwaliła mi się gospodarka hormonalna totalnie- mam 3 cykl z duphastonem nie mierYlam temp dostałam duphasyon na uregulowanie cyklu. Miesiączkę miałam od1-5 maja a później od 25 do Ok 30 maja cykle mam między 25-27 dni, byłam u ginekologa 8 czerwca było już po owulacji wiec u mnie występuje od razu po miesiączce serduszkowalismy akurat mniej więcej co dwa dni a w niw które dni nawet codziennie - po duphastonie zwiększyła mi się ochota na seks, nawet na duphastonie pare dni przed miesiączka zaczynały się lekkie plamienia w tej chwili mija 23 dzień nie mam plamien ani nic czuje ciągniecie w brzuchu od Wczoraj jajniki całe kuly aż plecy w nie których momentach bolały sluz mam biały żadnych plamien który miały by wskazywać na miesiączkę niewiem co nyslec za wcześnie na test myślicie ze dopadła mnie kolejna dolegliwość czy dupaaston tak działa juz
-
nick nieaktualnyEwi ja myślę że zajdę w ciążę bez niczego. Jak moja głowa odpocznie i będę na swoim. Narazie warunki nie sprzyjaja. A jak ma być ciąża to będzie. U Ciebie iui nic nie przyniosło. Mam znajomą której też nie pomogło. Czasami jest mi przykro że mam jedno dziecko ale jeśli nie wyjdzie to się z tym poprostu pogodze
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Czy ja dobrze rozumiem,ze iui to zaplodnienie nasieniem partnera przez lekarza? Czyli tak jak by "wstrzykniecie" plemnikow bezposrednio do macicy w odpowiednim czasie? Tak wiecie-łopatologicznie.
Lopatologicznie to tak tylko nasienie jest odpowiednio przygotowane, same zdrowe pkemniki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:Adele a ty sobie robilas badania na wrogi śluz? Skoro macie dobre badania a nie chcesz podejsc to iui to warto zrobic to badanie to moze iui cie przekona do sievier
Tak miałam robione to badanie i wszystko wyszło ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie-czy clo mozna brac bez robienia monitoringu i zasyrzyku na pekanie licząc ze pecherzyki same popekaja i nic sie nie stanie? No bo ja mam recepte, leki nie wykupione, w tym cyklu to za pozno ale moze następny? Czy lepiej nie ryzykowac?
-
nick nieaktualny